Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sefan olsun tatlım aldıkların bereketli olsun

Sormayın ya hayatıma sebep oldu... 10 yıldır mahvoldum. Pandrmi dönemin dr oglun 7 aylik bırakıp ise gittim bana bir şey olursa diye çocuğumla ilgili vasiyet bile verdim. Korkunç günlerdi... Gerçekten iyi bir öğretmen çok önemli

Bizde resmi tatil falan yok... Geçen dedim.ya kıyamet kopsa biz yine çalışırız herhalde

Geçmiş olsun kuzucuğuna
Sen de dinlen çocuklarla tatilin son haftasını birlikte geçirin yaşları büyüdükçe evde pek olmuyorlar
Teşekkür ederim ablacım
Benimkiler ev kuşu oğlanı hiç çıkaramıyorum dışarıya. Ablası çıkıyor arkadaşlarıyla arada.
Perşembeye kadar evdeyim yatıp yuvarlancam bu soğuklarda ev en güzeli.
sonra anneme geçip temizlik yemek işleri var diğer kız kardeşimde geldi beraber yaparız ins.
Sabah markete gittim ekmek içecek bir kaçta gofret kraker biskuvi aldim cocukalra180tl verdim

Bende yiğenlerime özelliklede kız yiğenlerime hep tavsiye ediyorum. İş hayatının içinde yaşayarak daha iyi tecrübe ediyor insan.

Geçmiş olsun inşallah dolgu ile kurtarırırsınız.İsler içinde kolaylıklar dilerim .Ev işleri çok nankör yap yap bitmiyor.

Aynen rabbim dusarida kalanlara özelliklede evsizlere yardım etsin Çok soğuk var

Afiyet şifa olsun

. Sizlerin, doktorların, tüm sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez, Çok emeğiniz var .Allah bir daha göstermesin o günleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…