- 6 Ağustos 2010
- 38.626
- 67.578
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinHosbulduk canim. Toparlaniyoruz. Herkes gibi bizde ailece hastalandik. Gercekten kötü bir salgin var.
Sen nasilsin?
Çok şükür iyiyim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinHosbulduk canim. Toparlaniyoruz. Herkes gibi bizde ailece hastalandik. Gercekten kötü bir salgin var.
Sen nasilsin?
Bizde çok belli olmuyor çünkü nöbetler falan olduğu için çok birbirimize bağlıyız o yüzden önceden çok plan yapamıyoruz. Ben şu an gündüz çalışıyorum sut izinli olduğum için bundan kaynaklı haftasındaki ve resmi tatillerde tatilim var ama haftanın 5 günü çalışıyorum. Normalde de nöbet gündüz karisik çalışılıyor o yüzden hFtasonu ya da rwmai tatilin pek bir önemi yokSizin çalışma düzeni nasıl oluyor ? Alacağınız izin tarihleri önceden bellidir herhalde
Teşekkür ederiiimmmAfiyet şifa olsun
sagol canimÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok şükür iyiyim canım
Allahim sen konuyu biliyorsun aminErkenden yemeğimi yedim oğlanlar gelene kadar kitap okuyayım dedim bir yandan da sizlere bakıyorum
Şu anda yaşadığım resmen keyif sakin ,sessiz kitabın sayfalarında kaybolmak hikayenin içine girmek
Teşekkür ederim. Şimdilik bitti gibi işler bakalımGeçmiş olsun inşallah dolgu ile kurtarırırsınız.İsler içinde kolaylıklar dilerim .Ev işleri çok nankör yap yap bitmiyor.
Bizde de aynı saatler . keşke öğretmen olsaydimBizde sabah 8.30-12.30 13.00 1700 çalışma saatleri .Cumartesi Pazar tatil birde resmi tatiller .Sene içinde de 30 gün yıllık izin oluyor.
Günaydın Varyemez dogumgünümde cocuklarim toplanip ceyrek altin almislar eklermisin rica etsemGünaydın hanımlar
Geçmiş olsun Allah sabır kolaylık versin canımGünaydın kızlar
Benim kız gece uyuduktan bir saat sonra. Uyanıp sabaha kadar oturdu.
Sürekli ham diye ağladı
Ama ne versem yemedi
Zaten iştahsız yemeyen bir çocuktu
Şimdi daha kötü oldu
Dün tüm gün sadece ayran içti
Ağzına başka tek lokma bile sürmedi
Haliylede açlıktan uyuyamadı yavrum
Bugüne hastaneden randevu aldım ona
Çünkü çok öksürüyor
Doktor antibiyotik verirse toparlar belki
Aslında yemek yemediği için gider gitmez yatırmak isteyecek doktor bundan çok eminim
Ama yatışı kabul etmeyeceğim
Çünkü hastanede ona tek başıma bakabilecek durumda değilim
Annem ve eşimde kötü onlarda kalamaz hastanede
Benim sıpa kuzenimede bulaştırdı hastalığı. Yoksa teyzemde kalırdı hallederdik. Ama elimdeki seçenekler tükendi ne yazıkki.
Eşimde dün “Hastaneleri arayıp soralım
Aile odaları varmı
Hepimize yatış versinler. Başka türlü iyileşemeyeceğiz ” diyor
Dedim otel sanki
Yeni yaşın hayırlı olsun canımGünaydın Varyemez dogumgünümde cocuklarim toplanip ceyrek altin almislar eklermisin rica etsem
Teşekkür ederim canımYeni yaşın hayırlı olsun canım
Çeyrek altının da bereketli olsun
Canım çok geçmiş olsun Rabbim Şafii ismiyle acil şifalar versin bi an önce iyileşirsiniz inşallahGünaydın kızlar
Sürekli ham diye ağladı
Ama ne versem yemedi
Şimdi daha kötü oldu
Çünkü çok öksürüyor
Aslında yemek yemediği için gider gitmez yatırmak isteyecek doktor bundan çok eminim
Benim sıpa kuzenimede bulaştırdı hastalığı. Yoksa teyzemde kalırdı hallederdik. Ama elimdeki seçenekler tükendi ne yazıkki.
Aile odaları varmı
Dedim otel sanki
Ay ne güzel hediyeGünaydın Varyemez dogumgünümde cocuklarim toplanip ceyrek altin almislar eklermisin rica etsem
Abla listeye beni de ekler misin belki gaza gelirimYeni yaşın hayırlı olsun canım
Çeyrek altının da bereketli olsun
Geçmiş olsun benim kızda sabaha kadar.agladi sıfır uykuyla ise geldimGünaydın kızlar
Sürekli ham diye ağladı
Ama ne versem yemedi
Şimdi daha kötü oldu
Çünkü çok öksürüyor
Aile odaları varmı
Dedim otel sanki
Tabiki tatlımAbla listeye beni de ekler misin belki gaza gelirim
Ocak ayı 30 gr bilezikTabiki tatlım