- 28 Aralık 2023
- 4.925
- 13.356
Kıyamam ya annelik gerçekten çok fedakarlık isteyen bir şeyGünaydın herkese... benim kız sabaha kadar agladi hiç uyumadım. Oglanda kreşe gitmeyeceğim diye ağladı beni sabah sabah delirtti. Hastane zaten ana baba günü gibi... Valla böyle kendimi iki gün bir yere kilitleyip kimseyi görmek istemiyorum
Oluyor o da uykusuz ama onunla hiç uyumuyor bir saat de o salladı ama yok gözleri kapalı çığlık atıyor bende kızdım sonra da vicdan yaptım daha 13 aylik o ne anlar ama işte sanırım 30 yaşından sorna çocuk bana zor geldi. Oğlum hiç uyumazdi ama onda daha dirayetliydimKıyamam ya annelik gerçekten çok fedakarlık isteyen bir şey
Babası bey yardımcı olmuyor mu
Ekledim canım hayırlı olsunOcak ayı 30 gr bilezik
Şubata Allah Kerim
Allah yardımcın olsun canım bebişlere de güzel huzurlu deliksiz gece uykuları versin AllahOluyor o da uykusuz ama onunla hiç uyumuyor bir saat de o salladı ama yok gözleri kapalı çığlık atıyor bende kızdım sonra da vicdan yaptım daha 13 aylik o ne anlar ama işte sanırım 30 yaşından sorna çocuk bana zor geldi. Oğlum hiç uyumazdi ama onda daha dirayetliydim
Teşekkür ederiiiiiimmmE
Ekledim canım hayırlı olsun
Amin canım sagolasinAllah yardımcın olsun canım bebişlere de güzel huzurlu deliksiz gece uykuları versin Allah
Bereketli olsun canım çok güzeller
Teşekkür ederim, bereketi bol olsunBereketli olsun canım çok güzeller
Bereketli olsun ,güzel günlerde huzurla kullan canım
Aldıkların bereketli olsun canımPazara gittim
Havuç turp 20 liraydı yarım kilo aldım ikisinden
Marul ve mor lahana da 25 liraydı bşrer tane de ondan aldım
Diyetimde meyve yasak kafamı eğdim sağa sola bakmadan çıktım pazardan
70 tl pazar tuttu
Marketten de yoğurt ve 6lı soda aldım 80 tl de o tuttu
150 tl ile günü kapattım inşallah amin
Amin ablacım teşekkür ederimAldıkların bereketli olsun canım
Benim elektrigi tl e cevirsem napionuz dersinizGüncel kredi kartı borcum 5865 tl
Elektrik faturası 171 tl gelmiş
Ne yapıyorsunuz ?Benim elektrigi tl e cevirsem napionuz dersiniz