- 16 Şubat 2012
- 6.232
- 10.091
Ben olsam gitmezdim çok samimiyseniz halden anlarGünaydınlar benimde amca kızı memleketten gelmiş .Kızları torunları var burada.Telefonla aradım burada çoluk çocuk salgına yakalandık hastalandık zor atlattık dedi ama korkuyorum vallahi.Bayağıda kalabalıklar 3 evli kız birde onlar 4 aile .Yanlarına hoşgeldine gideyimmi gitmeyeyimmi bilmiyorum .Karşı yakadan kimi arasam salgına yakalandık diyor.Hasta olursam diye korkuyorum.Gönlümden geçen mümkün mertebe kimsenin yanına gitmeden kışı atlatmak.Elimde olsa işe bile gelmeyeceğim evden güzeli yok bu soğukta
Geçen sene burada görüşelim diye konuşuyorduk .Buraya geldiler kızlarının yanına sonra bizim eve uğramak istediler. Kuzenim amcamıda göreyim dedi.Aksi gibi o haftada biz sırayla ateşlendik.Önce büyük oğlan ,sonra eşim, en son babam önce ateşlendi, sonra eklem ağrısı öksürük iki hafta sürdü .İnfulanazamıyım acaba diye test bile yaptırmıştım.Bende ona hastalandık durum bu ,eniştemde yeni kalp ameliyatı olmuştu hastalanmasın demiştim.Bu senede onlar salgına yakalanmış.Ben olsam gitmezdim çok samimiyseniz halden anlar
Yok değilseniz zaten niye gidecen
Annem ve eşim Hastaneye gitmediler cnmÇok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.Bende seni merak ediyordum gözükmüyordun
İnfulanzamı olmuşlar teşhis bellimi
AminnHepinize teşekkürler kızlar
Evde ben hariç herkes hasta
Bana bulaştırmadan Hayırlısıyla hepsi bir iyileşseydi biran önce
Ne olduğuda belli değilki domuz gribimi başka yeni bir virüsmü .Büyükannem doktora gitmiş sende hepside var demişler kadınaAnnem ve eşim Hastaneye gitmediler cnm
Evde soğuk algınlığı ilaçları alarak iyileşmeye çalışıyorlar
Kızıda ben bilerek götürmedim
İnfulenzaysa bile 4 yaş altına ilaç verilmiyormuş
Bizim doktorumuz zaten ilaçsız tedavi öneriyor daha çok
Kolay kolay ne antibiyotik nede ateş düşürücü veriyor
Birde domuz gribi salgını varmış.
Evde halledebiliyorsan hastaneye uğrama dedi
Hastaneler şuan yoğun bakımlarda dahil %90 doluluğa ulaşmış durumda
Ya bilemedim valla herkes ağrıdan öksürükten dökülüyor amca da var yaşlı ben riske atmazdımGeçen sene burada görüşelim diye konuşuyorduk .Buraya geldiler kızlarının yanına sonra bizim eve uğramak istediler. Kuzenim amcamıda göreyim dedi.Aksi gibi o haftada biz sırayla ateşlendik.Önce büyük oğlan ,sonra eşim, en son babam önce ateşlendi, sonra eklem ağrısı öksürük iki hafta sürdü .İnfulanazamıyım acaba diye test bile yaptırmıştım.Bende ona hastalandık durum bu ,eniştemde yeni kalp ameliyatı olmuştu hastalanmasın demiştim.Bu senede onlar salgına yakalanmış.
Çok geçmiş olsun canımAnnem ve eşim Hastaneye gitmediler cnm
Evde soğuk algınlığı ilaçları alarak iyileşmeye çalışıyorlar
Kızıda ben bilerek götürmedim
İnfulenzaysa bile 4 yaş altına ilaç verilmiyormuş
Bizim doktorumuz zaten ilaçsız tedavi öneriyor daha çok
Kolay kolay ne antibiyotik nede ateş düşürücü veriyor
Birde domuz gribi salgını varmış.
Evde halledebiliyorsan hastaneye uğrama dedi
Hastaneler şuan yoğun bakımlarda dahil %90 doluluğa ulaşmış durumda
Bu dediğim geçen seneydi.Onlar bize gelmek istemişlerdi domuz gribi gibi birşey olmuştuk.Aile boyu hastalandık ateşlendik.Bu senede onlar hastalanmışlar o yüzden gidesim yok.Ya bilemedim valla herkes ağrıdan öksürükten dökülüyor amca da var yaşlı ben riske atmazdım
Anladım ablacım dediiğim gibi ben riske atmazdımBu dediğim geçen seneydi.Onlar bize gelmek istemişlerdi domuz gribi gibi birşey olmuştuk.Aile boyu hastalandık ateşlendik.Bu senede onlar hastalanmışlar o yüzden gidesim yok.
Olağan-üstü bir durum söz konusu o nedenle herkes birbirine anlayışla yaklaşmalıGünaydınlar benimde amca kızı memleketten gelmiş .Kızları torunları var burada.Telefonla aradım burada çoluk çocuk salgına yakalandık hastalandık zor atlattık dedi ama korkuyorum vallahi.Bayağıda kalabalıklar 3 evli kız birde onlar 4 aile .Yanlarına hoşgeldine gideyimmi gitmeyeyimmi bilmiyorum .Karşı yakadan kimi arasam salgına yakalandık diyor.Hasta olursam diye korkuyorum.Gönlümden geçen mümkün mertebe kimsenin yanına gitmeden kışı atlatmak.Elimde olsa işe bile gelmeyeceğim evden güzeli yok bu soğukta
Ciddimisin öğretmenlik şu an bir kadın için en güzel meslek.3-4 aya yakın tatillleri var bildiğim kadarıyla.Bir yaz tatilleri var ayrıca birer haftadan iki hafta ara tatil.İki haftada sömester tatili .Birde branş öğretmeni olup dört gün yarım gün okula gidersen yemede yanında yat.Bir kadın için mükemmel meslek.Yarım günün kendine kalıyor.Çocuğun varsa çocuğunla güzel ilgilenirsin evinle güzel ilgilenirsin akşam yemeğini evinin işini gücünü koşturmadan rahat rahat yaparsın misal.Bu arada grubun çoğu öğretmen sanırım. Ben de ilkokul matematik öğretmeni olacaktım ama çok sevgili matematik öğretmenim öğretmen olup surunecek misin diyerek beni hemsirelige yönlendirdiher aklıma geldiğin de kendisini çok iyi anıyorum (!)
Canim cok gecmis olsun. Kendine vok dikat et. Biliyorsun bizde döküldük, kizim 1 hafta atesliydi. Doktor söylemisdi ama 1 hafta sürecegini.Hepinize teşekkürler kızlar
Evde ben hariç herkes hasta
Bana bulaştırmadan Hayırlısıyla hepsi bir iyileşseydi biran önce
Babanida riske atarsın gitme bence deGünaydınlar benimde amca kızı memleketten gelmiş .Kızları torunları var burada.Telefonla aradım burada çoluk çocuk salgına yakalandık hastalandık zor atlattık dedi ama korkuyorum vallahi.Bayağıda kalabalıklar 3 evli kız birde onlar 4 aile .Yanlarına hoşgeldine gideyimmi gitmeyeyimmi bilmiyorum .Karşı yakadan kimi arasam salgına yakalandık diyor.Hasta olursam diye korkuyorum.Gönlümden geçen mümkün mertebe kimsenin yanına gitmeden kışı atlatmak.Elimde olsa işe bile gelmeyeceğim evden güzeli yok bu soğukta
Yeğeninle branşımız aynı ama ben ilk atandığım yıl haricinde hep orta okulda çalıştımCiddimisin öğretmenlik şu an bir kadın için en güzel meslek.3-4 aya yakın tatillleri var bildiğim kadarıyla.Bir yaz tatilleri var ayrıca birer haftadan iki hafta ara tatil.İki haftada sömester tatili .Birde branş öğretmeni olup dört gün yarım gün okula gidersen yemede yanında yat.Bir kadın için mükemmel meslek.Yarım günün kendine kalıyor.Çocuğun varsa çocuğunla güzel ilgilenirsin evinle güzel ilgilenirsin akşam yemeğini evinin işini gücünü koşturmadan rahat rahat yaparsın misal.
Hemşire veya diğer meslek gruplarında alabileceğin en fazla izin miktarı taş çatlasa 30 gün.Çalışma saatleride daha uzun.
Daha geçen gün yiğenimle konuştum coğrafya öğretmeni kendisi.Özel bir ihtiyacından dolayı müdürle konuştum dersleri azaltacağım haftada dört gün onlarda öğleden sonra dört saat olacak şekilde gideceğim diyordu .O dört gün içerisinde sadece bir gün biraz fazla olacak galiba.
Pandemide de hep evden çalıştılar maske vs takmadan .Diğer çalışanlar hep maske eldiven çalıştılar otobüslere bindiler vs.
Öğretmenin çok yanlış konuşmuş.İsteseler ekstradan ders verip parada kazanıyorlar aranan bir branş.Niye sürünsünler.Matematik öğretmenin niye öyle dedi anlamadım gerçekten.
Hemşirelik çok zor gerçekten. Ortaokulda yatılı öğretmen okulunu lisede de hemşireliği kazanmıştım .Öğretmenlik yatılı olduğu ve çok küçük olduğum için babam uzağa göndermemişti.Yanlış hatırlamıyorsam 12 yaşlarındaydım.ortaokul artı lise olacaktı
Lisede de hemşireliğide kendim istememiştim.O konuda doğru karar vermişim çocuklardan kan alırlarken bile içim bi tuhaf oluyor bana göre değilmiş.
Geçmiş olsun kuzucuğunaSelamlar. Bu hafta izne ayrildim
Sabah kızın dişçi randevusu vardı onu hallettik gece plagi olcusu alindi. Bir disine de kanal tedavisi dedi ama istemedim haftaya tekrar randevu aldık kurtarabilirse dolgu yapacak
Öğleden sonra da lavobolari yikadim evi toparladım mutfak dolaplarina geçtim hala bitmedi akşam yemekten sonra devam edeceğim. Yatmadan önce de mutfak sandalyelerini silerim işlerde böylece biter. Bi kaç günde arkadaşlarla vakit geçirmek istiyorum .
Yemek olarak kıymalı patates yemegi pilav salata yaptım dünden çorba var.