Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Teşekkür ederim
Herkese selamlar
Bir günlük ban yedim de az önce bitti cezam
Nasılsınız hanımlar
Nerde yedin banı
Teşekkür ederim
Cocuklar için yaptım zaten makarna sevmez o.
Benimki esnaf bi bakarsın cüzdanı dolu bi bakarsın 1 lirası yok. Yine de güvendim. Ben toki öderken parayı ona gönderiyorum banka hesabına o yatiriyordu. Bir güne ve bankadan,kağıt geldi borcun bittiğine dair ama ben önceki ay para vermiştim söylemedi. Meger anasının faturalarına kadar ödenmiş kalanını getirdi verdi. O günden sonra ne maaşının miktarını söyledim ne de eline 5 kurus verdim.ben o kağıdı görmesem hortumlayacakmis beni ve mesela ben bin lira alıyorsam 600tlsini eve yatırıyoruz o zamanın parasıyla az degil.
Kısacası bazen senin paran benim param iyidir. Şu an maaşımı en düşük memur maaşı zannediyor.
Ben çocukları cikarttigimda dışarı yediriyorum biseyler zaten ayda 1 de bu hanzoyu da goturuyorum ayda 1 de o goturuyor
Ya kayinbabami cok severim Bayadır da çağırmadim yemek yapmayı sevmem kahvaltı daha kolay geliyor bana o yüzden çağırdım çağırmasam da o saydiklarimi pazar kahvaltısına kendimize bile yapıyorum zaten extra bisey yapmadım yani.

Aslında ayakkabıya ihtiyacım var geçen deri bot aldım ama iki tane daha alsam iyi olacak.Şimdilik kendimi tutuyorum para harcamamak hoşuma gitmeye başladı
Benim şu an açıkçası ihtiyacım yok bota ama hoşuma giden renk ve model gördüm
Belki yazın fiyatı da düşer alabilirim

Merhaba kızlar
Hayırlı geceler

Bir kaç gündür annem eşim ve kızım hasta.
Aralarında tek iyi ben varım
Hepsinde dirençli ateş var. 40’ın altına inmiyor. 6 saate bir ilaç içiyorlar. Bu sayede ayakta durabiliyorlar
İlaç etkisini kaybedince ateş yeniden çıkıyor. Bizimkiler yeniden dökülüyor.
Bugün biraz gözleri açıldı
Kız için biraz güneş alsın diye dışarı çıktık
pazara markete gittik
Dünyayı harcayıp döndük

250 TL anneme verdim bugün
1000 TL kenara attım

Şükürler olsun benim ki öyle değil ama yine de kendi ailem olsa her şey daha farklı olurdu

O zaman siz en doğrusunu yapmışsınız

Çok geçmiş olsun canim

Allah acil şifalar versin sen de kendine çok dikkat et canım

Ahahha hatunun biri saçma bi konu açmış ben de biraz yüklendim ahah kaşındım aslında

Çok geçmiş olsun canım dikkat edin valla geçmeyen bir
Salgın var

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.Bende seni merak ediyordum gözükmüyordun

İnfulanzamı olmuşlar teşhis bellimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…