- 16 Şubat 2012
- 6.232
- 10.091
İhtiyaç aslindaİhtiyacın varsa al abla sonuçta fiyatı düşecek bir şey değil her geçen gün artıyor
Ama ihtiyaç dışıysa bilemedim
İnşallah ablacım birlikte nice güzel yatırımlarımız birikimlerimiz olsun inşallahİnşallah daha yolun başındayız bir aksilik olmazsa ciddii para biriktirmeyi düşünüyorum
O zaman kaçar yolu yok indirimi de yakaladıysan peşin fiyatına böldürebildiğin kadar böldür kartaİhtiyaç aslinda
İyi geceler ablacımSaat bayağı geç olmuş sohbet güzeldiiyi geceler
Teşekkür ederimBiz gittiğimizde de hava buz gibiydi .Ayaz kesiyor derlerya öyle bir hava var.Pazar alışverişi hariç iki gündür hiç dışarı çıkmadım .Seninde aldikların bereketli olsun canım afiyetle yiyin Bugün yaprağı sardım dolaba attım ispanakta sararmadan hemen yıkayıp posetleyip buzluğa attım.
Nerde yedin banıHerkese selamlar
Bir günlük ban yedim de az önce bitti cezam
Nasılsınız hanımlar
Teşekkür ederimKolay gelsin
Cocuklar için yaptım zaten makarna sevmez o.Bende de 2014 ten beri egzama var sadece kafada . Tamamen stresten kaynaklı emin oldum ben bunaincelik anlayış sıfır .Düşüncesiz adam. illa o yemeği yaptıracak aman para gitmesin..Benimkide odun o yüzden seni çok iyi anlıyorum.keşke yapmasaydin .Ne buldularsa yeselerdi kalvalti vs .Dışarıdan eve yemek siparişide olurdu
Benimki esnaf bi bakarsın cüzdanı dolu bi bakarsın 1 lirası yok. Yine de güvendim. Ben toki öderken parayı ona gönderiyorum banka hesabına o yatiriyordu. Bir güne ve bankadan,kağıt geldi borcun bittiğine dair ama ben önceki ay para vermiştim söylemedi. Meger anasının faturalarına kadar ödenmiş kalanını getirdi verdi. O günden sonra ne maaşının miktarını söyledim ne de eline 5 kurus verdim.ben o kağıdı görmesem hortumlayacakmis beni ve mesela ben bin lira alıyorsam 600tlsini eve yatırıyoruz o zamanın parasıyla az degil.İyi akşamlar Bayadır aklıma takılıyor okuduğum yorumlardan... Benim param senin paran ya da ben bunu ödedim sen bunu ödediniz tarzı laflar çok okuyorum. Şimdi ben 6 yıllık evliyim en başından beri biz ne maas alırsak ortada birleşir oradan ödemeler yapılır kalan da zaten ortada olur. Bundan kaynaklı da hep bir borç içindeyizacaba biz mi yanlış yapıyoruz bilemedim ki ben şimdi aldığım performans paralarını söylemiyorum açıkçası esime son 2 aydır ama böyle de içim rahat etmiyor
Aynen .
Annesine yapıyorsa sanada yapabilir demekki bilmediğinden ya da yapamadığından değil .istese sana sorar tarif edersin tarifle bile yapar hiç birşey beceremiyorsa tarhanayi karistirirdi.Daha sabah ailesini davet etmissin mecburiyetin varmiydi yoktu .
Ya kayinbabami cok severim Bayadır da çağırmadim yemek yapmayı sevmem kahvaltı daha kolay geliyor bana o yüzden çağırdım çağırmasam da o saydiklarimi pazar kahvaltısına kendimize bile yapıyorum zaten extra bisey yapmadım yani.Çocuğun seneye sınavı vardı galiba onu bi atlat ondan sonra yine bir gözden geçirirsin.senin yerinde olsam annesini ailedinide kahvaltıya cagirmazdim .hem kendimi yoracagim hemde böyle kıymet bilmeyecek ne hali varsa görsün . anasinda yesin yemegini
Bu zamanda ne alırsan kar. Al gitsinAslında ayakkabıya ihtiyacım var geçen deri bot aldım ama iki tane daha alsam iyi olacak.Şimdilik kendimi tutuyorum para harcamamak hoşuma gitmeye başladı
Benim şu an açıkçası ihtiyacım yok bota ama hoşuma giden renk ve model gördümAslında ayakkabıya ihtiyacım var geçen deri bot aldım ama iki tane daha alsam iyi olacak.Şimdilik kendimi tutuyorum para harcamamak hoşuma gitmeye başladı
Şükürler olsun benim ki öyle değil ama yine de kendi ailem olsa her şey daha farklı olurduKesinlikle öyle. Ben kendi aileme yaklaşık 300 km mesafedeyim. Çocuklarıma geldiler evimde baktılar kv ile dönüşümlü. Ama kızlar okula başlayınca döndüler tabi memlekete. Anneme yakın olsam sıkıştığımda ne yemek yapacağım, çocuklara yetişemedim vs derdim olmazdı. Arada okuldan babam alırdı ben keyfime bakardım vs.. Kv yaptığı her iyiliğin diyetini istiyor gibi dile getiriyor bir şekilde. Ya bize ya yeğenlerine ablasına vs söylüyor o bana dönüp geliyor. Öyle olunca ondan bir şey istemiyorum. Gücüme gidiyor.
O zaman siz en doğrusunu yapmışsınızTeşekkür ederim
Nerde yedin banı
Teşekkür ederim
Cocuklar için yaptım zaten makarna sevmez o.
Benimki esnaf bi bakarsın cüzdanı dolu bi bakarsın 1 lirası yok. Yine de güvendim. Ben toki öderken parayı ona gönderiyorum banka hesabına o yatiriyordu. Bir güne ve bankadan,kağıt geldi borcun bittiğine dair ama ben önceki ay para vermiştim söylemedi. Meger anasının faturalarına kadar ödenmiş kalanını getirdi verdi. O günden sonra ne maaşının miktarını söyledim ne de eline 5 kurus verdim.ben o kağıdı görmesem hortumlayacakmis beni ve mesela ben bin lira alıyorsam 600tlsini eve yatırıyoruz o zamanın parasıyla az degil.
Kısacası bazen senin paran benim param iyidir. Şu an maaşımı en düşük memur maaşı zannediyor.
Ben çocukları cikarttigimda dışarı yediriyorum biseyler zaten ayda 1 de bu hanzoyu da goturuyorum ayda 1 de o goturuyor
Ya kayinbabami cok severim Bayadır da çağırmadim yemek yapmayı sevmem kahvaltı daha kolay geliyor bana o yüzden çağırdım çağırmasam da o saydiklarimi pazar kahvaltısına kendimize bile yapıyorum zaten extra bisey yapmadım yani.
Amin inşallahB
HarikaAllah nazarlardan saklasın sevgiyle saygıyla güvenle huzurla devam etsin
Çok geçmiş olsun canimMerhaba kızlar
Hayırlı geceler
Bir kaç gündür annem eşim ve kızım hasta.
Aralarında tek iyi ben varım
Hepsinde dirençli ateş var. 40’ın altına inmiyor. 6 saate bir ilaç içiyorlar. Bu sayede ayakta durabiliyorlar
İlaç etkisini kaybedince ateş yeniden çıkıyor. Bizimkiler yeniden dökülüyor.
Bugün biraz gözleri açıldı
Kız için biraz güneş alsın diye dışarı çıktık
pazara markete gittik
Dünyayı harcayıp döndük
250 TL anneme verdim bugün
1000 TL kenara attım
Sağol cnmÇok geçmiş olsun canim
Allah acil şifalar versin sen de kendine çok dikkat et canımMerhaba kızlar
Hayırlı geceler
Hepsinde dirençli ateş var. 40’ın altına inmiyor. 6 saate bir ilaç içiyorlar. Bu sayede ayakta durabiliyorlar
pazara markete gittik
Dünyayı harcayıp döndük
1000 TL kenara attım
Ahahha hatunun biri saçma bi konu açmış ben de biraz yüklendim ahah kaşındım aslındaTeşekkür ederim
Nerde yedin banı
Teşekkür ederim
Cocuklar için yaptım zaten makarna sevmez o.
Benimki esnaf bi bakarsın cüzdanı dolu bi bakarsın 1 lirası yok. Yine de güvendim. Ben toki öderken parayı ona gönderiyorum banka hesabına o yatiriyordu. Bir güne ve bankadan,kağıt geldi borcun bittiğine dair ama ben önceki ay para vermiştim söylemedi. Meger anasının faturalarına kadar ödenmiş kalanını getirdi verdi. O günden sonra ne maaşının miktarını söyledim ne de eline 5 kurus verdim.ben o kağıdı görmesem hortumlayacakmis beni ve mesela ben bin lira alıyorsam 600tlsini eve yatırıyoruz o zamanın parasıyla az degil.
Kısacası bazen senin paran benim param iyidir. Şu an maaşımı en düşük memur maaşı zannediyor.
Ben çocukları cikarttigimda dışarı yediriyorum biseyler zaten ayda 1 de bu hanzoyu da goturuyorum ayda 1 de o goturuyor
Ya kayinbabami cok severim Bayadır da çağırmadim yemek yapmayı sevmem kahvaltı daha kolay geliyor bana o yüzden çağırdım çağırmasam da o saydiklarimi pazar kahvaltısına kendimize bile yapıyorum zaten extra bisey yapmadım yani.
Çok geçmiş olsun canım dikkat edin valla geçmeyen birMerhaba kızlar
Hayırlı geceler
pazara markete gittik
Dünyayı harcayıp döndük
1000 TL kenara attım
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.Bende seni merak ediyordum gözükmüyordunMerhaba kızlar
Hayırlı geceler
pazara markete gittik
Dünyayı harcayıp döndük
1000 TL kenara attım
sizlerede iyi haftalarGünaydın hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle...