Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Evime geldim işlerim vardı burada halletmem gereken biraz da dinlenmek istiyorum
Markete gittim
Deterjan peynir zeytin salatalık domates biraz da çiğ kuruyemiş aldım 600 tl tuttu
Bugün dışardan yedim 200 de o
Yol parasına da 150 verdim
Toplam 950
Çok masraflı oldum he🤣
Sefan olsun tatlım aldıkların bereketli olsun 😊

Ciddimisin öğretmenlik şu an bir kadın için en güzel meslek.3-4 aya yakın tatillleri var bildiğim kadarıyla.Bir yaz tatilleri var ayrıca birer haftadan iki hafta ara tatil.İki haftada sömester tatili .Birde branş öğretmeni olup dört gün yarım gün okula gidersen yemede yanında yat.Bir kadın için mükemmel meslek.Yarım günün kendine kalıyor.Çocuğun varsa çocuğunla güzel ilgilenirsin evinle güzel ilgilenirsin akşam yemeğini evinin işini gücünü koşturmadan rahat rahat yaparsın misal.

Hemşire veya diğer meslek gruplarında alabileceğin en fazla izin miktarı taş çatlasa 30 gün.Çalışma saatleride daha uzun.

Daha geçen gün yiğenimle konuştum coğrafya öğretmeni kendisi.Özel bir ihtiyacından dolayı müdürle konuştum dersleri azaltacağım haftada dört gün onlarda öğleden sonra dört saat olacak şekilde gideceğim diyordu .O dört gün içerisinde sadece bir gün biraz fazla olacak galiba.

Pandemide de hep evden çalıştılar maske vs takmadan .Diğer çalışanlar hep maske eldiven çalıştılar otobüslere bindiler vs.

Öğretmenin çok yanlış konuşmuş.İsteseler ekstradan ders verip parada kazanıyorlar aranan bir branş.Niye sürünsünler.Matematik öğretmenin niye öyle dedi anlamadım gerçekten.

Hemşirelik çok zor gerçekten. Ortaokulda yatılı öğretmen okulunu lisede de hemşireliği kazanmıştım .Öğretmenlik yatılı olduğu ve çok küçük olduğum için babam uzağa göndermemişti.Yanlış hatırlamıyorsam 12 yaşlarındaydım.ortaokul artı lise olacaktı

Lisede de hemşireliğide kendim istememiştim.O konuda doğru karar vermişim çocuklardan kan alırlarken bile içim bi tuhaf oluyor bana göre değilmiş.
Sormayın ya hayatıma sebep oldu... 10 yıldır mahvoldum. Pandrmi dönemin dr oglun 7 aylik bırakıp ise gittim bana bir şey olursa diye çocuğumla ilgili vasiyet bile verdim. Korkunç günlerdi... Gerçekten iyi bir öğretmen çok önemli

Yeğeninle branşımız aynı ama ben ilk atandığım yıl haricinde hep orta okulda çalıştım

Yaz tatilimiz 1 Temmuz 1 Eylül arası
15 gün sömestr tatili
Kasım ayında 1 hafta ara tatil
Nisan ayında 1 hafta ara tatilimiz var

bunlar yıl içindeki standart tatillerimiz
Bunun dışında bayram tatilleri, 1 Ocak ,1 mayıs vs gibi tatiller de diğer kamu çalışanlarına olduğu gibi bize de var

Branş öğretmeni olduğum için 24 saat dersi haftaya yaydırdım nöbet günü hariç 4 gün öğleye kadar 08.30 12.55 arası
Yarım gün ya da nöbet günü çalıştığım günlerde boş saatim de oluyor programda sorun değil mola oluyor 😉

Ben mesleğimden şahsen çok memnunum

Bazı branşlarda özellikle özel ders vermek isteyenler için de çok tatlı paralar kazanılabilen bir meslek ,tavsiye ederim 😊
Bizde resmi tatil falan yok... Geçen dedim.ya kıyamet kopsa biz yine çalışırız herhalde 🤣

Geçmiş olsun kuzucuğuna
Sen de dinlen çocuklarla tatilin son haftasını birlikte geçirin yaşları büyüdükçe evde pek olmuyorlar
Teşekkür ederim ablacım
Benimkiler ev kuşu oğlanı hiç çıkaramıyorum dışarıya. Ablası çıkıyor arkadaşlarıyla arada.
Perşembeye kadar evdeyim yatıp yuvarlancam🤣 bu soğuklarda ev en güzeli.
sonra anneme geçip temizlik yemek işleri var diğer kız kardeşimde geldi beraber yaparız ins.
Sabah markete gittim ekmek içecek bir kaçta gofret kraker biskuvi aldim cocukalra180tl verdim

Yeğeninle branşımız aynı ama ben ilk atandığım yıl haricinde hep orta okulda çalıştım

Yaz tatilimiz 1 Temmuz 1 Eylül arası
15 gün sömestr tatili
Kasım ayında 1 hafta ara tatil
Nisan ayında 1 hafta ara tatilimiz var

bunlar yıl içindeki standart tatillerimiz
Bunun dışında bayram tatilleri, 1 Ocak ,1 mayıs vs gibi tatiller de diğer kamu çalışanlarına olduğu gibi bize de var

Branş öğretmeni olduğum için 24 saat dersi haftaya yaydırdım nöbet günü hariç 4 gün öğleye kadar 08.30 12.55 arası
Yarım gün ya da nöbet günü çalıştığım günlerde boş saatim de oluyor programda sorun değil mola oluyor 😉

Ben mesleğimden şahsen çok memnunum

Bazı branşlarda özellikle özel ders vermek isteyenler için de çok tatlı paralar kazanılabilen bir meslek ,tavsiye ederim 😊
Bende yiğenlerime özelliklede kız yiğenlerime hep tavsiye ediyorum. İş hayatının içinde yaşayarak daha iyi tecrübe ediyor insan.

Selamlar. Bu hafta izne ayrildim
Sabah kızın dişçi randevusu vardı onu hallettik gece plagi olcusu alindi. Bir disine de kanal tedavisi dedi ama istemedim haftaya tekrar randevu aldık kurtarabilirse dolgu yapacak
Öğleden sonra da lavobolari yikadim evi toparladım mutfak dolaplarina geçtim hala bitmedi akşam yemekten sonra devam edeceğim. Yatmadan önce de mutfak sandalyelerini silerim işlerde böylece biter. Bi kaç günde arkadaşlarla vakit geçirmek istiyorum .
Yemek olarak kıymalı patates yemegi pilav salata yaptım dünden çorba var.
Geçmiş olsun inşallah dolgu ile kurtarırırsınız.İsler içinde kolaylıklar dilerim .Ev işleri çok nankör yap yap bitmiyor.

Öğle vakti dışarı çıktım, anneme gittim
Dışarısı çok soğuk Allah dışarda çalışmak zorunda olanların ,evi barkı olmayanların yardımcısı olsun
Marketten sadece yoğurt aldım 52 .5 tl tuttu
Kendime yoğurt mayalıyorum ama oğlanlar ev yoğurdunu yemiyorlar

Akşam menüm dünden kalan pırasa yemeği ve makarnanın yanına tavuk yaptım
Aynen rabbim dusarida kalanlara özelliklede evsizlere yardım etsin Çok soğuk var

Evime geldim işlerim vardı burada halletmem gereken biraz da dinlenmek istiyorum
Markete gittim
Deterjan peynir zeytin salatalık domates biraz da çiğ kuruyemiş aldım 600 tl tuttu
Bugün dışardan yedim 200 de o
Yol parasına da 150 verdim
Toplam 950
Çok masraflı oldum he🤣
Afiyet şifa olsun 😊

Sormayın ya hayatıma sebep oldu... 10 yıldır mahvoldum. Pandrmi dönemin dr oglun 7 aylik bırakıp ise gittim bana bir şey olursa diye çocuğumla ilgili vasiyet bile verdim. Korkunç günlerdi... Gerçekten iyi bir öğretmen çok önemli
. Sizlerin, doktorların, tüm sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez, Çok emeğiniz var .Allah bir daha göstermesin o günleri

Son düzenleme:
X