Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım kendi yaşadıklarımdan öğrendiğim kadarıyla sana naçizane bir tavsiyem var o da mümkünse ailenin yaşadığı yerden biriyle evlenmen inan her şey güzel olsa da gurbet çok zor... Aileni istediğin zaman görememek çok kötü.

Yaaa kalbin ne kadar temiz
Gecen günlerde burda ablalarımdan fikir almıştım
İstabulda doğu görevi yaptım orayı çok özlüyorum memlekete geldim buraya alışamadım diye
Ailem ilçede ben merkezdeyim
Sırf bu söylediğin sebepten ötürü İstanbul’da kimseyle görüşmedim memlekete gelince de gözüm açıldı :))
Teşekkür ederim çok iyi geldinnn

Huzur bulmuşsun resmen sağlık olarak dönmüş

Ben teşekkür ederim canım... İnşallah hayırlısıyla düzgün biri karşına çıkar

dört yıl sevgililik 6 yıl evlilikmi

Kesinlikle öyle. Ben kendi aileme yaklaşık 300 km mesafedeyim. Çocuklarıma geldiler evimde baktılar kv ile dönüşümlü. Ama kızlar okula başlayınca döndüler tabi memlekete. Anneme yakın olsam sıkıştığımda ne yemek yapacağım, çocuklara yetişemedim vs derdim olmazdı. Arada okuldan babam alırdı ben keyfime bakardım vs.. Kv yaptığı her iyiliğin diyetini istiyor gibi dile getiriyor bir şekilde. Ya bize ya yeğenlerine ablasına vs söylüyor o bana dönüp geliyor. Öyle olunca ondan bir şey istemiyorum. Gücüme gidiyor.

Bu arada Ocak ayında ne aldım ne verdim diye yazmaya başladım.6720 TL mutfak için harcamisim 12000 tlde kıyafet ayakkabı alışverişi yapmışım.Toplu kıyafet alışverişi 6 ayda bir yapıyorum kışlık yazlık gibi sık sık kıyafet almıyorum.Ödemeleri eşime devrettigimden beri kafam daha rahat daha huzurluyum sanki.Gereksiz yere kendime stres yüklüyormusum ödesin işinin adı ne .Bir haftada sadece 700 TL civari harcama yaptım buda kendimi tuttuğum halde demekki tutmasam ne çok harcayacakmisim iyi oldu böyle alsın .Sabahada ekmek ve yumurta siparişi verdim .

İhtiyacın varsa al abla sonuçta fiyatı düşecek bir şey değil her geçen gün artıyor
Ama ihtiyaç dışıysa bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…