Ya benim.puanim.falan yetiyordu ama işte bir aptallık yaptımÖğretmen çok önemli ya yönlendirmeleri yanlış yapınca dönüşü olmuyor maalesef
ben de matematik öğretmeni olmak isterdim ama olmadı
Amin Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Ben ilk evleneceğim zaman çevrem çok karşı çıktı memur değil senden az maaş alıyor vs. diye... Şükürler olsun beni hiç pişman etmedi. 6 yıl bitecek evleneli ben onun için 1000 km uzağa geldim memleketimden ama bir gün p daha işman etmedi.
[/QUOTEFDüzgün bir insanmış demekki maşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin
Hayırlısı böyleymiş diyelimYa benim.puanim.falan yetiyordu ama işte bir aptallık yaptım
Canım kendi yaşadıklarımdan öğrendiğim kadarıyla sana naçizane bir tavsiyem var o da mümkünse ailenin yaşadığı yerden biriyle evlenmenŞu an için hepsinden kaçıyorum abla böyle iyiyim ya Allah’a şükür ailem de saldı beni evlen diye daralmıyorlar artık:)
Ama adayları değerlendirme aşamasına gelirsem tavsiyelerini dikkate alırım öyl bir durumda yazarım zaten buraya bana yardımcı olursunuz inşallah
Ben daha çok çekecek çilem.varmis diyorumHayırlısı böyleymiş diyelim
Yaaa kalbin ne kadar temizCanım kendi yaşadıklarımdan öğrendiğim kadarıyla sana naçizane bir tavsiyem var o da mümkünse ailenin yaşadığı yerden biriyle evlenmeninan her şey güzel olsa da gurbet çok zor... Aileni istediğin zaman görememek çok kötü.
Huzur bulmuşsun resmenBenim ellerimin içinde eskiden görülen egzamalar vs ler gitti
5 senedir Allah'a şükür genç kız gibi olmasam da bu yaştan daha gençken ki sıkıntılarım şu yaşımda yok
Bataklık kuruyunca sivrisinekler kaybolur misali
Başımdan beni sinir eden hasta edenleri def edince resmen yeniden doğmuş gibi oldum
Ben teşekkür ederim canım... İnşallah hayırlısıyla düzgün biri karşına çıkarYaaa kalbin ne kadar temiz
Gecen günlerde burda ablalarımdan fikir almıştım
İstabulda doğu görevi yaptım orayı çok özlüyorum memlekete geldim buraya alışamadım diye
Ailem ilçede ben merkezdeyim
Sırf bu söylediğin sebepten ötürü İstanbul’da kimseyle görüşmedim memlekete gelince de gözüm açıldı :))
Teşekkür ederim çok iyi geldinnn
Amin inşallah Allah kimseyiBen teşekkür ederim canım... İnşallah hayırlısıyla düzgün biri karşına çıkar
Teşekkür wderimesimj on yıldır tanıyorum benim çalıştığım süreçte öğrenciyi iki yıl... o süreçte bile benim maaşımdan asla harcamazdik hep o harcardi şimdilik güveniyorum ama büyüklerimden ve önümdeki örneklerden de gördüğümden en azından performans olarak yatan parayi ayırma kararı aldım eşimin öyle bir paradan haber yok zaten çok bir şey de değil ama kendimi daha iyi hissetmem için diye düşünüyorum
dört yıl sevgililik 6 yıl evlilikmiTeşekkür wderimesimj on yıldır tanıyorum benim çalıştığım süreçte öğrenciyi iki yıl... o süreçte bile benim maaşımdan asla harcamazdik hep o harcardi şimdilik güveniyorum ama büyüklerimden ve önümdeki örneklerden de gördüğümden en azından performans olarak yatan parayi ayırma kararı aldım eşimin öyle bir paradan haber yok zaten çok bir şey de değil ama kendimi daha iyi hissetmem için diye düşünüyorum
Evet toplamda 10 yıl olacakdört yıl sevgililik 6 yıl evlilikmi
HarikaEvet toplamda 10 yıl olacak
Kesinlikle öyle. Ben kendi aileme yaklaşık 300 km mesafedeyim. Çocuklarıma geldiler evimde baktılar kv ile dönüşümlü. Ama kızlar okula başlayınca döndüler tabi memlekete. Anneme yakın olsam sıkıştığımda ne yemek yapacağım, çocuklara yetişemedim vs derdim olmazdı. Arada okuldan babam alırdı ben keyfime bakardım vs.. Kv yaptığı her iyiliğin diyetini istiyor gibi dile getiriyor bir şekilde. Ya bize ya yeğenlerine ablasına vs söylüyor o bana dönüp geliyor. Öyle olunca ondan bir şey istemiyorum. Gücüme gidiyor.Canım kendi yaşadıklarımdan öğrendiğim kadarıyla sana naçizane bir tavsiyem var o da mümkünse ailenin yaşadığı yerden biriyle evlenmeninan her şey güzel olsa da gurbet çok zor... Aileni istediğin zaman görememek çok kötü.
haha baya hızlı ilerliyorsun abla tasarruf konusunda maşallahAslında ayakkabıya ihtiyacım var geçen deri bot aldım ama iki tane daha alsam iyi olacak.Şimdilik kendimi tutuyorum para harcamamak hoşuma gitmeye başladı
İhtiyacın varsa al abla sonuçta fiyatı düşecek bir şey değil her geçen gün artıyorDeri botlar bir yerde 2700 bir yerde de ondirimdeydi 2400 tem 1700 e düşmüştü.oradan alan arkadaş ayakkabı çok rahat demişti .oradan iki tane alsam 3400 TL gidecek .alayimmi alalmayayaimmi karar veremiyorum almamakta iyi hissettiriyor bu ara
İnşallah daha yolun başındayız bir aksilik olmazsa ciddii para biriktirmeyi düşünüyorumhaha baya hızlı ilerliyorsun abla tasarruf konusunda maşallah