Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yani benim esim neredeyse benim maaşımı yarışı kadar maaş alıyor.... Ama benden fazla da alsa yöne bu sistemi istedi sanırım. Gizli saklı şeylerden çok hoşlanmıyor
O zaman naçizane maaşınızı ortaya koyduktan sonra belli bir miktar ortak hesapta birikime ayırın sonra harcamalarınızı yaparsınız

Bende öyle istemezdim ama maalesef eşlerimiz bizi bu duruma sokuyor.Bende ilk evlendigimizde biz bir aileyiz ikimiz biriz gibi düşünüyordumda hiçte öyle değilmiş .Biraz geç oldu anladığımda.Anladktan sonrada maaslarımızı ayırdık.Kendimi korumaya aldım diyeyim.Eşinizle ilgili sorun cikmadiysa şimdiye kadar aynen devam edebilirsiniz

O zaman naçizane maaşınızı ortaya koyduktan sonra belli bir miktar ortak hesapta birikime ayırın sonra harcamalarınızı yaparsınız
O konuda zaten ikimizin fikri de öyle ama böyle yazılanları okuyunca acaba esime çok mu güveniyorum diye kendimi sorgulamaya başladım

Teşekkür wderim esimj on yıldır tanıyorum benim çalıştığım süreçte öğrenciyi iki yıl... o süreçte bile benim maaşımdan asla harcamazdik hep o harcardi şimdilik güveniyorum ama büyüklerimden ve önümdeki örneklerden de gördüğümden en azından performans olarak yatan parayi ayırma kararı aldım eşimin öyle bir paradan haber yok zaten çok bir şey de değil ama kendimi daha iyi hissetmem için diye düşünüyorum

O konuda zaten ikimizin fikri de öyle ama böyle yazılanları okuyunca acaba esime çok mu güveniyorum diye kendimi sorgulamaya başladım
Gözlemlerim erkeklerin çoğunun (nerdeyse tamamına yakın) Kadir kıymet bilmediği ve bencil olduğu yönünde oldugudur
Adamına göre muamele yapmak lazım
Ama yüne de yüzde yüz güvenmezdim ben

Gözlemlerim erkeklerin çoğunun (nerdeyse tamamına yakın) Kadir kıymet bilmediği ve bencil olduğu yönünde oldugudur
Adamına göre muamele yapmak lazım
Ama yüne de yüzde yüz güvenmezdim ben
Bizim hemşire dünyasında da çok kazık yiyen var onları dinledikçe zaten korkuyorum neyse vicdan falan yapmadan performansları ayırırım ben en azından bir güvence

Bizim hemşire dünyasında da çok kazık yiyen var onları dinledikçe zaten korkuyorum neyse vicdan falan yapmadan performansları ayırırım ben en azından bir güvence
Aynen öyle yap bence de sonuçta her kadının bi
Birikimi olmalı
İyi gün parası inşallah
Dipnot: vicdan yok Rocky :)

Çocuğun seneye sınavı vardı galiba onu bi atlat ondan sonra yine bir gözden geçirirsin.senin yerinde olsam annesini ailedinide kahvaltıya cagirmazdim .hem kendimi yoracagim hemde böyle kıymet bilmeyecek ne hali varsa görsün . anasinda yesin yemegini

Allah Kadir kıymet bilen halden anlayanlardan etsin eşlerinizi
Olur da evlenirsem bana da öylesini nasip etsin
Amin Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Ben ilk evleneceğim zaman çevrem çok karşı çıktı memur değil senden az maaş alıyor vs. diye... Şükürler olsun beni hiç pişman etmedi. 6 yıl bitecek evleneli ben onun için 1000 km uzağa geldim memleketimden ama bir gün pişman etmedi.

Ya stratejik bir takım çalışmalar var ya seni maddi anlamda inşallah düze çıkaracak olan taktikleri soruyorum
İlahi anlatıyorum ya burada aynısı işte farklı birşey yok .Eksik varsa söylüyorum ya da mesaj atıyorum olmadı onuda yanımda götürüp ona ödettiriyorumsanki evhanimiyim maaş almiyormusum gibi

Bu arada grubun çoğu öğretmen sanırım. Ben de ilkokul matematik öğretmeni olacaktım ama çok sevgili matematik öğretmenim öğretmen olup surunecek misin diyerek beni hemsirelige yönlendirdi her aklıma geldiğin de kendisini çok iyi anıyorum (!)

İlahi anlatıyorum ya burada aynısı işte farklı birşey yok .Eksik varsa söylüyorum ya da mesaj atıyorum olmadı onuda yanımda götürüp ona ödettiriyorumsanki evhanimiyim maaş almiyormusum gibi
Çok iyi çok iyi aynen devam
Ben dünden beri cezalı olunca sanki çok gün geçmiş gibi geldi

Dilyy benim için de eş demek bir elmanın iki yarısı demekti

Evlilik senin benim meselesi olmadan "Biz olmak" demekti normal olan da budur
Ancak karşıma evlilik konusuna aynı açıdan yaklaşmayan evliliği aynı şekilde anlam yüklemeyen biri çıktı
Maalesef kavun değil ki koklayıp da evlenelim evlilik de nasip kader işi benim imtihan meselem de bu sebeple imiş Allah başka dert vermesin
Bence evlilik ekip olmaktır ama karşımdaki belki yetiştiriliş tarzı belki de karakteri bilemiyorum evliliği rakip olmak olarak algılamış olmalı ki geldiğimiz noktaya ulaştık
Ben böyle sürekli hizipleşme ayrı gayrı maddi hayatlar yok sayılmalar ortak bir hayalin amacın bile olmaması gibi aptalca ve evliliğin ruhuna aykırı yaşamı daha fazla sürdürmek istemedim, boşadım geçtim.

Allah Kadir kıymet bilen halden anlayanlardan etsin eşlerinizi
Olur da evlenirsem bana da öylesini nasip etsin
İlk dikkat edecegin şey merhametli bir insanım ona bak bencilmi senimi düşünüyor ona bak.kimi insanda yoktur ama azda olsa yine önceliği sensindir seni düşünür ama kiminde de vardır hep ben hep ben der .bencil ve merhametsiz insanlardan koşarak kaç

Öğretmen çok önemli ya yönlendirmeleri yanlış yapınca dönüşü olmuyor maalesef
ben de matematik öğretmeni olmak isterdim ama olmadı

En iyisini yapmışsın abla, kendi geleceğin için çevremde hala umutsuzca evlilik yürütmeye çalışanlar var... Bir şeyleri çokta zorlamamak gerek kendinden değerlisi yok... Üstelik yaptığım meslek gereği görüyorum ki stres ve.uzuntu tüm.hastaljklarin ana nedeni

Şu an için hepsinden kaçıyorum abla böyle iyiyim ya Allah’a şükür ailem de saldı beni evlen diye daralmıyorlar artık:)
Ama adayları değerlendirme aşamasına gelirsem tavsiyelerini dikkate alırım öyl bir durumda yazarım zaten buraya bana yardımcı olursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…