Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Akıllı olsun iyi demişsiniz yemeyi çok seviyor bu erkek milleti
Yedirmeyin ablalarım kendinizi çok istiyorlarsa analarını yesinler
Daha bu sabah odada bunu konuşuyorduk.
Oda arkadaşımız olan erkeklerden biri maaşı aldığı gibi hanımına yolluyormuş eşi altın alıyormuş.Kızlardan biri diyor arkadaşım bankadan emekli oldu kocası senin moralin bozulmasın sıkılma etme diye maaş kartını kadın arkadaşıma verdi .Bir dediğini iki etmiyor aman karım üzülmesin diye etrafında pervane dedi.Benimkide doktor tam tersi maaşımda ne varsa istiyor elimizde birşey bırakmak istemiyor dedi.

Kadınlar vermesin gerçekten sonra niye verdin diyorlar

Akıllı olsun iyi demişsiniz yemeyi çok seviyor bu erkek milleti
Yedirmeyin ablalarım kendinizi çok istiyorlarsa analarını yesinler
Anasında da yoktu. Rahmetlinin parası pulu yoktu bir yaşlılık maaşı alıyordu .Paradan puldan anlamazdı en son alzeimer olmuştu. .Kayınpeder biz evlendikten üç ay sonra vefat etmişti.Ondan öncede karısına karşı ilgisiz umarsız maaşı olmayan bir adamdı o yüzden büyük oğlunun yanında kalıyordu.

Dışı seni içi beni yakar dermişim
Görmeyince ölesim
Görünce öldüresim geliyor derler ya bizimkide o hesap
Oldun sen oldun

Ohh iyi demişsin doğru yoldasın bacım

O zaman kendi silahı ile vur şekerim sen de ketum ol
Tatsın bakalım iyi mi kötü mü

Evde domates bitmişti marul vs bitmişti .Akşam iş cikisi ayağım markete doğru gidecekti kendimi durdurdum.Yok artık sana market yasak dedim.2_3 dükkana baktim ama içeri girmeden dosdogru eve gieldim..Babam kahvaltıda domates sever onun için alacaktım ama yok dedim bir girdinmi yine aynı şey olacak baska şeylerde alacaksin masraf edeceksin. Yarın cumartesi pazarı var giderse kocamı göndereceğim Akşam geldim hiç selam sabah yok suratı sirke satıyor tabi sabah soylediklerim isine gelmedi.Hic konuşmadan kapıyı kapattı işine gitti.canima minnet hiç umrumda değil artık o numaraları yutmuyorum.Evlendigimizin ilk zamanlarida dediğini yapmayınca böyle trip atar kuserdi .anlamsız birşey için bana küsüp üc gün konuşmadığını hatırlıyorum öylede inatçı.ben tabi o zamanlar saf aşık kiyamiyordum küs kalmayi sevmiyordum ben yanına gider konusurdum.ama şimdi umrumda değil küsmüş degilmiş işine gelmeyenlere böyle bir tavır sergiliyor

Akşam yemeğini yedi sofrada da tek kelime etmedi gidiyirum vs demeden vedalasmadan kapıyı kapadı gitti
Hem suçlu hem güçlü tayfası
Hiç de umrunda olmasın bir kere verilen taviz tavizi getiriyor
Insanlar kendini sorgulamak yerine karşısındakine yükleniyor pesss
Kadın ya da erkek bencil taraf hep bunu yapıyor dediği olmadığında yazıklar olsun

Yemekten sonra öbür odaya geçtim bir baktım masanın üstünde 1000 lira var babam bırakmayacağına göre o bırakmış sonra çözdüm durumu.Avmye gittiğimizde 1200 civarı ödeme yapmıştım ya onun parası .sabah ona kızmıştım. marketi sen niye ödemefin benim kartımdan geçirdik diye oda böyle çözüm bulmuş ama tribinide atmadan gitmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…