- 16 Şubat 2012
- 6.276
- 10.217
Daha bu sabah odada bunu konuşuyorduk.Akıllı olsun iyi demişsiniz yemeyi çok seviyor bu erkek milleti
Yedirmeyin ablalarım kendinizi çok istiyorlarsa analarını yesinler
Anasında da yoktu. Rahmetlinin parası pulu yoktu bir yaşlılık maaşı alıyordu .Paradan puldan anlamazdı en son alzeimer olmuştu. .Kayınpeder biz evlendikten üç ay sonra vefat etmişti.Ondan öncede karısına karşı ilgisiz umarsız maaşı olmayan bir adamdı o yüzden büyük oğlunun yanında kalıyordu.Akıllı olsun iyi demişsiniz yemeyi çok seviyor bu erkek milleti
Yedirmeyin ablalarım kendinizi çok istiyorlarsa analarını yesinler
Dışı seni içi beni yakar dermişimBereketli olsun canımKoca milletine yüz vermemek gerekiyor okuyosun durumları .Yüz bulunca üstüne başka şeyler istiyorlar.Acımayacaksın .Alan daha kıymetli oluyor hem. Veren değil. Verince sonradan ee vermeseydin diye yüzsüz bir şekilde üste çıkıyorlar .
Bunlara iyilik yaramaz. Sen zaten akıllı bir kadınsın ne yapacağını bizden daha iyi biliyorsundur.Gerçi senin kocan fena değil iyi birisine benziyor.
Oldun sen oldunDün hiç yanına gitmedim.Aldım çayımı kahvemi televizyon izledim.Oda şaşırdı tabi hayırdır küstünmü ne oldu dedi bende hayır dedim.Sabah geçen avm ye gittiğimizde kasanın başında sende vardın neden benim karttan ödememi bekledin dedin hani konuşmuştuk bundan sonra marketi vs sen ödeyecektin evin geçimini sen yapacaktın benim maaştanda birikim yapacaktık dedim.Ben verecektim sen benden önce uzattın diyor.Niye o zaman kasanın başında boş boş duruyordun kılını kıpırdatmadın dedim.Ben verecektim diyor söyleseydin diyor.Söylememe gerek varmı senin ödemen gerekiyordu dedim.Ben anlamam bundan sonra ben markete karışmıyorum oğlan ara tatile gelince belki birşeyler alırım ondan sonra market vs yok hatta beraber gider aylık toptan alırız senin karttan geçiririz dedim. Tatile gideceksekte sen ödeyeceksin dedim.Ses etmedi.
İtiraz etmedi.
Ohh iyi demişsin doğru yoldasın bacımDün hiç yanına gitmedim.Aldım çayımı kahvemi televizyon izledim.Oda şaşırdı tabi hayırdır küstünmü ne oldu dedi bende hayır dedim.Sabah geçen avm ye gittiğimizde kasanın başında sende vardın neden benim karttan ödememi bekledin dedin hani konuşmuştuk bundan sonra marketi vs sen ödeyecektin evin geçimini sen yapacaktın benim maaştanda birikim yapacaktık dedim.Ben verecektim sen benden önce uzattın diyor.Niye o zaman kasanın başında boş boş duruyordun kılını kıpırdatmadın dedim.Ben verecektim diyor söyleseydin diyor.Söylememe gerek varmı senin ödemen gerekiyordu dedim.Ben anlamam bundan sonra ben markete karışmıyorum oğlan ara tatile gelince belki birşeyler alırım ondan sonra market vs yok hatta beraber gider aylık toptan alırız senin karttan geçiririz dedim. Tatile gideceksekte sen ödeyeceksin dedim.Ses etmedi.
İtiraz etmedi.
Neden alkış emojisi yok burda ya
Tama alkışlık bi serzeniş bir uyanış
Merhaba canımMerhaba kızlar
Sonunda aldım bileziği
Gramı 1950 TLden 12 gr Ajda bilezik aldım bir tane
beni de listeye ekleyebilirsinVaryemez
O zaman kendi silahı ile vur şekerim sen de ketum olDaha zamlı maaş almadılar.7.500 emekli maaşı var birde 15.000 civarı maaşı.7500 ü bana gönderecek.Sonraki ay 10.000 olacak.
7500 değilde 15000 içerisinden 5.000 tl kredi kartı ödemem var diyor.Fatura ve aidat ödüyor.ilaç masrafımız var ,benzin sigorta arabanın muyene ücret vergisi vs.Maaştan 2000-3000 kaldı diyor.Borsadan hissede aldığı oluyor.O biraz ketum kerpetenle ağzından laf alıyorum.
Yok like atıyoruz muhtrşem diyoruz ya altta o kısımda demiştimbelkide vardır
Konuya ortadan dalarsan bu kadar anlarsın. İyi sohbetlerYok like atıyoruz muhtrşem diyoruz ya altta o kısımda demiştim
EstağfirullahKonuya ortadan dalarsan bu kadar anlarsın. İyi sohbetler
Hayırlı olsunMerhaba kızlar
Sonunda aldım bileziği
Gramı 1950 TLden 12 gr Ajda bilezik aldım bir tane
beni de listeye ekleyebilirsinVaryemez
Bereketli olsunKızlar maaş farkının bir kısmıyla 2 gr altın aldım ,Allah bereket versin kazançlarımıza ,birikimlerimize
Amin cnm sağolHayırlı olsun.Daha da artarak çoğalsın bileziğin
Evde domates bitmişti marul vs bitmişti .Akşam iş cikisi ayağım markete doğru gidecekti kendimi durdurdum.Yok artık sana market yasak dedim.2_3 dükkana baktim ama içeri girmeden dosdogru eve gieldim..Babam kahvaltıda domates sever onun için alacaktım ama yok dedim bir girdinmi yine aynı şey olacak baska şeylerde alacaksin masraf edeceksin. Yarın cumartesi pazarı var giderse kocamı göndereceğim Akşam geldim hiç selam sabah yok suratı sirke satıyor tabi sabah soylediklerim isine gelmedi.Hic konuşmadan kapıyı kapattı işine gitti.canima minnet hiç umrumda değil artık o numaraları yutmuyorum.Evlendigimizin ilk zamanlarida dediğini yapmayınca böyle trip atar kuserdi .anlamsız birşey için bana küsüp üc gün konuşmadığını hatırlıyorum öylede inatçı.ben tabi o zamanlar saf aşık kiyamiyordum küs kalmayi sevmiyordum ben yanına gider konusurdum.ama şimdi umrumda değil küsmüş degilmiş işine gelmeyenlere böyle bir tavır sergiliyor
Hem suçlu hem güçlü tayfasıAkşam yemeğini yedi sofrada da tek kelime etmedi gidiyirum vs demeden vedalasmadan kapıyı kapadı gitti