Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yazılarınızı dikkatle okuyorum uzun süredir siz çok mantıklı birisiniz. Grubunuza birden dalmak istemedim kusuruma bakmayın rahatsız olmayacaksanız bende katılmak isterim
Gel canım gel
Ne demek rahatsızlık olur mu hiç öyle şey
Hoşgeldin

Gel canım gel
Ne demek rahatsızlık olur mu hiç öyle şey
Hoşgeldin
Tşk ederim. ben 43 yaşındayım özel sağlık sektöründe çalışıyorum.5 yıl önce boşanmış yalnız yaşayan boşandıktan sonra farklı bir şehre taşınmış bir anneyim çocuklar babalarında. Ama ben sizin gibi hergün kenara birşeyler atamıyorum aybaşında maaş alınca birşeyler kenara atıp kendi yağımda kavruluyorum

Çocuklar kaç yaşındalar?

Hoşgeldin aramıza
Ben de her gün atamıyorum maaştan maaşa
Allah birikimlerimize bereket versin

Ben maaş ya da ekderste ama çoğunlukla maaşta birikime ayırıyorum
Allah bereket versin kazançlarımıza

Çocuklar kaç yaşındalar?
Yazdıklarınızda bir nebze kendimi gördüm. ben kendi halinde abdestinde namazında ekmeğinin peşinde olan biriyim .Ne eğitim ne maddi hiçbir şekilde seviyem olmayan bir adamla evlendim borç içinde elinde avucunda üstünde başında olmayan sırf sevdim diye ailem arkamda durdu ev bark araba işyeri sahibi ettik ailemle. Evlilik süresince market pazara koşan her yerde hesabı bana ödettirilen oldum 2 oğlum oldu şu an 11 ve 16 yaşlarındalar. Birşeylere sahip olunca adam oldum sandı aldatmalar psikolojik şiddet herşeyi yaşadım her ay bir kadın oldu hayatında en son kadının biriyle karşıma dikildi seni boşuyorum bununla evlenecem diye... Kadında boşandı buda benden boşandı Yol verdim gitti. Küllerimden yeniden doğdum şehir değiştirdim çünkü her köşe başında bu mikroplarla karşılaşıyordym Ağır hakaret ve azgınlıklarla çocuklarımın beyinlerini yıkadı kadınında çocuğu vardı evlendiler 6 ay evli kaldılar karakolluk mahkemelik olup boşandılar . Son beş yıldır yalnız yaşıyorum elhamdülillah kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum

Allah yardımcın olsun her daim
Bir gün evlatlar da anlarlar inşaallah haklıyı haksızı

Allah ana babalarımızdan razı olsun bizleri çok şükür hayatta ayaklarımız üzerinde durabilecek şekilde hayata hazırlamışlar
Herşeyden önce de Allah'a sonsuz kere şükürler olsun bizlere hayatta bahşettiği sağlık, akıl, fikir ,rızık ,evlatlar, iyi anne babalar herşey için
Rabbim bizlere iman selameti versin yeterki her zorluk aşılır

Merhabalar,
Aradan giriyorum konuya ama inşallah çocuklarınızı da en kısa zamanda yanınıza alabilirsiniz…
Değmeyecek bir adam İçin çocuklardan da mahrum kalmak insanın kalbini acıtıyor…

Aramıza Hoşgeldiniz
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın
Şu mübarek günler hürmetine tez vakitte sizde yavrularınızla birlikte mutlu bir yaşam sürün inşAllah

Hayırla geceler kızlar
Bugün eşimden 2300 TL daha aldım
Benim bileziğin parası çıktı sonunda
Şuanki sorun gidip bileziği alabilmek
Çünkü bu gece sancılarımda başladı tekrardan

Yarın kızın BES ödemesi için hesaba 3000 TL yatması gerekiyor. Onu söyledim.
Hergün nerden bulayım o kadar parayı verdiklerimden yatır bari dedi
Eee bugün ki o kadar konuşulanın gazıyla harcarmışım o oarayı
Çemkirdim tabi hemen
Yarın gündüz tekrar hatırlatıp hesaba gönderttireyim parayı

Bereketli olsun canim

Hosgeldiniz insallah yavrularınıza kavusursunuz bir an once

Iyi demişsin ,kendine gelivermiştir
Sana yoklama çekmiştir şansını denemek için ama olmamış
Sürekli yoklar zaten ama umduğunu bulamadı şimdiye kadar
benim kötü huylarimdan birisi inadım diğeri de saygımı yitirdiğim gicik oldugum insanı yok sayarım ve acımam
E bu ışıltılı hayatı o secti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…