Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bereketli olsun listeye ekliyorum hemenGünaydın herkese hayirli cumalar Varyemez 1 ceyrek demistim ama 2 ceyrek olacak gibi inşallah
Hoşgeldiniz Umarım çocuklarınızıda yanına alırsınız.Çocuklar eninde sonunda doğru yolu bulacaktır.Tşk ederim. ben 43 yaşındayım özel sağlık sektöründe çalışıyorum.5 yıl önce boşanmış yalnız yaşayan boşandıktan sonra farklı bir şehre taşınmış bir anneyim çocuklar babalarında. Ama ben sizin gibi hergün kenara birşeyler atamıyorum aybaşında maaş alınca birşeyler kenara atıp kendi yağımda kavruluyorum
Şimdiden iyi tatillerHerkese selamlar
dönemi bitirdik karneleri dağıttık çok şükür kazasız belasız
İki hafta kafa dinleme missss
Günaydın hayırlı CumalarGünaydın hanımlar
Mutlu huzurlu cumalar olsun,Allah bu güzel günü hakkımızda hayırlara vesile kılsın
Bereketli olsun canımKoca milletine yüz vermemek gerekiyor okuyosun durumları .Yüz bulunca üstüne başka şeyler istiyorlar.Acımayacaksın .Alan daha kıymetli oluyor hem. Veren değil. Verince sonradan ee vermeseydin diye yüzsüz bir şekilde üste çıkıyorlar .Hayırla geceler kızlar
Bugün eşimden 2300 TL daha aldım
Benim bileziğin parası çıktı sonunda
Şuanki sorun gidip bileziği alabilmek
Çünkü bu gece sancılarımda başladı tekrardan
Yarın kızın BES ödemesi için hesaba 3000 TL yatması gerekiyor. Onu söyledim.
Hergün nerden bulayım o kadar parayı verdiklerimden yatır bari dedi
Eee bugün ki o kadar konuşulanın gazıyla harcarmışım o oarayı
Çemkirdim tabi hemen
Yarın gündüz tekrar hatırlatıp hesaba gönderttireyim parayı
Harika beni güldürdün Allah da seni güldürsünDün hiç yanına gitmedim.Aldım çayımı kahvemi televizyon izledim.Oda şaşırdı tabi hayırdır küstünmü ne oldu dedi bende hayır dedim.Sabah geçen avm ye gittiğimizde kasanın başında sende vardın neden benim karttan ödememi bekledin dedin hani konuşmuştuk bundan sonra marketi vs sen ödeyecektin evin geçimini sen yapacaktın benim maaştanda birikim yapacaktık dedim.Ben verecektim sen benden önce uzattın diyor.Niye o zaman kasanın başında boş boş duruyordun kılını kıpırdatmadın dedim.Ben verecektim diyor söyleseydin diyor.Söylememe gerek varmı senin ödemen gerekiyordu dedim.Ben anlamam bundan sonra ben markete karışmıyorum oğlan ara tatile gelince belki birşeyler alırım ondan sonra market vs yok hatta beraber gider aylık toptan alırız senin karttan geçiririz dedim. Tatile gideceksekte sen ödeyeceksin dedim.Ses etmedi.
İtiraz etmedi.
Canim onda kalan 20binle ne yapiyor?Emekli olunca ilk defa para istedim çift maaşlı ve fazla harcaması yok mık mık sürekli .Söyleye söyleye aldım onda bile pintilik ediyor az olanı bana veriyor çok olanı kendinde tutuyor.Şimdi mesela emekli maaşıyla beraber maaşı 30000 civarı olacak.Kira problemi olmayan bir aileye yeter .Herşeyi o ödese bendekide birikime kalsa fenamı olurdu.10.000 bana verecek 20.000 ona kalacak.Harcadığı ne kadar diye hesaplamak lazım.Benmi yanlış düşünüyorum hatalıysam hatalısın deyin lütfen
Teşekkür ederiiiimmŞimdiden iyi tatiller
Akıllı olsun iyi demişsiniz yemeyi çok seviyor bu erkek milletiDün hiç yanına gitmedim.Aldım çayımı kahvemi televizyon izledim.Oda şaşırdı tabi hayırdır küstünmü ne oldu dedi bende hayır dedim.Sabah geçen avm ye gittiğimizde kasanın başında sende vardın neden benim karttan ödememi bekledin dedin hani konuşmuştuk bundan sonra marketi vs sen ödeyecektin evin geçimini sen yapacaktın benim maaştanda birikim yapacaktık dedim.Ben verecektim sen benden önce uzattın diyor.Niye o zaman kasanın başında boş boş duruyordun kılını kıpırdatmadın dedim.Ben verecektim diyor söyleseydin diyor.Söylememe gerek varmı senin ödemen gerekiyordu dedim.Ben anlamam bundan sonra ben markete karışmıyorum oğlan ara tatile gelince belki birşeyler alırım ondan sonra market vs yok hatta beraber gider aylık toptan alırız senin karttan geçiririz dedim. Tatile gideceksekte sen ödeyeceksin dedim.Ses etmedi.
İtiraz etmedi.
Neden alkış emojisi yok burda yaMilletin enayisi bir benmiyim yeter artık valla.Sayemde ev sahibi oldu araba sahibi oldu evin eşyalarına kadar ben aldım geçen seneki hariç tatilleri ben ödedim marketi öde pazarı öde yetti gari.Bakıyorum kadın arkadaşlarım hep süsünde püsünde gezmesinde tozmasında alışverişte birazda o çekip çevirsin ben keyfime bakayım
Daha zamlı maaş almadılar.7.500 emekli maaşı var birde 15.000 civarı maaşı.7500 ü bana gönderecek.Sonraki ay 10.000 olacak.Canim onda kalan 20binle ne yapiyor?
Adamin günahini almim ama yani senin harcamalarin birikimlerin ortada, onunki neden degil? Hisse aliyorsa onunda bir birikimi vardir.Daha zamlı maaş almadılar.7.500 emekli maaşı var birde 15.000 civarı maaşı.7500 ü bana gönderecek.Sonraki ay 10.000 olacak.
7500 değilde 15000 içerisinden 5.000 tl kredi kartı ödemem var diyor.Fatura ve aidat ödüyor.ilaç masrafımız var ,benzin sigorta arabanın muyene ücret vergisi vs.Maaştan 2000-3000 kaldı diyor.Borsadan hissede aldığı oluyor.O biraz ketum kerpetenle ağzından laf alıyorum.
hep bizim ödememizi bekliyorlar sonrada biz ağzımızı açınca pişkin pişkin ee yapmasaydın diyorlar.Sen alma ben almayayım ne yiyeceğiz tahtamı kemireceğizAkıllı olsun iyi demişsiniz yemeyi çok seviyor bu erkek milleti
Yedirmeyin ablalarım kendinizi çok istiyorlarsa analarını yesinler
geçen sordum ne kadarlık hissen var dedim.60000 dedi.Aldığı sattığı hisseleri anlatıyor bazenAdamin günahini almim ama yani senin harcamalarin birikimlerin ortada, onunki neden degil? Hisse aliyorsa onunda bir birikimi vardir.