Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

DEMRE abla sana da geçmiş olsun böyle bir pislikten kurtulmuşsun herkesin bir imtihanı var hayatta Allah günahlarına kefaret etsin cektiklerini
Yavrularına da bir an önce kavuşursun inşallah Allah büyüktür kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.
ilahi adaletin şaştıgını hiç görmedim şimdiye kadar elbet belasını bulur o da

Hoşgeldiniz Umarım çocuklarınızıda yanına alırsınız.Çocuklar eninde sonunda doğru yolu bulacaktır.

Bereketli olsun canımKoca milletine yüz vermemek gerekiyor okuyosun durumları .Yüz bulunca üstüne başka şeyler istiyorlar.Acımayacaksın .Alan daha kıymetli oluyor hem. Veren değil. Verince sonradan ee vermeseydin diye yüzsüz bir şekilde üste çıkıyorlar .

Bunlara iyilik yaramaz. Sen zaten akıllı bir kadınsın ne yapacağını bizden daha iyi biliyorsundur.Gerçi senin kocan fena değil iyi birisine benziyor.

Dün hiç yanına gitmedim.Aldım çayımı kahvemi televizyon izledim.Oda şaşırdı tabi hayırdır küstünmü ne oldu dedi bende hayır dedim.Sabah geçen avm ye gittiğimizde kasanın başında sende vardın neden benim karttan ödememi bekledin dedin hani konuşmuştuk bundan sonra marketi vs sen ödeyecektin evin geçimini sen yapacaktın benim maaştanda birikim yapacaktık dedim.Ben verecektim sen benden önce uzattın diyor.Niye o zaman kasanın başında boş boş duruyordun kılını kıpırdatmadın dedim.Ben verecektim diyor söyleseydin diyor.Söylememe gerek varmı senin ödemen gerekiyordu dedim.Ben anlamam bundan sonra ben markete karışmıyorum oğlan ara tatile gelince belki birşeyler alırım ondan sonra market vs yok hatta beraber gider aylık toptan alırız senin karttan geçiririz dedim. Tatile gideceksekte sen ödeyeceksin dedim.Ses etmedi.
İtiraz etmedi.

Harika beni güldürdün Allah da seni güldürsün

Canim onda kalan 20binle ne yapiyor?

Milletin enayisi bir benmiyim yeter artık valla.Sayemde ev sahibi oldu araba sahibi oldu evin eşyalarına kadar ben aldım geçen seneki hariç tatilleri ben ödedim marketi öde pazarı öde yetti gari.Bakıyorum kadın arkadaşlarım hep süsünde püsünde gezmesinde tozmasında alışverişte birazda o çekip çevirsin ben keyfime bakayım

Akıllı olsun iyi demişsiniz yemeyi çok seviyor bu erkek milleti
Yedirmeyin ablalarım kendinizi çok istiyorlarsa analarını yesinler

Neden alkış emojisi yok burda ya
Tama alkışlık bi serzeniş bir uyanış

Canim onda kalan 20binle ne yapiyor?
Daha zamlı maaş almadılar.7.500 emekli maaşı var birde 15.000 civarı maaşı.7500 ü bana gönderecek.Sonraki ay 10.000 olacak.

7500 değilde 15000 içerisinden 5.000 tl kredi kartı ödemem var diyor.Fatura ve aidat ödüyor.ilaç masrafımız var ,benzin sigorta arabanın muyene ücret vergisi vs.Maaştan 2000-3000 kaldı diyor.Borsadan hissede aldığı oluyor.O biraz ketum kerpetenle ağzından laf alıyorum.

Adamin günahini almim ama yani senin harcamalarin birikimlerin ortada, onunki neden degil? Hisse aliyorsa onunda bir birikimi vardir.

Akıllı olsun iyi demişsiniz yemeyi çok seviyor bu erkek milleti
Yedirmeyin ablalarım kendinizi çok istiyorlarsa analarını yesinler
hep bizim ödememizi bekliyorlar sonrada biz ağzımızı açınca pişkin pişkin ee yapmasaydın diyorlar.Sen alma ben almayayım ne yiyeceğiz tahtamı kemireceğiz

Allah verede maaşım var ona muhtaç deyilim.Maaşım olmasa ne yapardık acaba.Allah kimseyi ona muhtaç etmesin kendisinin yüzünede söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…