Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yemekten sonra öbür odaya geçtim bir baktım masanın üstünde 1000 lira var 🤔babam bırakmayacağına göre o bırakmış sonra çözdüm durumu.Avmye gittiğimizde 1200 civarı ödeme yapmıştım ya onun parası .sabah ona kızmıştım. marketi sen niye ödemefin benim kartımdan geçirdik diye oda böyle çözüm bulmuş ama tribinide atmadan gitmemiş
Sakın vicdan yapma
Şahsen benim böyle şeylere tok 😉
Lafını ederse kendiliğinden eksik bile bırakmışsın de 🤭

Ben şimdi ne yapayım yarın pazara onu gondereyimmi yoksa bu 1000 lirayı alıp kendimmi gideyim
Listeyi eline ver gönder
Gönlüne göre alışveriş yapmayacağını düşünüyorsan sen de git çanta filan götürme
1000 tl vermiştim derse pazar için vs o market içindi üstelik eksik ama neyse bu seferlik böyle olsun de
Sakın taviz verme tatlım

Hem suçlu hem güçlü tayfası
Hiç de umrunda olmasın bir kere verilen taviz tavizi getiriyor
Insanlar kendini sorgulamak yerine karşısındakine yükleniyor pesss
Kadın ya da erkek bencil taraf hep bunu yapıyor dediği olmadığında yazıklar olsun 🤨
Aynen canım hem suçlu hem güçlü aklı sıra manipüle edecek tripleriyle hiç işim olmaz. Artık umursamıyorum cidden bu hale beni o getirdi

Aynen canım hem suçlu hem güçlü aklı sıra manipüle edecek tripleriyle hiç işim olmaz. Artık umursamıyorum cidden bu hale beni o getirdi
Hiç takma hep yaptıkları metot
Yeter artık bu narsist hareketler
Çok çocukça ve de bencilce
Artık yavaş yavaş maymun gözünü açıyor işlerine gelmiyor
Kurdukları konfor alanı bozuluyor

Ay gıcık oldum eşine çocuk gibi o ne öyle küsmeler tripler
Demek ki daha önce uyguladığı bir yöntemmiş bu işe yaramış ki yeniden şansını deniyo
Hiç taviz verme abla pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
seni de bi anne doğurdu
Ne şartlar altında çalışıyoruz kusura bakmasın kimse

Ben size bir şey danışmak istiyorum ablalarım bana yol gösterin lütfen
Ben istanbulda doğu görevimi yaptım daha sonra memleketime tayin istedim ailem ilçede ben il merkezindeyim 1.5 saat mesafe yalnız yaşıyorum arada gidiyorum ama onlar yılda bir belki iki kere anca gelirler yanıma evim müsait ama annem hasta rahat edemiyor
İlçede komşular abim torunlar vs var onlarla zaman geçiyor
Annem hem şeker hem hipertansiyon hastası midesinden de rahatsız sürekli yatmak ister hep yorgun ve asla doktora gitmez çok ama çok zor bu kadın Rabbim başımızdan eksik etmesin
Babama da biraz çektiriyor illa ki neyse konu bu değil
Abim de iş kolik özelde çalışıyor ek iş falan derken zaten o da bencil anca para düşünür dört çocuğu var kuzularım Allah bütün çocukları korusun anneleri de biraz soğuk bize karşı
Ben memleketime dört yıl önce geldim daha önce merkezi bilmezdim ilçede doğduk büyüdük dört yıldır da hem insanlarına hem havasına hiçbir şeyine alışamadım. İstanbul’u çok özlüyorum dört yıl önce buraya tayin isteyip gelirken yol boyunca ağladım
Ara sıra gezmeye gidiyorum ama yetmiyor
Geçen yıl tayin döneminde Babamlara sitem ettim gelmiyorsunuz ben buraya sizin için geldim yalnız kaldım madem böyle yalnız kalacaktım niye geldim vs babam annem beni ikna etti annem ağladı (kıyamam )tamam gelecez diye bu sene birinci dönem bitti daha bir kere geldiler onda da bir hafta zor durdular
Ama ben burda yalnız hissediyorum İstanbul’a geri gitmek istiyorum ama yaşlılıkları var zaten 61 ve 64 doğumlular abimden de hayır yok
Gitsem vicdan yapar mıyım gitmesem yaşım ilerleyince pişmanlık yaşar mıyım sizler ne düşünüyorsunuz
Uzun oldu ama lütfen okuyun yorumlarınız çok kıymetli benim için

Ay gıcık oldum eşine çocuk gibi o ne öyle küsmeler tripler
Demek ki daha önce uyguladığı bir yöntemmiş bu işe yaramış ki yeniden şansını deniyo
Hiç taviz verme abla pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
seni de bi anne doğurdu
Ne şartlar altında çalışıyoruz kusura bakmasın kimse
Aynen canım daha önceden de böyle tripler atardı konuşmazdı .ben ona hakaret etmedim birşey demedim gerçeği konustum sadece .oo ne iyi yaptın aferin böyle devam etmi demeliydim acaba Aynen ne şartlar altında çalışıyoruz 26 sene olmuş dile kolay kendimden çok evime harcadım hep .afedersin sırtına binmeye çalışılan eşek muamelesi görmekten bıktım bencilliklerinden bıktım evi gecindiremeyeceksende bi zahmet evlenmesrydin bana guvenipmi evlendin diyesi geliyor insanın gerçi ona demisligim var bir kulaktan giriyor bir kulaktan çıkıyor

Ben istanbulda doğu görevimi yaptım daha sonra memleketime tayin istedim ailem ilçede ben il merkezindeyim 1.5 saat mesafe yalnız yaşıyorum arada gidiyorum ama onlar yılda bir belki iki kere anca gelirler yanıma evim müsait ama annem hasta rahat edemiyor
Annem hem şeker hem hipertansiyon hastası midesinden de rahatsız sürekli yatmak ister hep yorgun ve asla doktora gitmez çok ama çok zor bu kadın Rabbim başımızdan eksik etmesin
Abim de iş kolik özelde çalışıyor ek iş falan derken zaten o da bencil anca para düşünür dört çocuğu var kuzularım Allah bütün çocukları korusun anneleri de biraz soğuk bize karşı
Ben memleketime dört yıl önce geldim daha önce merkezi bilmezdim ilçede doğduk büyüdük dört yıldır da hem insanlarına hem havasına hiçbir şeyine alışamadım. İstanbul’u çok özlüyorum dört yıl önce buraya tayin isteyip gelirken yol boyunca ağladım
Geçen yıl tayin döneminde Babamlara sitem ettim gelmiyorsunuz ben buraya sizin için geldim yalnız kaldım madem böyle yalnız kalacaktım niye geldim vs babam annem beni ikna etti annem ağladı (kıyamam )tamam gelecez diye bu sene birinci dönem bitti daha bir kere geldiler onda da bir hafta zor durdular
Ama ben burda yalnız hissediyorum İstanbul’a geri gitmek istiyorum ama yaşlılıkları var zaten 61 ve 64 doğumlular abimden de hayır yok
Gitsem vicdan yapar mıyım gitmesem yaşım ilerleyince pişmanlık yaşar mıyım sizler ne düşünüyorsunuz
Ailene zor günlerde kolay erişim sağlayacak mesafede olmak bir avantaj elbette
Abine emanet edebilecek vaziyette olsan tayin iste ama sanırım öyle bir durum yok
Kendi memleketinin nesini sevmiyorsun ya da hoşlanmıyorsun?

Aynen canım daha önceden de böyle tripler atardı konuşmazdı .ben ona hakaret etmedim birşey demedim gerçeği konustum sadece .oo ne iyi yaptın aferin böyle devam etmi demeliydim acaba Aynen ne şartlar altında çalışıyoruz 26 sene olmuş dile kolay kendimden çok evime harcadım hep .afedersin sırtına binmeye çalışılan eşek muamelesi görmekten bıktım bencilliklerinden bıktım evi gecindiremeyeceksende bi zahmet evlenmesrydin bana guvenipmi evlendin diyesi geliyor insanın gerçi ona demisligim var bir kulaktan giriyor bir kulaktan çıkıyor
Baştan nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yıllarca koşmuş tabii kenardan izleyip koca olmaya öyle olmuyor o iş şimdi sesini çıkarınca şaşırdı muhtemelen 🤣 ona küçük sürprizler yapın dedikleri tam olarak bu bence 🤣

Ben annesi yengeleri gibi çalışmıyorda olabilirdim ev hanımı olabilirdim o zaman ne yapacaktı

Ailene zor günlerde kolay erişim sağlayacak mesafede olmak bir avantaj elbette
Abine emanet edebilecek vaziyette olsan tayin iste ama sanırım öyle bir durum yok
Kendi memleketinin nesini sevmiyorsun ya da hoşlanmıyorsun?
Hiçbir şeyini sevemedim abla insanlarını havasını bizim ilçeyle arasında dağlar fark var

Ben annesi yengeleri gibi çalışmıyorda olabilirdim ev hanımı olabilirdim o zaman ne yapacaktı
Köle muamelesi yapacaktı
Çok öyle düşüncesiz eşi ev hanımı olup bir eksiği ihtiyacı var mı diye sormayan
Tamamen kadını mal eşya hizmetçi yurduna koyan

Ailene açtın mı Istanbul 'a gitmek istediğini?
Ya geçen sene konuştum onlar da (iki yeğenimin okulu var geçen sene birini babam getirip götürdü diğeri serviste) çocukların okulu var biz nasıl gelelim sen geliyorsun vs daha sık gelmeye çalışalım dediler
Bu sene çocukların ikisi de serviste ama daha bi kere geldiler onda da bir hafta zor durdular
Bu sene daha açmadım konuyu ama ömrün burda harcanıp gidiyor gibi geliyor
Denizi çok özlüyorum 😢

Canım sen yalnız kalmak istemiyorum diyorsun İstanbul'a gelince de yalnız olmayacakmisin .En azından orada onlar gelir özleyince sen gidersin.Hem İstanbul'un bir espirisi kalmadı.O senin sevdiğin İstanbul kalmadı.Gocmenler Araplar çok var üstüne burada evler çok pahalı deprem riski var.Herjes gitmeye çalışıyor buradan sen gelmek istiyordun.Yinede sen bilirsinde ben olsam İstanbul'a asla geri ddönmezdim

Canım sen yalnız kalmak istemiyorum diyorsun İstanbul'a gelince de yalnız olmayacakmisin .En azından orada onlar gelir özleyince sen gidersin.Hem İstanbul'un bir espirisi kalmadı.O senin sevdiğin İstanbul kalmadı.Gocmenler Araplar çok var üstüne burada evler çok pahalı deprem riski var.Herjes gitmeye çalışıyor buradan sen gelmek istiyordun.Yinede sen bilirsinde ben olsam İstanbul'a asla geri dönmedimm
Orda arkadaş çevrem var yedi yıl asla yalnız hissetmemiştim
Ama kendi memleketimde gurbet yaşıyorum 😢
Evet o kriterler de var yani deprem büyük bi caydırıcı ama burda da olabilir kaderde varsa kaçamam diye düşünüyorum 😊
Allah ömrün de ölümün de hayırlısını versin 🤲🏻

Ben şimdi ne yapayım yarın pazara onu gondereyimmi yoksa bu 1000 lirayı alıp kendimmi gideyim
Bir kere bir laf söyledin sözünden dönme sakın
Tavırların net olsun ki geri adam atmayacağını bilsin
Ben senin yerinde olsam ilk etapta pazara onunla giderim
Haftalık bir yemek listesi yapar yazarım dolaba ona görede alışveriş listesi yapar mutfağa bırakırım
Evden çıkarken özellikle almam ondan getirmesini isterimki listeyi görsün
Çıkarken çanta cüzdan falanda almam. Ben çantamı almıyorum boşuna yük olmasın hayatım dersin. Sanki rutininiz buymuş gibi davran
Tamam onlar kurnaz belki ama bizde Sultanahmet’te turist değiliz 😂

sen seçersin o taşır öder

Bir kere bir laf söyledin sözünden dönme sakın
Tavırların net olsun ki geri adam atmayacağını bilsin
Ben senin yerinde olsam ilk etapta pazara onunla giderim
Haftalık bir yemek listesi yapar yazarım dolaba ona görede alışveriş listesi yapar mutfağa bırakırım
Evden çıkarken özellikle almam ondan getirmesini isterimki listeyi görsün
Çıkarken çanta cüzdan falanda almam. Ben çantamı almıyorum boşuna yük olmasın hayatım dersin. Sanki rutininiz buymuş gibi davran
Tamam onlar kurnaz belki ama bizde Sultanahmet’te turist değiliz 😂

sen seçersin o taşır öder
Çok mantıklı
Baştan nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yıllarca koşmuş tabii kenardan izleyip koca olmaya öyle olmuyor o iş şimdi sesini çıkarınca şaşırdı muhtemelen 🤣 ona küçük sürprizler yapın dedikleri tam olarak bu bence 🤣
Yıllardır söylüyorum canımda dediğim gibi bir kulağından giriyor bir kulağindan çıkıyor kendi kesesini kendi rahatligini düşünüyor işine gelmiyor .dayanamaz gene o alır diye bilmemezlige geliyor. bakalım bu hafta önemli markete gitmemeliyim bu sefer kararlıyım. hangimiz daha inat görecegiz. az önce baktım yumurtada bitmiş iki tane kalmış almayacağım banane yumurta yemesin istiyorsa kendi alsın gelsin

X