- 16 Şubat 2012
- 6.255
- 10.180
Ne kadar kira veriyorsun burada 15 bin 20 bin lirayı gözden cikartman gerekiyor sadece kirası bu .Servisin olacakmi araban varmı yol da çok masraflı burada.Orda arkadaş çevrem var yedi yıl asla yalnız hissetmemiştim
Ama kendi memleketimde gurbet yaşıyorum
Evet o kriterler de var yani deprem büyük bi caydırıcı ama burda da olabilir kaderde varsa kaçamam diye düşünüyorum
Allah ömrün de ölümün de hayırlısını versin
İlçeye tayin işte canım madem ilceni seviyirsunHiçbir şeyini sevemedim abla insanlarını havasını bizim ilçeyle arasında dağlar fark var
8 veriyorum ama yazın bu rakam minimum 15 olacak eminimTelefondan ya
Ne kadar kira veriyorsun burada 15 bin 20 bin lirayı gözden cikartman gerekiyor sadece kirası bu .Servisin olacakmi araban varmı yol da çok masraflı burada.
İlçeye gidemem ben buraya alışamadım ilçeye gidersem bunalıma girerim orda heptenBirde ildeysen ilçeye tayin istesen daha kolay olur gibi geldi .Bizim bakanlikta genelde herkes merkezi ister o yüzden ilçeden ile gitmek zordur ama ilden ilçeye gelsen hemen havada kaparlar
Yok ilçeyi ailenle oturursun diye demedim bu saatten sonra zor.ayni ilçede ama ayrı evde gibi düşünmüştüm .insanın kendi düzeni olunca karisilmasi hoş olmuyorİlçeye gidemem ben buraya alışamadım ilçeye gidersem bunalıma girerim orda hepten
Burda en azından bir iki avm var gezecek ilçede o da yok
Ailemle aynı evde yaşamak da bu saatten sonra zor herşeyime karışır çünkü
Buradayken ayda bir gidip gezebiliyorum en kötü oraya gidersem o da olmaz
Anladım sen şehir hayatını seviyorsun hareket seviyorsun öbür yerler küçük sıkıcı geliyor .Bende ege taraflarini çok seviyorum Muğla İzmir gibi birde büyük ama aynı zamanda hayatın kolay olduğu Eskişehir gibi yerleri.istanbul çok yorucu geliyor bana .hasta olsan randevu bulamıyorsun nüfus aşırı kalabalık çünkü .Çanakkale'de güzel hem istanbula yakınİlçeye gidemem ben buraya alışamadım ilçeye gidersem bunalıma girerim orda hepten
Burda en azından bir iki avm var gezecek ilçede o da yok
Ailemle aynı evde yaşamak da bu saatten sonra zor herşeyime karışır çünkü
Buradayken ayda bir gidip gezebiliyorum en kötü oraya gidersem o da olmaz
Oraya gidersem öyle bir seçenegim olmaz maalesefYok ilçeyi ailenle oturursun diye demedim bu saatten sonra zor.ayni ilçede ama ayrı evde gibi düşünmüştüm .insanın kendi düzeni olunca karisilmasi hoş olmuyor
Yani Kocaeli de olabilir İstanbul’a yakın mavi yeşil mis gibiAnladım sen şehir hayatını seviyorsun hareket seviyorsun öbür yerler küçük sıkıcı geliyor .Bende ege taraflarini çok seviyorum Muğla İzmir gibi birde büyük ama aynı zamanda hayatın kolay olduğu Eskişehir gibi yerleri.istanbul çok yorucu geliyor bana .hasta olsan randevu bulamıyorsun nüfus aşırı kalabalık çünkü .Çanakkale'de güzel hem istanbula yakın
Kocaeli artık İstanbul'un bir uzantısı gibi .Bir tane otobüs var günlük gidip gelen insanlar bile var. Hem doğası çok güzel seviyorum ben orayı İstanbul'dan bunaldikmi oraya kiaçarım .en son yuvaciga gitmiştik masukiyede güzel küçük Karadeniz yemyeşilYani Kocaeli de olabilir İstanbul’a yakın mavi yeşil mis gibi
beni kararsız bırakan şey vicdan yapmak ya da gitmediğim için pişman olmak.. zorluklarını kabulüm burası benim için daha zor baktıgım zaman. Neyse Bir kaç ay daha düşüneyim bakalım :)
Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı
Eskiden olsa vicdan yapar almazdım o parayı.Yemekten sonra öbür odaya geçtim bir baktım masanın üstünde 1000 lira varbabam bırakmayacağına göre o bırakmış sonra çözdüm durumu.Avmye gittiğimizde 1200 civarı ödeme yapmıştım ya onun parası .sabah ona kızmıştım. marketi sen niye ödemefin benim kartımdan geçirdik diye oda böyle çözüm bulmuş ama tribinide atmadan gitmemiş
Kesinlikle öyle mavisi yeşili harika bir yer merkezi de insanları falan beğeniyorum tabii oranın da sosyokültürel yapısı bozulmadıysaKocaeli artık İstanbul'un bir uzantısı gibi .Bir tane otobüs var günlük gidip gelen insanlar bile var. Hem doğası çok güzel seviyorum ben orayı İstanbul'dan bunaldikmi oraya kiaçarım .en son yuvaciga gitmiştik masukiyede güzel küçük Karadeniz yemyeşil
Hakkında hayırlısı olsun canımvicdan yapacak birşey yok nerede mutluysan önemli olan o .
Teşekkür ederim desteğiniz içindolar milyoneri vicdan yapacak bir durum yok hayat çok kisa nerde mutluysan oraya git
Günaydın, afiyet olsun canımGünaydın hanımlaaaaar
Tatilin ilk günü bugün saçlarımı boyayacağım kendime bir kahve yaptım boyadan sonra da kahvaltımı yaparım
Yarın İstanbul’a gideceğim inşallah çantamı ayarlarım alacaklarımı dün almıştım
Hava da İstanbul yarın için soğuk gösteriyor ama olsundu
Beraber olsun ablacımmGünaydın, afiyet olsun canım
Hayırlı yolculuk, iyi eğlenceler
Ay aman ne vicdan yapacan bu erkeklere vuracan kırbacıEskiden olsa vicdan yapar almazdım o parayı.
Şimdi çatır çatır harcarım hatta yetmedi der üstüne isterim