Allah razı olsun canım benimHadi hayırlı olsun
Merhaba günaydınMerhaba mutlu huzurlu pazarlar
Erkenden kalktım
Çamaşırları astım ,kahvaltımı yaptım evi süpürüyorum, nankör ev işlerini hiç sevmiyorum ama mecbur yapılacak
Teşekkür ederim canımMerhaba günaydınmaşallah bir sürü iş yapmışsın.Oğlum evde onun uyanmasını bekledim .Daha yeni kahvalti sofrasından kalktık Yarın iş var ben keyif yapıyorum.Neyse birazdan kalkar işlere baslarım.Yapmasakta olmuyor .Bu arada asansörünüz hayırlı uğurlu olsun .Güle güle kullanın Evin değerinide arttırır .İyiki yaptırdınız.
GünaydınMerhaba hanımlar hayırlı sabahlar
Bugün maaşları sordum müdür beye ilk etapta %16 lık kısmı alacağımızı söyledi yaklaşık sonraki 10 gün içerisinde de geri kalan kısmı alacakmışız Allah bereket versin
Bereketli olsun canımGünaydınBizim muhasebeye bakan arkadaşta maaşları yaptı dün gösterdi . Yüzde 16 daha alacaksınız dedi.
Amin ablacım Allah razı olsun
Cep telefonu 89. elektrik 650 dogalgaz 1130 aidat 992 TLBu ay gelen faturalar
Cep telefonu 299 tl
Elektrik 163 tl
Doğal gaz 827 tl
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKac gündür boynum tutuktu.Yaklaşik on gündür .Geçen hafta yillik izin almis evdeydim Dün işe başladım ama çok kötüydüm.Baktim bugünde öyle acile gittim Kas gevşetici iğne yaptılar ikide hap içtim pamuk gibi oldum çok şükürSağlık gibisi yok
Teşekkür ederim canım sağolasınGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Elektrik ve aidat oldukça fazlaCep telefonu 89. elektrik 650 dogalgaz 1130 aidat 992 TL
Cok gecmis olsun bendede boyun ve belde duzlesme var spor iyi geliyor agrilaraKac gündür boynum tutuktu.Yaklaşik on gündür .Geçen hafta yillik izin almis evdeydim Dün işe başladım ama çok kötüydüm.Baktim bugünde öyle acile gittim Kas gevşetici iğne yaptılar ikide hap içtim pamuk gibi oldum çok şükürSağlık gibisi yok