Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu ay benim kk 3000 geldi 2000 de arabanın bakımına verdim
Kızın servisine 700
Pazara 800 gider
Bi miktar uni okuyan kardeşime gönderirim
Elektrik 400den asagi gelmez
Gelen zam çok işimi görmüyor zaten hersey arttı

Market dogalgaz aidat buyukbasta 5000de o var en az
Bugünümüze şükür ...

7500 konut kredisi 700 bes 4000 üniversitedeki ogluma para
Bizde de market ,pazar,ev kredisi ,üniversitede okuyan oğluma gönderilecek para bende, aidat ,elektrik ,su ,doğalgaz ,araba ile ilgili şeyler eşimde.Cep telefonu herkes kendisini kini ödüyor kredi kartlarida aynı şekilde herkes kendisininkini ödüyor.Bazen ondan para alıyorum havale yapıyor ama elinde fazla kalmamışsa göndermiyor. Ödediğim ev kredisi 7500 oğlana 4000 TL yolluyorum.Market mutfak değişiyor.Bizede para yetmiyor yinede bugünümuze şükür

Kredi ve okuyan çocuk olunca zar zor yeter Allah ödeme kolaylığı versin
Bizim keselerimiz ayrı olunca kendisi de esnaf ne kadar parası var bilmem oda benim maasimi bilmez geçinip gidiyoruz

Teşekkür ederim canım sağolasın .Sanada geçmiş olsun.Emar cekilmeyeli uzun zaman oldu.Buyuk bir ihtimal ilerledi.Ne gibi sporlar yapılıyor
Çok geçmiş olsun. Benim kronikleşmiş boyun ve sırt agrilarim vardı. Az biraz rüzgar alayım veya gergin bir ortamda bulunayim, hemen kasilirdi. Yürüyüşle başladım, bir yili aşkın bir süredir de aletli pilates yapıyorum. Ağrılardan eser kalmadı. Kendim için yaptığım en güzel şey...

Selamlar...
Yeğen kuzularina birer tane sweet alayım dedim. Sizce maksimum 350 tl'ya 2 yaş ve 5 yaş alabilir miyim? Çıkıp girelim bakalım...

10 dk öncesinden bildiriyorum

Lcw 5 yaş sweat örümcek adamlı 150 tl ye aldım

(180 200 civarına da vardı)

Koton sweatlar 130 tl (150 180 tl civarı)

10 dk öncesinden bildiriyorum

Lcw 5 yaş sweat örümcek adamlı 150 tl ye aldım

(180 200 civarına da vardı)

Koton sweatlar 130 tl (150 180 tl civarı)
Civil'e gittim. Oradan 2 yaş için eşofman takımını 150 TL , 5 yaş için olanı da 180 tl'ya aldım. Kalitesi güzeldi, kreşte giyecekleri için gayet yeterli...Oyuncağa daha çok sevinirler amma velakin, sevdikleri 750 TL falan dediler. İki oynayıp bir kenarı atarlar. Odaları oyun odalari gibi her taraf oyuncak.

Roly Poly diye bir marka var, gerçekten çok kaliteli mali var. T....'dan çok uygun bulunuyor. Çocukları olanların aklında olsun. Zaman olmadigi için bakamadım ben, ama alıp kenarı atmak lazım. Bu ziyaretlerin yazı var, kışı var. Pijama ve eşofman takımları çok çok güzel...

Aynen öyle , oğlum da oyuncak gelse daha çok sevinir ama ben kıyafete daha çok sevinirim

Mutlu anne mutlu çocuk sonuçta hahahaha

Merhaba hanımlar
Oglus çok öksürüyor kac gündür uyuyamiyoruz
İyot kafesi yaptim vicks ile ovdum öksürük şurubu veriyorum yok olmuyor
Yorgun düştüm iyice
Varmi bildiğiniz bir yöntem?
Çok geçmiş olsun. Nişastalı altın süt toruna iyi gelmişti. Tarçın, zerdecal, karabiber ve nişasta ile salep kıvamında pişiriliyor. Ilıyınca içer...

Merhaba hanımlar
Oglus çok öksürüyor kac gündür uyuyamiyoruz
İyot kafesi yaptim vicks ile ovdum öksürük şurubu veriyorum yok olmuyor
Yorgun düştüm iyice
Varmi bildiğiniz bir yöntem?
Geçmiş olsun andız pekmezi öksürüğü kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…