- 6 Ağustos 2010
- 38.818
- 68.219
Sana da geçmiş olsun kuzucumCok gecmis olsun bendede boyun ve belde duzlesme var spor iyi geliyor agrilara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da geçmiş olsun kuzucumCok gecmis olsun bendede boyun ve belde duzlesme var spor iyi geliyor agrilara
Tesekkur ederim ablacimSana da geçmiş olsun kuzucum
Teşekkür ederim canım sağolasın .Sanada geçmiş olsun.Emar cekilmeyeli uzun zaman oldu.Buyuk bir ihtimal ilerledi.Ne gibi sporlar yapılıyorCok gecmis olsun bendede boyun ve belde duzlesme var spor iyi geliyor agrilara
Sorma ocak bile elektrikli bu evde.Çay yapsam ya elektrikli ocakta ya da ketilda su isitarak.Aidata altı ayda bir zam yapıyorlar.Kira gibi neredeyse.İsinma merkezi sistem.Azda yaksak aynı çokta yaksak eşit ödüyoruz.Elektrik ve aidat oldukça fazla
Bizde de market ,pazar,ev kredisi ,üniversitede okuyan oğluma gönderilecek para bende, aidat ,elektrik ,su ,doğalgaz ,araba ile ilgili şeyler eşimde.Cep telefonu herkes kendisini kini ödüyor kredi kartlarida aynı şekilde herkes kendisininkini ödüyor.Bazen ondan para alıyorum havale yapıyor ama elinde fazla kalmamışsa göndermiyor. Ödediğim ev kredisi 7500 oğlana 4000 TL yolluyorum.Market mutfak değişiyor.Bizede para yetmiyor yinede bugünümuze şükürBu ay benim kk 3000 geldi 2000 de arabanın bakımına verdim
Kızın servisine 700
Pazara 800 gider
Bi miktar uni okuyan kardeşime gönderirim
Elektrik 400den asagi gelmez
Gelen zam çok işimi görmüyor zaten hersey arttı
Market dogalgaz aidat buyukbasta 5000de o var en az
Bugünümüze şükür ...
Tesekkur ederimTeşekkür ederim canım sağolasın .Sanada geçmiş olsun.Emar cekilmeyeli uzun zaman oldu.Buyuk bir ihtimal ilerledi.Ne gibi sporlar yapılıyor
Kredi ve okuyan çocuk olunca zar zor yeter Allah ödeme kolaylığı versin7500 konut kredisi 700 bes 4000 üniversitedeki ogluma para
Bizde de market ,pazar,ev kredisi ,üniversitede okuyan oğluma gönderilecek para bende, aidat ,elektrik ,su ,doğalgaz ,araba ile ilgili şeyler eşimde.Cep telefonu herkes kendisini kini ödüyor kredi kartlarida aynı şekilde herkes kendisininkini ödüyor.Bazen ondan para alıyorum havale yapıyor ama elinde fazla kalmamışsa göndermiyor. Ödediğim ev kredisi 7500 oğlana 4000 TL yolluyorum.Market mutfak değişiyor.Bizede para yetmiyor yinede bugünümuze şükür
Çok geçmiş olsun. Benim kronikleşmiş boyun ve sırt agrilarim vardı. Az biraz rüzgar alayım veya gergin bir ortamda bulunayim, hemen kasilirdi. Yürüyüşle başladım, bir yili aşkın bir süredir de aletli pilates yapıyorum. Ağrılardan eser kalmadı. Kendim için yaptığım en güzel şey...Teşekkür ederim canım sağolasın .Sanada geçmiş olsun.Emar cekilmeyeli uzun zaman oldu.Buyuk bir ihtimal ilerledi.Ne gibi sporlar yapılıyor
Alınır ablacım benceSelamlar...
Yeğen kuzularina birer tane sweet alayım dedim. Sizce maksimum 350 tl'ya 2 yaş ve 5 yaş alabilir miyim? Çıkıp girelim bakalım...
Mahallemizde bir butik var, baktım, tek parça bile alınmıyor. Civil'e gittik, 330 tl'ya gayet güzel iki takım aldım. Herşey şaka gibi!Alınır ablacım bence
Selamlar...
Yeğen kuzularina birer tane sweet alayım dedim. Sizce maksimum 350 tl'ya 2 yaş ve 5 yaş alabilir miyim? Çıkıp girelim bakalım...
Civil'e gittim. Oradan 2 yaş için eşofman takımını 150 TL , 5 yaş için olanı da 180 tl'ya aldım. Kalitesi güzeldi, kreşte giyecekleri için gayet yeterli...Oyuncağa daha çok sevinirler amma velakin, sevdikleri 750 TL falan dediler. İki oynayıp bir kenarı atarlar. Odaları oyun odalari gibi her taraf oyuncak.10 dk öncesinden bildiriyorum
Lcw 5 yaş sweat örümcek adamlı 150 tl ye aldım
(180 200 civarına da vardı)
Koton sweatlar 130 tl (150 180 tl civarı)
Civil'e gittim. Oradan 2 yaş için eşofman takımını 150 TL , 5 yaş için olanı da 180 tl'ya aldım. Kalitesi güzeldi, kreşte giyecekleri için gayet yeterli...Oyuncağa daha çok sevinirler amma velakin, sevdikleri 750 TL falan dediler. İki oynayıp bir kenarı atarlar. Odaları oyun odalari gibi her taraf oyuncak.
Benim torunum oyuncakciya gidince, tam zamanında buyumusum, sizi masraftan kurtardım diyor Sanki şimdi masrafı azalmış gibi.Aynen öyle , oğlum da oyuncak gelse daha çok sevinir ama ben kıyafete daha çok sevinirim
Mutlu anne mutlu çocuk sonuçta hahahaha
Çok geçmiş olsun. Nişastalı altın süt toruna iyi gelmişti. Tarçın, zerdecal, karabiber ve nişasta ile salep kıvamında pişiriliyor. Ilıyınca içer...Merhaba hanımlar
Oglus çok öksürüyor kac gündür uyuyamiyoruz
İyot kafesi yaptim vicks ile ovdum öksürük şurubu veriyorum yok olmuyor
Yorgun düştüm iyice
Varmi bildiğiniz bir yöntem?
Geçmiş olsun andız pekmezi öksürüğü kesiyorMerhaba hanımlar
Oglus çok öksürüyor kac gündür uyuyamiyoruz
İyot kafesi yaptim vicks ile ovdum öksürük şurubu veriyorum yok olmuyor
Yorgun düştüm iyice
Varmi bildiğiniz bir yöntem?