Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bunlar dairenin sahibi kiracı değildir herhalde
Evet sahibi
Ama daire normalde meskendi nasıl bir ayak oyunu çevirdiler de iş yerine çevirdiler mı tapuda inceletmek ve de binanın plan projesine bakmak gerek
En başta meskendi

Veee kendi katlarının iç planını bozdular duvarlarını vs yıktılar
Kendilerine bulaştıracaklar eski defterleri açtırtacaklar

Merhaba hanımlar güzel bir gün olmasını diliyorum
Okul bitti öğleden sonra şimdilik evdeyim
Bugün sınavlara başladım boş derslerde de yaptığım sınavlarımı okudum eve mümkün olduğunca iş getirmek istemiyorum

Boş saatimin birinde de belediye gidip 100 ton su aldım 499 tl ye 1 sene yeter

Markete gittim elma muz portakal ve de hindi gördüm onları aldım
Öğretmen arkadaşa çiğ kadayıf sipariş etmiştim sağ olsun il merkezinden getirmiş

Bugün toplamda 810 tl harcadım 😊

Merhaba hayırlı akşamlar

Geçen hafta adidas spor ayakkabısı aldım, fiyatı şu anki piyasa şartlarına göre oldukça ekonomik geldi %15 indirim kuponu kullandım ayakkabı 891 tl ye geldi

Bugün ekdersler yatırılmış, Allah bereket versin.

Bu hafta doğalgaz faturası da gelir .Şimdiden 300 tl yi geçti 😊

Merhaba
Uzun süredir girmemiştim
Geriden Sorularımla geliyorum 😅

Hayırlı olsun
İndirim kuponu nereden

Epeydir yazmıyordum okul ev arasında deyim yerinde ise mekik dokudum anneme bile bazı günler oldu uğramadım telefonla konuştum sadece. Sebebine gelince uzman öğretmenlik sınavına hazırlandım, çok şükür geldi ve geçti gitti 😊

Bu arada maaşla ödüllendirildim valilik tarafından
Dün müdür bey telefonda bilgilendirdi para hesaba yatırılmış Allah bereket versin 😊

Oo hayırlı olsun
İl 1. si mi oldun

İyi geceler kızlar. 🌹
Kızımız ve torunumuz için aldığımız esyalarin borcu Haziran ayinda bitti, temmuzdan beri çok şükür yine birikime başladım. 🧿
Ufak tefek bir şeyler kalmıştı, bu hafta da onlarla uğraştık. Perde, yatak, günlük yemek takımı vsvs...Ufak tefek dediğime bakmayın, çok ama çok pahalı herşey...
Salonda çok cam var, perdeler 17000 tuttu. Yatak 5800, yemek takımı da 12 kişilik aldık 1460 TL. Ödemesini 6 aya yaydik.
Kiracı çıkınca da boya badana işi var.
Bakalım o ne kadar tutacak.
🤦
Torunumun dediği gibi, para harcamanın dibine vurduk. Sil baştan ev kurmak hiç kolay değil...

Kızınız boşandı sanırım ?
siz de ev düzüyorsunuz .
Kızınızın arkasında durmanız ne güzel

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar son gaz bir haftanın daha sonuna doğru ilerliyoruz
Yılan hikayesine dönen asansör mevzumuz Aralık ayının son haftasında çözüme kavuştu nihayet ve çalışıyor 😊
Evin değeri de arttı şu an satılık ilanı için arayıp soranlara 1.5 milyon diyorum

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar son gaz bir haftanın daha sonuna doğru ilerliyoruz
Yılan hikayesine dönen asansör mevzumuz Aralık ayının son haftasında çözüme kavuştu nihayet ve çalışıyor 😊
Evin değeri de arttı şu an satılık ilanı için arayıp soranlara 1.5 milyon diyorum
Hadi hayırlı olsun😊

X