penceremden Guru Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 6.300 10.311 Bugün 10:22 Konu Sahibi Varyemez #25.381 Günaydınlar
Cennetmeyvesii Umudumun bittiği yerde inadım başlar 😈 Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 6.012 23.916 Bugün 10:54 Konu Sahibi Varyemez #25.382 Meyraa- .!.: Sahurdan günaydınlar, hayırlı huzurlu haftalar diliyorum hepinize efenim… Genişletmek için tıkla... Allah kabul etsin ben kalkmadan tutuyorum Kalkarsam uyuyamiyorum lovefairy .!.: Günaydın Cennetmeyvesii Mimarlık ofisim var, aydan aya değişiyor büyük bir işin ödemesi geldi Bazen de vergileri, sgkları ödediğim ay oluyor o zaman azalıyor yatırım miktarı hem de baya azalıyor Genişletmek için tıkla... Masallah Allah arttirsin
Meyraa- .!.: Sahurdan günaydınlar, hayırlı huzurlu haftalar diliyorum hepinize efenim… Genişletmek için tıkla... Allah kabul etsin ben kalkmadan tutuyorum Kalkarsam uyuyamiyorum lovefairy .!.: Günaydın Cennetmeyvesii Mimarlık ofisim var, aydan aya değişiyor büyük bir işin ödemesi geldi Bazen de vergileri, sgkları ödediğim ay oluyor o zaman azalıyor yatırım miktarı hem de baya azalıyor Genişletmek için tıkla... Masallah Allah arttirsin
Varyemez Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim Pro Üye 6 Ağustos 2010 38.818 68.226 Bugün 10:55 Konu Sahibi Varyemez #25.383 Dersim boş sınıfın birinin de öğretmeni hasta olmuş gelmemiş ona refakat ediyorum Kekten arkadaşlarıma ikram ettim öğle yemeğinde yesinler diye acı biber turşusu getirdim Annem için de saklama kabına koydum öğlen nasipse eve geçerken uğrar veririm Bugün yemeklerim var Pırasa yemeği Şehriye çorbası Kuzu haşlama Yoğurt Turşu Eve geçince şu yağmurlu havada köşeme çekilmeyi planlıyorum nasipse Hafta sonu para harcamadım bugün de alınacak birşey yok Kalan harcama limiti 973 tl ile yola devam
Dersim boş sınıfın birinin de öğretmeni hasta olmuş gelmemiş ona refakat ediyorum Kekten arkadaşlarıma ikram ettim öğle yemeğinde yesinler diye acı biber turşusu getirdim Annem için de saklama kabına koydum öğlen nasipse eve geçerken uğrar veririm Bugün yemeklerim var Pırasa yemeği Şehriye çorbası Kuzu haşlama Yoğurt Turşu Eve geçince şu yağmurlu havada köşeme çekilmeyi planlıyorum nasipse Hafta sonu para harcamadım bugün de alınacak birşey yok Kalan harcama limiti 973 tl ile yola devam
Cennetmeyvesii Umudumun bittiği yerde inadım başlar 😈 Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 6.012 23.916 Bugün 10:55 Konu Sahibi Varyemez #25.384 Günaydın Almak istediğim bir esarp vardı Pahalı diye oteledim Bugün sınav görevim çıktı Hemen aldim
Varyemez Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim Pro Üye 6 Ağustos 2010 38.818 68.226 Bugün 10:59 Konu Sahibi Varyemez #25.385 Cennetmeyvesii .!.: Günaydın Almak istediğim bir esarp vardı Pahalı diye oteledim Bugün sınav görevim çıktı Hemen aldim Genişletmek için tıkla... Günaydın kuzucum güle güle güzel günlerde huzurla kullan Son düzenleme: Bugün 11:25
Cennetmeyvesii .!.: Günaydın Almak istediğim bir esarp vardı Pahalı diye oteledim Bugün sınav görevim çıktı Hemen aldim Genişletmek için tıkla... Günaydın kuzucum güle güle güzel günlerde huzurla kullan
penceremden Guru Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 6.300 10.311 Bugün 11:23 Konu Sahibi Varyemez #25.386 Meyraa- .!.: Sahurdan günaydınlar, hayırlı huzurlu haftalar diliyorum hepinize efenim… Genişletmek için tıkla... Allah kabul etsin
Meyraa- .!.: Sahurdan günaydınlar, hayırlı huzurlu haftalar diliyorum hepinize efenim… Genişletmek için tıkla... Allah kabul etsin
M Meyraa- Nirvana Kayıtlı Üye 23 Şubat 2008 4.625 10.162 34 Bugün 11:30 Konu Sahibi Varyemez #25.387 Cennetmeyvesii .!.: Allah kabul etsin ben kalkmadan tutuyorum Kalkarsam uyuyamiyorum Masallah Allah arttirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım Benimki de sahura kalkmak sayılmaz Normalde 6 da kalkıyorum, bir daha yatmıyorum zaten, 5:30 da kalkmış oldum
Cennetmeyvesii .!.: Allah kabul etsin ben kalkmadan tutuyorum Kalkarsam uyuyamiyorum Masallah Allah arttirsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım Benimki de sahura kalkmak sayılmaz Normalde 6 da kalkıyorum, bir daha yatmıyorum zaten, 5:30 da kalkmış oldum
M Meyraa- Nirvana Kayıtlı Üye 23 Şubat 2008 4.625 10.162 34 Bugün 11:31 Konu Sahibi Varyemez #25.388 penceremden .!.: Allah kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin canım…
M Meyraa- Nirvana Kayıtlı Üye 23 Şubat 2008 4.625 10.162 34 Bugün 11:31 Konu Sahibi Varyemez #25.389 Cennetmeyvesii .!.: Günaydın Almak istediğim bir esarp vardı Pahalı diye oteledim Bugün sınav görevim çıktı Hemen aldim Genişletmek için tıkla... Çok iyi yaptın, güle güle kullan
Cennetmeyvesii .!.: Günaydın Almak istediğim bir esarp vardı Pahalı diye oteledim Bugün sınav görevim çıktı Hemen aldim Genişletmek için tıkla... Çok iyi yaptın, güle güle kullan
lovefairy The Legend Of The Blue Sea Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 4.869 1.043 53 dakika önce Konu Sahibi Varyemez #25.390 penceremden .!.: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla... Hoşbuldum penceremden
lovefairy The Legend Of The Blue Sea Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2012 4.869 1.043 52 dakika önce Konu Sahibi Varyemez #25.391 Cennetmeyvesii .!.: Günaydın Almak istediğim bir esarp vardı Pahalı diye oteledim Bugün sınav görevim çıktı Hemen aldim Genişletmek için tıkla... Arada ödüllendirmek lazım, Çok çok iyi yapmışsın.. Böyle ufak şeylerle kendimizi mutlu edelim ki, Çalıştığımıza değsin, anlamlansın..
Cennetmeyvesii .!.: Günaydın Almak istediğim bir esarp vardı Pahalı diye oteledim Bugün sınav görevim çıktı Hemen aldim Genişletmek için tıkla... Arada ödüllendirmek lazım, Çok çok iyi yapmışsın.. Böyle ufak şeylerle kendimizi mutlu edelim ki, Çalıştığımıza değsin, anlamlansın..