Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Nihayet beklenen doğal gaz faturası tam 1 haftalık gecikme ile geldi

771 tl hemen ödedim.

Nihayet beklenen doğal gaz faturası tam 1 haftalık gecikme ile geldi

771 tl hemen ödedim.
Başladık...
Allah hepimize kolaylık versin.
Düzenli geliri olmayan, kalabalık ailelere daha fazla kolaylık versin.

Bizim de 404.50 TL geldi.

Kredi kartım güzelce şişti.
İlk üç ay 4000-4500 TL civarında, Mart ayında da 2500 civarı ödemem var. Ayrıca 4 ay kadar da eşimin kartına 4000 TL destek çıkmam gerekiyor.
Kizim da oğlanın okul taksidini, spor okulunun parasini ödesin, evinin geçimini sağlasın, acil durumlar için üç beş de kenariya atsin inşallah...

Evet ablacım ve de Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her daim...

Bu ay biraz harcamalı geçti benim de

5700 tl kredi kartı içinde arabanın yıllık bakım taksiti ,ev ve işyerinin deprem sigortaları, arabanın kasko ,zorunlu taşıt sigortası taksitleri ,dışarda yeme içmeler vs var
Normalde ortalama 3000 tl civarı geliyor

Bu ay toplamda oğlanlara 5000 tl harçlık gönderdim.
Elektrik 149 tl doğalgaz 771 tl ve cep telefonu 166 tl çok insafsız gelmedi çok şükür yine de ,hayırlısı...

Bu ay 1 maaş 2 ekders alıyoruz herşey birbirini tamamladı iyi oldu

Önümüzdeki ay maaşa zam ve de uzmanlık farkı da yatırılacak artık

Kiracımla önümüzdeki yıl için de anlaştık Allah bereket versin...

Merhaba mutlu huzurlu pazarlar hanımlar

Nihayet memleketime yağmurlar yağmaya başladı hamd olsun

Bu hafta maaş yatınca kredi kartı ödenecek maaştan kalan ,aralık ve ocak ayı ek dersi bir de dükkan kirası elimde kalacak nasipse .
Bunlarla euro almak istiyorum bakalım hayırlısı... Allah bereket versin

Allah gönlüne göre versin canım.
Kızımın buzdolabı siginaktaydi. Hep aklımın köşesinde acaba sıkıntı olur mu...Oldu. Güzelce sildik, yerleştirdik ve soğutmadı

Allah gönlüne göre versin canım.
Kızımın buzdolabı siginaktaydi. Hep aklımın köşesinde acaba sıkıntı olur mu...Oldu. Güzelce sildik, yerleştirdik ve soğutmadı
Allah razı olsun abla, derdim bir an önce euro ve altın borçlarımı ödemek
Allah Allah niye ne oldu ki durduğu yerde acaba ?

Allah razı olsun abla, derdim bir an önce euro ve altın borçlarımı ödemek
Allah Allah niye ne oldu ki durduğu yerde acaba ?

Hayırlısıyla ödersin inşaallah.
Bakalım servise kayıt actirdik, salı günü gelecekler. Beyaz eşyaları 10 yılı doldurdu, sanırım sorun çıkarmaya başladılar .
Ayrıca ne kadar sarıp sarmalasak da nem almış olabilir. Nihayetinde sığınak...

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her daim ablacım...

Gözünüzaydın.Harika haber.Sonunda taşınmışlar.Kızınız ve torununuz için hayırlı uğurlu olsun.Güzel ,huzurlu ,mutlu bir yaşamları olsun dilerim.

Bizimde üç kiracımız oldu .Bizimde yüzümüz yumuşak maalesef .O yüzden iyi davrandığımıza pişman ediyorlar.Bir tanesi kira ödemez kullandığı elektiriği suyu ödemez çık deyincede utanmadan nakliye parasını ister .Evde oturuyorlar diye tapusu onlarda zannedenler var birde.

Bizden ev sahibi olmazmış anladım.İyi olmayacaksın.Onlara sert anlayışsız kişiler gerek.

Bundan sonra evim boş kalsın daha iyi düşüncesindeyim.

Dolap çürümüş dediniz ya o hasar için hem musluk tamircisi hemde dolap yapan kişimi gelecek ayrı ayrı iki kişi.Yoksa ikisiyle birden ilgilenen varmı?

Biz de kirada oturduk ama, emanet bilinciyle gözümüz gibi baktık.

Tesisatcimiz var, o geldi ve yeni batarya taktı.
Dolap için de mobilyacı geldi ve dolabın o kısmı için komple ölçü aldı, aksilik olmazsa veya sözünde durursa bu hafta içinde takacakti...

Aynen bizde kiradayken çok dikkat ederdik. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Evin çoğu işi halloluyor sanırım.Çoğu gitmiş azı kalmış güle güle otursunlar

Aynen bizde kiradayken çok dikkat ederdik. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Evin çoğu işi halloluyor sanırım.Çoğu gitmiş azı kalmış güle güle otursunlar
Evet canım bitti gibi, Allah razı olsun. Bir kaç usta işi kaldi. Son bir sil süpür olur, sonrasında evlerinde uyumaya başlarlar. Alt katimiz olduğu için, yarım saatlik boşluğu bile inip değerlendirdik. Çok şükür...

Merhaba hanımlar maaşlarını bugün alan canlar bereketli olsun

Ben kredi kartının borcunu ödedim gerisini tl olarak tutuyorum şimdilik
Merhaba☺ Maaşlarımız bereketli olsun.

Bu ay yeni bankamızdan maaşlarımızı aldık.Promosyonuda hayırlısıyla yarın yatıracaklar.Çok kesinti oldu ama yapacak birşey yok.
Yeni banka hesabımdan yatırım hesabı açtım.Temettü veren şirketlerin hisselerinden aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…