Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Amin inşallah. Hem rahat etsinler diye uğraşıyoruz, hem de gurbete gideceklermis gibi huzunleniyoruz. Hele torun, hiç mutlu değil. Her gece aşağı kata onları yatırmaya gidecekmisiz. Pazarlıklar, pazarlıklar...😁
Abla böyle böyle atlatacaksınız bu günleri de
Paşa büyüdükçe değişecek 😊

Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar

Bu hafta oğlanlar buradaydılar

Büyük oğlanla arabanın yıllık bakımını yaptırmaya gittik

2200 tl tuttu
Bugünkü diğer harcamalar da 800 tl ( akaryakıt, dışarıda yemek, kahve ,pazardan levrek ve limon)

Merhaba hanımlar

Günler koşuşturmakla geçiyor... Zamana yetişebilene aşk olsun 😊

Yılın son ayı 1 maaş 2 adet ekders yatırılacak hesaplara

Maaşlar yapılmış % 27 lik vergi dilimindeyim ,ulennnnn benim etim ne budum ne; bu kadar vergi verecek 🤣🤣🤣

Kredi kartım 5700 tl
Cep tel 166 tl
Elektrik 149.tl

Doğalgaz faturası henüz gelmedi gecikti inşaallah bugün gelir

Inşaallah maaşlara da iyi bir zam gelir önceliğimiz enflasyonun azalıp alım gücümüzün artması
% 100 zam alsak da bir işe yaramayacak bunu hepimiz biliyoruz

Hayırlı cumalar...🌹
Kira getirisi olur dusuncesiyle sakın ha ev almayın. Astarı yüzünden pahali oluyor. 😖
Tabi ki oturdukları eve kendi evi gibi bakanlar vardır, genelleme yapmayalım. Ama ikidir tecrübe ediyoruz ki bize öylesi rast gelmedi. Yüzümüz yumuşak olduğu için istismar edilen taraf olduk, cikarlarken de bizi hep masrafa soktular.😞
Mutfak cesmesi su kaçırmış, altına poşet bağlamışlar.🤦 İki senede tezgah altı dolap çürümüş gitmiş. Çıkan masrafa mi yanarsın, yoksa küçük iş görüp kimsenin yapmak istememesine mi...😞
Hainlik almış yürümüş. 😞

Son söz:
Yatirimlik gayrimenkul alacaksanız, dükkan alın...

Bugün kızımın perdeleri de takılacak, mutfak da halledilirse evi imkanlarımız nispetinde çiçek gibi olacak inşallah. Öyle heyecanlı ki, bu heyecanını bir de ilk çeyizini yerleştirirken görmüştüm. Sonraları amaaan boşver modundaydi hep. Halbuki evcimen bir insandır, güzeli güzelliği sever. Binlerce şükür yaşam sevinci, enerjisi, sevki geri geldi. 😍🧿Oglusuyla birlikte huzur, bereket, mutluluk içinde yaşasınlar inşallah. Torunum da odasına bayildi...Onları mutlu ve rahatlamış görmek, dünyalara bedel...🧿🤲

Bugün kızımın perdeleri de takılacak, mutfak da halledilirse evi imkanlarımız nispetinde çiçek gibi olacak inşallah. Öyle heyecanlı ki, bu heyecanını bir de ilk çeyizini yerleştirirken görmüştüm. Sonraları amaaan boşver modundaydi hep. Halbuki evcimen bir insandır, güzeli güzelliği sever. Binlerce şükür yaşam sevinci, enerjisi, sevki geri geldi. 😍🧿Oglusuyla birlikte huzur, bereket, mutluluk içinde yaşasınlar inşallah. Torunum da odasına bayildi...Onları mutlu ve rahatlamış görmek, dünyalara bedel...🧿🤲
Allah bundan sonrasında sağlık mutluluk huzur içinde yaşamayı nasip etsin ablacım 😍

Hayırlı cumalar...🌹
Kira getirisi olur dusuncesiyle sakın ha ev almayın. Astarı yüzünden pahali oluyor. 😖
Tabi ki oturdukları eve kendi evi gibi bakanlar vardır, genelleme yapmayalım. Ama ikidir tecrübe ediyoruz ki bize öylesi rast gelmedi. Yüzümüz yumuşak olduğu için istismar edilen taraf olduk, cikarlarken de bizi hep masrafa soktular.😞
Mutfak cesmesi su kaçırmış, altına poşet bağlamışlar.🤦 İki senede tezgah altı dolap çürümüş gitmiş. Çıkan masrafa mi yanarsın, yoksa küçük iş görüp kimsenin yapmak istememesine mi...😞
Hainlik almış yürümüş. 😞

Son söz:
Yatirimlik gayrimenkul alacaksanız, dükkan alın...
Hep pasif gelir yatırımları için dükkandan tarafa oldum yıllardır, muhakkak iyi kiracılar da vardır ev için ama yine gönlüm dükkandan yana çünkü çok fazla hasar verilebilecek malzeme var evde

Hep pasif gelir yatırımları için dükkandan tarafa oldum yıllardır, muhakkak iyi kiracılar da vardır ev için ama yine gönlüm dükkandan yana çünkü çok fazla hasar verilebilecek malzeme var evde
Hiç yatırımlık bir düşünceyle ev almadık. Kader bizi iki kere bu yöne itti. Ongorumuzun iki yılda gerçekleşeceğini bilsek, kiraya mi verirdik. Vardır bir hikmeti...Doğrusunu Allah bilir.

Hiç yatırımlık bir düşünceyle ev almadık. Kader bizi iki kere bu yöne itti. Ongorumuzun iki yılda gerçekleşeceğini bilsek, kiraya mi verirdik. Vardır bir hikmeti...Doğrusunu Allah bilir.
Allah hakkımızda herşeyin en hayırlısını versin ablacım
Öncelikle sağlığımız, inancımız, işimiz, gücümüz yerinde olsun

X