- 28 Mart 2020
- 6.012
- 23.918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hayırlı huzurlu cumalarımız olsun inşaallahHayirli Cumalar Hanimlar
GünaydınGünaydın hanımlar güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
lisedeki oğlan geldi dün akşam ,sabah erkenden çamaşırlarının bir kısmını makinaya attım akşamdan yıkadıklarımı kaldırdım
Kahvaltımı yapar sonrasında okula kursa giderim nasipse
okul dönüşü alış veriş yapmam gerekiyor
Belki anneme uğrarım
Evde yemek ve diğer yapılacakları yaparım
Biraz kitap okur ,yeni haftanın hazırlığını yaparım okula dair derken bugün geçer ,yarın da oğlanı yolcu ederim nasipse böylece bitti gitti bir hafta daha
MerhabalarSelamlar...
Günümüz hayırlı ve bereketli olsun.
6670 TL tutarindaki kredi kartimin ödemesini yaptım. 108.5 € da bankadan döviz aldım. Allah bereket versin...
Kızın kesesini de tamamen ayırdık.
Deterjan ve azar azar kuru erzak almıştı 1600 civarı tutmuş şok olmuş. Evine ufak tefek eksiklerini almış, onlar da 2000 civarı. Oğlanın okul taksidi 2500, futbol okulu 300 TL (sadece bu aya özel 1500 tl.) Babadan gelen sadece 1200 TL kadar. O da bu ay öyle oldu.
Genelleme yapmak elbette doğru olmaz. Ama bir çok baba, evladı için vereceği veya verdiği parayı sanki çocuğunun annesine veriyor gibi görüyor. Çok ilginç...
Allah zorlarımızı kolay etsin ablacım ve de kendisinden başkasına muhtaç etmesinSelamlar...
Günümüz hayırlı ve bereketli olsun.
6670 TL tutarindaki kredi kartimin ödemesini yaptım. 108.5 € da bankadan döviz aldım. Allah bereket versin...
Kızın kesesini de tamamen ayırdık.
Deterjan ve azar azar kuru erzak almıştı 1600 civarı tutmuş şok olmuş. Evine ufak tefek eksiklerini almış, onlar da 2000 civarı. Oğlanın okul taksidi 2500, futbol okulu 300 TL (sadece bu aya özel 1500 tl.) Babadan gelen sadece 1200 TL kadar. O da bu ay öyle oldu.
Genelleme yapmak elbette doğru olmaz. Ama bir çok baba, evladı için vereceği veya verdiği parayı sanki çocuğunun annesine veriyor gibi görüyor. Çok ilginç...
Maalesef annelerinin zamanında arkasından sözüm ona köpek gibi koştururlar elde ettikten sonra da kadir kıymet bilmezler hayatı zehreder ,cehenneme çevirirlerMerhabalar
Bazı babalar öyle maalesef.Olsun huzur versin rahatsız etmesin yeterki parası kalsın.Narsist bir insan demiştiniz diye hatırlıyorum.Narsist insan zaten empati yapamaz.
Benim bir arkadaşımda boşanmış bir oğlu var.Eski eşi rica minnet para gönderiyor.Çocuğun servis parasına zam gelmiş arkadaşım para istedi diye eski eşi kızıp duruyormuş.
Evlenince sanki çocuktanda boşanmış gibiler .Annesine veriyorum sanıyor.Halbuki kanından canından çocuğu
Hayırlı olsunUzman öğretmenlik sertifikalarımız sisteme yüklenmiş hepimize hayırlı olsun
Allah razı olsun canımHayırlı olsun
Doğru hatirliyorsun, tam bir narsist.Merhabalar
Bazı babalar öyle maalesef.Olsun huzur versin rahatsız etmesin yeterki parası kalsın.Narsist bir insan demiştiniz diye hatırlıyorum.Narsist insan zaten empati yapamaz.
Benim bir arkadaşımda boşanmış bir oğlu var.Eski eşi rica minnet para gönderiyor.Çocuğun servis parasına zam gelmiş arkadaşım para istedi diye eski eşi kızıp duruyormuş.
Evlenince sanki çocuktanda boşanmış gibiler .Annesine veriyorum sanıyor.Halbuki kanından canından çocuğu
Ne diyeyim bilemedim. Çok zor durumlar...Allah zorlarımızı kolay etsin ablacım ve de kendisinden başkasına muhtaç etmesin
sevdiklerimize ve sevenlerimize sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin
Tamam 1200 tl yi verdi bütün ihtiyaçları karşılandı değil mi çocuğun sözüm ona...
Şu 3 günlük dünyada, Allah evlatlarımıza ve bizlere bir yudum huzuru çok görenleri nasıl biliyorsa öyle yapsın
Çok doluyum bu konuda çok çok...
Hayirli olsun ablacimUzman öğretmenlik sertifikalarımız sisteme yüklenmiş hepimize hayırlı olsun
Bereketli olsunDün 600 euro aldım, böylece 1500 euro borcum kaldı
Allah razı olsun canım benimHayirli olsun ablacim
Bereketli olsun
Evliyken karşılıyorlar mi da bosaninca karşılayacaklar ihtiyaçları?Allah zorlarımızı kolay etsin ablacım ve de kendisinden başkasına muhtaç etmesin
sevdiklerimize ve sevenlerimize sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin
Tamam 1200 tl yi verdi bütün ihtiyaçları karşılandı değil mi çocuğun sözüm ona...
Şu 3 günlük dünyada, Allah evlatlarımıza ve bizlere bir yudum huzuru çok görenleri nasıl biliyorsa öyle yapsın
Çok doluyum bu konuda çok çok...
Aynen öyleEvliyken karşılıyorlar mi da bosaninca karşılayacaklar ihtiyaçları?
Cok sinirliyim şu an
Dışarı çıktık aksam beynimize bot bakcaz bulamadı
Lcw gittik ordan. Kendine ve babasına kazaklar aldı. Ya şunu da çocuklara alayim demedi. Ben diyince sen al maaşı napiyorsun diyo. Maasi eline saymiyorum ya kuduruyo resmen. Sanki babasının ihtiyacı var çifter çifter aliyo ona.
Böyle insanlara cocuk yapmayacaksın ki soyları kurusun