Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hayırlı akşamlar hanımlar
Bu aralar oldukça yoğun geçiyor günler, haftalar
Yavaş yavaş bir yılın daha sonuna geliyoruz

İyi geceler kızlar. 🌹
Kızımız ve torunumuz için aldığımız esyalarin borcu Haziran ayinda bitti, temmuzdan beri çok şükür yine birikime başladım. 🧿
Ufak tefek bir şeyler kalmıştı, bu hafta da onlarla uğraştık. Perde, yatak, günlük yemek takımı vsvs...Ufak tefek dediğime bakmayın, çok ama çok pahalı herşey...
Salonda çok cam var, perdeler 17000 tuttu. Yatak 5800, yemek takımı da 12 kişilik aldık 1460 TL. Ödemesini 6 aya yaydik.
Kiracı çıkınca da boya badana işi var.
Bakalım o ne kadar tutacak.
🤦
Torunumun dediği gibi, para harcamanın dibine vurduk. Sil baştan ev kurmak hiç kolay değil...

İyi geceler kızlar. 🌹
Kızımız ve torunumuz için aldığımız esyalarin borcu Haziran ayinda bitti, temmuzdan beri çok şükür yine birikime başladım. 🧿
Ufak tefek bir şeyler kalmıştı, bu hafta da onlarla uğraştık. Perde, yatak, günlük yemek takımı vsvs...Ufak tefek dediğime bakmayın, çok ama çok pahalı herşey...
Salonda çok cam var, perdeler 17000 tuttu. Yatak 5800, yemek takımı da 12 kişilik aldık 1460 TL. Ödemesini 6 aya yaydik.
Kiracı çıkınca da boya badana işi var.
Bakalım o ne kadar tutacak.
🤦
Torunumun dediği gibi, para harcamanın dibine vurduk. Sil baştan ev kurmak hiç kolay değil...
Allah hem maddi hem manevi yönden kolaylıklar versin abla

Merhaba hanımlar 😊

Yine geldik bir haftanın daha sonuna

Kiracım ,kirayı yatırmış ,Allah bereket versin

Ufak oğlan İstanbul 'da .Okulu , üniversiteleri tanıtmak için gezi düzenlemiş.

Kendilerine kıyafet alsınlar diye oğlanlara toplamda 4000 tl para gönderdim.

Önümüzdeki hafta faturalar haftası 🤭

İyi akşamlar. İnşallah son harcamaları yapıyoruz.
Boyaci el emeği 2500 TL istedi, 2000 TL'ye anlaştık. Boyası vs bakalım toplamda ne kadar olacak...
Orta sehpa, servis sehpası ve mutfak için dekoratif bir dolap alınacak. Balkonuna da fazlalıkları koymak için mobilyaciya dolap siparişi verilecek. Bunun dışında da illa masraflar olur...
Allah helalinden ve bereketli kazançlar nasip etsin, amin...🤲

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu sabahlar

Saat 05.00 'te kalktım
Birazdan kahvaltımı yaparım
Saat 10.30 13.30 arası okulda kursum var
Önümüzdeki hafta öğrencilerime sınav haftam onlara sorular hazırlamakla vakit geçiririm
Eve alış veriş yapılmayacak zira geçen hafta küçük oğlan burada iken market ve kasaptan alınacakları babasına aldırdı
Bir ara hasta tanıdık var onu ziyaret etmeyi düşünüyorum bugün ya da yarın
Bu hafta oğlanlar yok kafama göre takılıyorum 😁

Mutlu hafta sonları...🌸
Apartmanimiz 27 yıllık bir bina.
2.katta bir daireyi 2.500.000 TL'den satışa çıkarmışlar. Üstelik 27 yıldır içine bir çivi bile cakilmamis. Biz 2 yıl önce kızıma aynı apartmandan aldığımız daireyi 470.000 TL'ye almıştık, içi de yenilenmisti. Nereye gidiyoruz böyle? Artık ev sahibi olmak çok ama çok zor...😖

Mutlu hafta sonları...🌸
Apartmanimiz 27 yıllık bir bina.
2.katta bir daireyi 2.500.000 TL'den satışa çıkarmışlar. Üstelik 27 yıldır içine bir çivi bile cakilmamis. Biz 2 yıl önce kızıma aynı apartmandan aldığımız daireyi 470.000 TL'ye almıştık, içi de yenilenmisti. Nereye gidiyoruz böyle? Artık ev sahibi olmak çok ama çok zor...😖
Abla evleri zamanında almışız ama o zaman da o paralar kıymetliydi, Allah sonumuzu hayır etsin.

Bugün okuldaki kurstan sonra annemi de alıp hasta ziyaretine gittim.

Geri dönüşte alış veriş merkezine uğradım anneme polaristen ayakkabı aldım, bir de dış giysi bak dedim ama istediği gibisini bulmadı inşaallah önümüzdeki günlerde buluruz.

Müdür bey ekdersleri yapmış ,Allah bereket versin 🙂

X