Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hanımlar,
topiğinizin amacı aylık harcamalarınız ve birikimlerinizi yazıp birbirinizi birikim yapmaya teşvik etmek, başka topiklerde üyelerin yazdıklarını aşağılamak değil.

Açlık sınırı 7000’e dayanmış
yoksulluk sınırı 22.000’i aşmış

Dört yaş gıdası 1100 TL

Bu tabloda 7–14 yaş arasını hiç yazmaz , sebebini bilen var mı ?

Eklentiler

• 2ABFDB94-E8C6-4ABF-A80D-DD869581B2AD.png
    2ABFDB94-E8C6-4ABF-A80D-DD869581B2AD.png
    404,7 KB · Görüntüleme: 60
Ağustos ayının bütün faturaları ve kredi kartı borcu geçen haftalarda ödendi çok şükür veeeeee

Ağustos maaşını bekliyorum 😁

Bankanın verdiği promosyonu ihtiyaç sahiplerine ve karşılık beklemediğim yerlere dağıtıyorum örneğin düğün , sünnet, asker uğurlaması , bebek görme vs gibi

Ekonomik hayatla ilgili önümüzdeki en az 6 aylık ortalama 1 veya 2 sene için bir takım hayaller planlar var ama bakalım nasip kısmet diyorum şimdilik
Yeri ve zamanı gelince nasipse paylaşmak nasip olsun Amin 🤲😊

Ağustos ayının bütün faturaları ve kredi kartı borcu geçen haftalarda ödendi çok şükür veeeeee

Bankanın verdiği promosyonu ihtiyaç sahiplerine ve karşılık beklemediğim yerlere dağıtıyorum örneğin düğün , sünnet, asker uğurlaması , bebek görme vs gibi

Ekonomik hayatla ilgili önümüzdeki en az 6 aylık ortalama 1 veya 2 sene için bir takım hayaller planlar var ama bakalım nasip kısmet diyorum şimdilik
Maaş için geri sayıyorum ben de🤭
Allah bizleri bugünümuzden geri koymasın parasız kalmak çok kötü 🤲😊
1300 kiraya,3000 kk na ödenip sıfırlanacak kısmetse inşallah.Annemlerin yanındayim,bakkal borcuna 1141 ödenecek, alışveriş de yaparım inşallah gitmeden önce.Birsz da harçlık ayırıp gerisi birikime inşallah.
14-31 Ağustos arası promosyon bekliyoruz,onunla da 3300 kreş ödemesi,kendi evimize alışveriş,harçlık diye ayırıp biraz da kıyafet alışverişi yapmak istiyorum.Kiyafet için kk kullanırım .Dişime implant yaptırmak istiyorum bakalim kısmet. Kabataslak hesap böyle, birikime de bir şeyler kalırsa çok sevinirim tabi 😊
Ha unutmadan, gelinimize biraz vermek istiyorum kendine yeğenime bir şeyler alsın.Annemlere harçlık bırakırım, tüpünü doldururum,hediyelik eşyalar alırım biraz da

Büyük oğlum ingilizce bilgisayar mühendisliğini okumak istediği için % 50 burslu 2 tane okul tercih etti.
Babası durumdan hiç hoşnut değil oğlana mezuna kalırsan ben sana 5 kuruş vermem demiş, adam iyice kafayı yedi normaldir 3 senedir evini sözüm ona ...ok götürüyor evde yemek pişmiyor %99 resmen her konuda hayatı alt üst olmuş durumda şimdi oğlana sarıyor sözüm ona kudurmuş köpek gibi

Oğlana, baban seni okutmak istemiyorsa dükkanı hemen satılığa çıkarayım dedim

Nasılsa bütün birikim yatırım herşey onlar için bari şimdiden işlerine yarasın

Anne bir dedem bir babam bir sen olamadılar dedi 🤣🤣🤣🤣

Eee oğlum para benimle mezara girmeyecek benim için en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır dedim

Babasına haber yolladim onun ödeyeceği paranın yarısını öderim diye, demek annen taşın altına elini koyacak tamam o zaman demiş bizim zengin müteahhit 🤣🤣

Annene dua et annen kurtardı seni yoksa ben seni para verip okutmazdım demiş oğlana

3 yıldır oğlanların haklarını korumak niyetiyle boşanma davası açmadığımın ne kadar isabetli bir karar olduğunu bu vesileyle bir kere daha görmüş oldum

Oğlana yapacağı masrafı dövize çevirip geri alacakmış 🤣🤣🤣

Sanki bizim memleketin yarısının tapusu bunda gibi davranır iş lafa gelince mangalda köz bırakmaz başkalarına el iyisi olur sırf .... bey iyi biri dedirtmek için ,gösteriş için her hareketi
Bir iki kere oturup kalkan ne mal olduğunu anlar uzaklaşır bir de ne biçim insan o öyle diye arkasından laf ederler

Allah'ım sen mevzuyu biliyorsun sana havale ediyorum 🤲😁

Büyük oğlum ingilizce bilgisayar mühendisliğini okumak istediği için % 50 burslu 2 tane okul tercih etti.
Babası durumdan hiç hoşnut değil oğlana mezuna kalırsan ben sana 5 kuruş vermem demiş, adam iyice kafayı yedi normaldir 3 senedir evini sözüm ona ...ok götürüyor evde yemek pişmiyor %99 resmen her konuda hayatı alt üst olmuş durumda şimdi oğlana sarıyor sözüm ona kudurmuş köpek gibi

Oğlana, baban seni okutmak istemiyorsa dükkanı hemen satılığa çıkarayım dedim

Nasılsa bütün birikim yatırım herşey onlar için bari şimdiden işlerine yarasın

Anne bir dedem bir babam bir sen olamadılar dedi 🤣🤣🤣🤣

Eee oğlum para benimle mezara girmeyecek benim için en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır dedim

Babasına haber yolladim onun ödeyeceği paranın yarısını öderim diye, demek annen taşın altına elini koyacak tamam o zaman demiş bizim zengin müteahhit 🤣🤣

Annene dua et annen kurtardı seni yoksa ben seni para verip okutmazdım demiş oğlana

3 yıldır oğlanların haklarını korumak niyetiyle boşanma davası açmadığımın ne kadar isabetli bir karar olduğunu bu vesileyle bir kere daha görmüş oldum

Oğlana yapacağı masrafı dövize çevirip geri alacakmış 🤣🤣🤣

Sanki bizim memleketin yarısının tapusu bunda gibi davranır iş lafa gelince mangalda köz bırakmaz başkalarına el iyisi olur sırf .... bey iyi biri dedirtmek için ,gösteriş için her hareketi
Bir iki kere oturup kalkan ne mal olduğunu anlar uzaklaşır bir de ne biçim insan o öyle diye arkasından laf ederler

Allah'ım sen mevzuyu biliyorsun sana havale ediyorum 🤲😁
Bu babaları bize sayıyla mi veriyorlar acaba

Bizimki önceki eşten oğlunu kaybetti bile ,4.5 yıldır çocuk sildi attı..O sildi ama bu nafaka azaltma davalarını kaybettikce yenisini açıyor
Çok güzel, sıra senin evlatta
Sıra benim evlatlarda
Sonları yalnızlık bunların, beter olsunlar
Bu çocukları arada koydukları huzurlu normal bir aile hayatını çok gördükleri için

yine aylardır buralara gelemeyen kaçak ben... :))

ya canım bana da fikir versene :) bir miktar birikimim var... fiziki olan altın duracak ama bankadaki tl birikimi için ufaktan bir yatırım yapmak istiyorum ama henüz bir karar verebilmiş değilim....

oturacak bir ev, çalışacak bir ofis, binecek bir araba, arada nefes alacak bir köy evi tamam ama emeklilik yıllarında, Rabbim hayırlı,sağlıklı,uzun ömür verir inşallah, rahat edebilmek, şu anki konforu sağlayabilmek adına, para getirisi olacak bir yatırım şart gibi.. :) fiyatlar da aldı başını gitti, şu şartlarda her şey iki katı daha zor tabi, o da ayrı bir konu... :))

bu yıl oğlanlar kazandıkları okullarda, kız ilkokulda, özel okul masrafından bir iki yıllığına yırttım gibi gibi :))
bu bir iki yılda bir şey yaptım yaptım sonra üniversite vs zor... :)

Çok güzel, sıra senin evlatta
Sıra benim evlatlarda
Sonları yalnızlık bunların, beter olsunlar
Bu çocukları arada koydukları huzurlu normal bir aile hayatını çok gördükleri için
benim ümidim vardı açıkçası, senden sonra, sensizlikte, senin düzeninden sonra, eşin pişman olur, akıllanır, kıymetini ziyadesiyle anlar diye ama yazdıklarından anlıyorum ki durum daha da ümitsiz vakaya dönüşmüş...

insanın kendi kendine verdiği zararı, kimse veremezmiş, ne diyebilirim ki... kendi eden kendi bulur, kendi bilir... miş

evlatlarının arkasında, bütün olumsuz şartlara rağmen, bir dağ gibi duran annelere hayranım...

yine aylardır buralara gelemeyen kaçak ben... :))

ya canım bana da fikir versene :) bir miktar birikimim var... fiziki olan altın duracak ama bankadaki tl birikimi için ufaktan bir yatırım yapmak istiyorum ama henüz bir karar verebilmiş değilim....

oturacak bir ev, çalışacak bir ofis, binecek bir araba, arada nefes alacak bir köy evi tamam ama emeklilik yıllarında, Rabbim hayırlı,sağlıklı,uzun ömür verir inşallah, rahat edebilmek, şu anki konforu sağlayabilmek adına, para getirisi olacak bir yatırım şart gibi.. :) fiyatlar da aldı başını gitti, şu şartlarda her şey iki katı daha zor tabi, o da ayrı bir konu... :))

bu yıl oğlanlar kazandıkları okullarda, kız ilkokulda, özel okul masrafından bir iki yıllığına yırttım gibi gibi :))
bu bir iki yılda bir şey yaptım yaptım sonra üniversite vs zor... :)
Tl kiraya verilecek bir gayrimenkul dükkan ya da apart dairesi alacak durumdaysa alıp kira getirisi elde etmeye bakabilirsin

Ya da imara açılabilecek potansiyele sahip arazi alıp 5 10 yıl sonra müteahhite verip gayrimenkul elde edebilirsin

X