Fiziki altın alıp bankaya giderseniz kasa kiralamanız gerekir. Altın hesabı açtırıp nakdinizi oraya yatırıp altın alabilirsiniz. Ancak bu fiziki olmaz.İyi geceler hanımlar, acil destek bekliyorum sizden. Yarın bankaya gidip altın hesabı açmak istiyorum ziraat bankasından. Yaklaşık 50 binlik altınım var, cok yabancıyım bu işlere. İlk olarak kıyumcuya mı gitmem lazım yoksa direk bankaya mı. Bana faiz getirecek yatırım yapmak istiyorum nasıl yapabilirim bilgilendirir misiniz nasıl ne yapsam
Ve aleyküm selam canımselamın Aleykum hayırlı gunler kızlar
Elhamdülillah ıyıyım canım sen nasılsınVe aleyküm selam canım
Hayırlı huzurlu günler, nasılsın ? Hoşgeldin
Çok şükür canım benim Allah'a sonsuz kere hamd olsunElhamdülillah ıyıyım canım sen nasılsın
Cok sukur Rabbım sukurünü artırsın canÇok şükür canım benim Allah'a sonsuz kere hamd olsun
Artık çok iyiyim ,mutluyum , huzurluyum
Ek ders derken kursun var sanırımMerhaba hanımlar
Nihayet Ağustos ayına girdik
Elektrik ve cep telefonu faturalarımı ödedim
Geriye doğalgaz faturası kaldı
Bu ay ek ders ve maaş yatırıldığında altının düşmesini diliyorum.
Kurs vardı öğrenciden gerekli ilgiyi göremeyince kapattıkEk ders derken kursun var sanırım
Hayırlı olsun canım çok sevindim harika bir haber bu gerçektenbenım atanmam oldu ıs bası yaptım tabı bır ton borcla tabı. ama her ay 1gram alıyorum
Tesekur ederim canımHayırlı olsun canım çok sevindim harika bir haber bu gerçekten
Gözün aydın çok sevindimbenım atanmam oldu ıs bası yaptım tabı bır ton borcla tabı. ama her ay 1gram alıyorum
Tesekur ederim canGözün aydın çok sevindim
Ziraat bankasına gittim belli dönemler fiziki altın aldığı zamanlar varmıs bende onu bekliyorum. Experler gelip bedelimi hesaplayıp altın hesabı acıyorlarmısFiziki altın alıp bankaya giderseniz kasa kiralamanız gerekir. Altın hesabı açtırıp nakdinizi oraya yatırıp altın alabilirsiniz. Ancak bu fiziki olmaz.
Merhaba canım 4 yaşındaki ya da en azından o yaş grubundaki çocuğun aylık masrafının 6000 tl olması marifet miymiş önce bunu sorgulamak lazımMerhabalar hanımlar herkes iyidir inşallah
Ek ders olmayınca,maaşı da erken almış olunca 15 ini beklemek zor geldi.Fark yatmıştı ama o da bitti gitti.Oglumun kresini tam gün olarak 2300 TL ye anlaştık.2500 de yıllık kırtasiye ucreti,üç taksitte ödenecek.Bu ay 3300 ödeyeceğim kısmetse.1000,1000,500 diye ödeyeyim diyorum.Memlekette annemlerdeyim,21 inde dönmeyi planlıyorum Allah kısmet ederse.Oglusla artık birebir kalacağız bakalım nasil geçecek.
Geçenlerde bir bdv konusuna karıştım.Hanimlar siz ne diyorsunuz 4 yaş çocuğunun aylık masrafı 6000 TL olabilir mi sizce valla çok merak ettim ben mi cimriyim bu çocuğun niye masrafı 6000 değil
Aynen canım, bence aslında olmasini istediklerini yazıyorlar bence sanal diyeMerhaba canım 4 yaşındaki ya da en azından o yaş grubundaki çocuğun aylık masrafının 6000 tl olması marifet miymiş önce bunu sorgulamak lazım
Çocuğun aç değilse açık değilse eğitim sağlık vb gibi temel ihtiyaçları karşılanıyorsa gerisi bana göre ya müsrifliktir ya şımarıklıktır ya da yalandır. Nasılsa sanal ortam istediğin kadar sallamasyon yapmaktır
Kim ne yaparsa yapsın canım bence bu basitliklere hiç takılma
Belki de çok zengindir hesapsızca harcama yapıyordur biz ne zenginler gördük kibirlene kibirlene harcama yapıp caka satan sonra da yiyecek aşa ekmeğe muhtaç kalan
Yiyelim ,içelim israf etmiyelim gerisi boş
Ve de imkanımız ölçüsünde durumu sıkıntıda olanlara yardımcı olmaya bakalım
4000 yine daha insaflı,6000 diyorlar.Bazen her şey üst üste gelebilir kış girer mesela,bot mont kreş pijama hastalık derken liste kabarabilir o aya özel.Anca öyle olunca 4000 i bulur benim valla(yeni kreş fiyatıyla)..Kendi mutfak masraflarını da çocuğun masrafına sayıyorlar bence.4 yaş için 6000 aşırı ama liseden sonra iş değişiyor.Hele üniversitedeBen daralıp kaçtım o konudan ama sanırım kreş de dahil bu 4000e gibi bir sey konuşuluyordu. Öyle olunca olabilir geldi bana.