- 28 Mart 2020
- 6.017
- 23.931
Tesekkur ederim canim. Bizim puanı da düşük değil ama ilde nitelikli okul sayısı 2 olunca sıkıntı oldu. Bir proje okulu daha açsalar ölürler sankiCennetmeyvesii hakkında hayırlısı olsun benim yeğenim de tercih yaptı puanı düşük hayırlısı olsun
Çok şükür canım annenin emeklilik primlerini yatırma süreci de bitiyor ,senin adına çok sevindimBizde de ek ders yatırıldı,500 u eksiye kesildi 1700 kaldı.Annemin SGK sinin 1000 ini lni ödeyim dedim bir girdim sisteme Ocak ayında 517 zam ile 1668 olan SGK ödemesi bu ay da beklenmedik şekilde zam gelip(üstelik 490 TL) 2158 olmuş.Sok geçirdim.Temmuzda zam yoktu oysaki..Bir yılda 1007 TL zam gorduky.Neyseki Ağustos ayı son ödeme..Allah ağız tadıyla uzun bor ömür emekli maaşı olarsk geri almayı nasip etsin anneme.
Yarın maaş ile giderlerden sonra biletleri de alincs bir şey kalır mı bilmem birazdan hesaplarım
Amin canım inşallah Allah razı olsunÇok şükür canım annenin emeklilik primlerini yatırma süreci de bitiyor ,senin adına çok sevindim
Ne mutlu sana hayırlı evlat Allah senin dünyada ve ahirette her daim yar ve yardımcın olsun
Bereketli olsun☺Merhaba kızlar
Ekdersler yatırıldı elimdeki tl ile birleştirip 1 adet Cumhuriyet altını aldım 2 gün önce, nasipse yarın maaş yatırılacak 1 tane daha alıp toplam borcu 5 adete düşürmek istiyorum
Faturalar ödendi, doğalgaz faturası bu ay gelmedi bir de 2650 tl kredi kartı borcumu öderim.
Kiracının kirayı ödemesini bekliyorum
Alt kattakiler kalan 550 tl yi verdiler
Bir arkadaş borcu olan 600 tl yi ödedi
Ufak oğlan babasından 400 tl getirmiş
2 gündür okula destekleme yetiştirme kursuna gidiyorum
Bende durumlar bu şekilde
Eline sağlık canım tarif alabilirizKızlar geçen gün yaptığım starbucks kurabiye tavsiye ederim nescafe yanına çok yakışıyor
Eline sağlık canım tarif alabiliriz
Teşekkürler canımStarbucks Kurabiye ( Detaylı Anlatım) - Nefis Yemek Tarifleri
Starbucks Kurabiye (Detaylı Anlatım) Tarifi nasıl yapılır? 38.320 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Tarifteki malzemeleri kullandım 2 yumurtanın beyazlarıyla birlikte kullandım . Malzeme ziyan etmek hoşuma gitmiyor
Küçük oğlan babasının işinde çalışıyor yevmiyesinin bir kısmını altın alıvermem için verdi Dün 1gr altın alıverdim hayırlı olsun kuzuma
Merhaba hanımlar
Bugün maaşlarını alanlar ,kazançlarımız bol bereketli olsun inşaallah
3019 tl Kredi kartı
156 tl cep telefonu faturası ödendi
3000 tl yurtdışına 2 kurbanlık bedeli ayrıldı
Geriye 4780 tl kaldı Allah bereket versin
Kiracıdan 500 tl alt kat komşudan 570 tl alacağım var
Şimdilik bu ay için altın alma niyetim yok hayırlısı