- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Kızlar bu aralar öyle yoğun günler yaşıyorum ki adeta zaman yetmiyor
Hafta sonu küçük oğlum gelip gitti
Cuma günü ekdersler yatırılmış Allah bereket versin 1321 tl
Doğalgaz faturam 33.25 tl gelmiş ödedim
Maaşta nasipse kredi kartı ve cep telefonu faturamı öderim
Alt kat bana olan elektrik faturası borcunun 500 tl sini getirdi
Önümüzdeki hafta Çanakkale Bursa gezimiz var nasipse
700 tl gezi parasını ödedim
Oğlan babasından 1200 tl para getirmiş gezi ve 500 tl si mutfak için
Kurbanlıkları yurtdışına gönderiyorum nasipse 2 kurbanlık bedeli bu yıl 3000 tl
Kiracı kirayı öderse iyi olacak bu ay altın alamayabilirim belki hayırlısı olsun herşey nasip kısmet
Benden şimdilik bu kadar
Günlük 100 tl veriyor yaptığı iş üstelik ağır bir iş ahşap ev yapıyorlarÇok iyiymiş . Babası yevmiyesini bol kepçeden veriyordur umarım
Biri benim için diğeri peygamber efendimiz (s.a.v)için canımAmin
Bana bildirim gelmemiş
Bayadır da siteye girmiyordum
Geriden geliyorum
2 kurban çocukların için mi
10 metreküp idi faturada yazılan, metreküpü 3 küsurDoğalgazın metreküpü ne kadar sizde
Sen hep para yazınca benim de para sorasım geliyor
Limon ne kadar sizin orada
Gezi ücreti 2 kişi mi 700
Günlük 100 tl veriyor yaptığı iş üstelik ağır bir iş ahşap ev yapıyorlar
Biri benim için diğeri peygamber efendimiz (s.a.v)için canım
10 metreküp idi faturada yazılan, metreküpü 3 küsur
Limon geçen a 101 de 10 küsur idi
Ben limonu 5 tl nin altında iken fiyatı derindonrucuya atmıştım onları kullanıyorum
Tek kişi fiyatı ben kendiminkini verdim ,oğlanın gezi parasını babası verdi
Buzluktan çıkınca buzu çözülünce çok rahat kullanıyorum senelerdirDoğalgaz 4 küsür bizde
Limon30 TL
Buzluktan çıkarınca suyu güzel sıkılıyor mu ?
100 TL az veriyormuş açıkçası
Geziyi de 2 çocuğunla gidiyorsun diye düşündüm .
Kurbanı da 2 oğlunun ( kendi altın birikimleri olduğu için ) , sen de burada kesiyorsundur diye düşündüm .
Peygamberimize her yıl mı kesiyorsun . Nasıl niyetleniyorsun ?
Allah kabul etsin hepimizinkisini
Hakkında hayırlısı olsun inşallahÜniversite sınavı sonuçları açıklandı oğlan o babaya rağmen gene kötü bir sonuç getirmemiş
Sıralaması ilköğretim matematik öğretmenliğini (Hacettepe, odtü, marmara vs ), eczacılık tutuyor ama istemiyor bunları.
Ben de vakit kaybı tekrar sınav stresi vs yaşamaması adına %50 burslu bilgisayar mühendisliği yaz diyorum eğitim masrafının yarısını karşılarım dedim , hakkında hayırlısı olsun
Amin canım Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun inşallah
Masallah hakkında hayırlısı olsun.Üniversite sınavı sonuçları açıklandı oğlan o babaya rağmen gene kötü bir sonuç getirmemiş
Sıralaması ilköğretim matematik öğretmenliğini (Hacettepe, odtü, marmara vs ), eczacılık tutuyor ama istemiyor bunları.
Ben de vakit kaybı tekrar sınav stresi vs yaşamaması adına %50 burslu bilgisayar mühendisliği yaz diyorum eğitim masrafının yarısını karşılarım dedim , hakkında hayırlısı olsun
Burada matematik dersinin saati 300 musMasallah hakkında hayırlısı olsun.
İlköğretim matematik tavsiye ederim.
Özel derslerle beraber çok güzel kazaniyorlar
Haklısın canım ben de aynısını söyledim "anne kpss ile uğraşmak istemiyorum "dediMasallah hakkında hayırlısı olsun.
İlköğretim matematik tavsiye ederim.
Özel derslerle beraber çok güzel kazaniyorlar
Malesef ablacım puanları asagi cekmisler istediği yere yerlesemedi. Proje okulu çıktı ona gidecek gibi simdilik
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme her şer gibi görünende vardır bir hayırMalesef ablacım puanları asagi cekmisler istediği yere yerlesemedi. Proje okulu çıktı ona gidecek gibi simdilik
Çünkü faiz çok sevmiyoruzNeden kimse yardım etmemiş
Saymadım kiKaç kişisiniz