- 18 Haziran 2018
- 835
- 1.234
- 33
Kızlar maaşlarımız bereketli olsun
Bugün küçük oğluma olan altın borcumun 1 tanesini almakla işe başladım hayırlısı artık
Geriye kaldı 7 cumhuriyet altını
Merhabalar hanımlar bildirimi kaçırmışım
Ek dersin büyük kısmını birikime ayırmıştım,bu maaş ile ödemeleri yaptım.Birikimi bozmamak adına yine de 10 Euro aldım Allah bereket versin.400 nakit var,250 evin cüzdanına koydum ekmek su için,467 de nafaka gelir,kk da 1231 limit var,bakalım amacım eksiye düşmeden ek derse kavuşmak inşallah hayırlısıyla.Piyasa kizistikca birikimin önemi artıyor gözümde ama evde saklamak meblağ yükseldikçe korkutuyor beni.Bankada kasa kiralamak ne kadardir ki hiç yapmadım öyle..Allah hayırlısıyla yatırımlara nasip etsin ve helalinden çoğaltmayi nasip etsin inşallah
Evet 6050 tlHayırlı olsun
6.050 mi
Günaydın bayanlar. Son durum güncellemesi yapmaktayım . Kredimi yaptırmadım zaten faizini odemisim onu birikime ayırdım. 7 gram altın 300 dolar 100 Euro şeklinde dağıttım. Hesapta 5 bin nakit var kirayı odeyecem kira ne kadar zamlanir bilmiyorum. Ev sahibimiz ani bir kararla evi satmak istedi bir iki kişi eve bakmaya geldi ama haber yok. Bu şartlarda nerde nasıl ev bulacaz bilmiyorum. Ev taşımak büyük bir masraf bizim için. Aslında sizi mağdur etmem istediginiz kadar oturun satmam demişti karar değişti sanırım son zamlardan sonra. Neyse olası bir durum olursa elimizde paramız olsun dedik. Birikime 2000 bin ayirabilirim gene ama yol ne olur bilinmez bıraktım nakitte. Pazar alışverişimi yaptım 200 liraya herşeyimi aldım. Migrosta diğer ihtiyaclarimi 300 liraya aldım. Harcamam olsa et kıyma alırım sadece benden bu kadar selam ve dua ile
Valla hiç bilmiyoz çok siyasi biri Tapu müdürü. Bizede gelenlere de alıcı olsanız piyasanın altında veririm diyor. Bir milyondan aşağıda değil .Kaça satıyor evi ?
Dava tarihinden itibaren edinilen şeyler bolusulmez demişti avukat ama ben yine de temkinliyim bu konuda kasa fln kiralamam herhalde.Sizin dava bitti mi
Bitmediyse bankada kira ya da hesapta para mantıklı değil . Evlilik içinde kazanıldı diyip bölüşülebilir
Ya da anne babanızdan birinin adına kasa kiralanabilir
Dava tarihinden itibaren edinilen şeyler bolusulmez demişti avukat ama ben yine de temkinliyim bu konuda kasa fln kiralamam herhalde.
Yalnız mağdur edilen de biziz birden böyle bir karar mı olur ya. İşimiz gücümüz çocuğumuzun okulu carti curtu yazık. Bu ayda kira artış yılımız eğer gerçekten saticiysa artış yapmaması lazım en azından bizde kendimize gelelim ev bakalım ona göre süreç belirleyelim.
İnternetten de araştırdım öyle yazıyorAa %100 öyle mi acaba
700 de fahiş geliyor banaHayırlı güzel sabahlar. Kiramiza fahiş artışı engelleyip enflasyon üzerinden zammi yaptık. 1600 den 2300 liraya çıktı bereket versin. Birikime tam gaz devam. 100 Euro 0,44 gram altın gene alındı .
Tabiki fahiş . Düşünün ki kredi borcu gibi kreşe zam kiraya zam . Aldığımız maaş zamları bunlara gidiyor. Ama adam 1600 den 3000 bin yapmak istedi . Neymiş piyasa değeri 4000 binmiş.700 de fahiş geliyor bana
Fırsatçılık mi desem ne desem bilemedim.Tabiki fahiş . Düşünün ki kredi borcu gibi kreşe zam kiraya zam . Aldığımız maaş zamları bunlara gidiyor. Ama adam 1600 den 3000 bin yapmak istedi . Neymiş piyasa değeri 4000 binmiş.