- 28 Aralık 2023
- 5.514
- 16.697
Afiyet şifa olsun ablacım, aldıkların bereketli olsun afiyetle yemeyi nasip etsin RabbimMerhaba kızlar
Öğleyin en son teneffüs okulda orman kebabı bulgur pilavı ve acı biber turşusu yedim
Eve gittim öğle arası namaz kılmaya
Mercimek ıslattım eve gelmişken
Öğleden sonra 2 saat dersime girdim çıktım
Okul çıkışı pazara uğradım
Limon havuç karışımı 1.5 kilo aldım 30 tl
karnıbahar 70 tl
Maydanoz 15 tl
Pırasa 25 tl
Annemin de pazardan ihtiyaçlarını alıp evine bıraktım geri eve geldim
Eve çıkmadan da marketten tavuk aldım 77 tl ödedim
Şimdi ikindi namazını kılıp doğru mutfağa mercimek çorbası ve tavuk yoğurt turşu bugünkü menüm
Pırasaları ayıklar dondurucuya atarım
Sonra da köşeme çekilirim
Bir gün daha eksildi ömrümüzden
Allah razı olsun bal kuzucumAfiyet şifa olsun ablacım, aldıkların bereketli olsun afiyetle yemeyi nasip etsin Rabbim
Senden de Allah razı olsun bal ablacımAllah razı olsun bal kuzucum
Maaşa var 3 haftaBugünkü pazar ve marketteki 217 tl lik harcamadan sonra kalan harcama limitim 1237 tl
Ayın 7 sinden 7sine benim 1 aylık süreçMaaşa var 3 hafta
He çok azmışAyın 7 sinden 7sine benim 1 aylık süreç
17 gün var
4 günlük teselliHe çok azmış
4 gün uzun bi süre4 günlük teselli
Ya ben daha altın alamadım
Bankadan parayı çektim dün bakalım perşembe günü merkez bankası faiz kararı açıklanacak onu bekliyorum4 gün uzun bi süre
Ay ben de alamadım salak kafam cuma günü hesap kitap yapmadım sonra misafirim vardı fırsat olmadı 100 lira oynamış ya
Düşer mi dersin ablacımBankadan parayı çektim dün bakalım perşembe günü merkez bankası faiz kararı açıklanacak onu bekliyorum
Inşaallah karar ne olursa olsun kar satışları gelir de altın düşerDüşer mi dersin ablacım
İnşallah ablacım yaInşaallah karar ne olursa olsun kar satışları gelir de altın düşer