Kolay gelsin kuzuya. Allah yardımcısı olsun su gibi aksın gitsin sorular.
Başarılar dilerim
Tesekkur ederimCanım inşaallah çok güzel bir sonuç kızını bekler
Nasıl netleri kuzucuğunun hesapladınız mı?Tesekkur ederim
Hadi bakalım iyi tatiller canım nereye yolculuk ?Kızlar bugün bir çılgınlık yaptım
Kk limitini 3000 artırıp oglusla iki gece üç günlük bir tatil rezervasyonu yaptım.2500 TL+540 TL gidiş biletleri..
İki ay boyunca hem okuldaki yoğunluk,hem çocuğun hastalıkları hem de duruşmalar dilekçeler vs derken beynim vücudum yoruldu.
Yazın promosyon yatacak 13.200 e kadar çıkılmış fakst yine de anlaşma sağlanamamış kk dan harcadığimi promosyondan birikim yaparak telafi ederim diye düşündümBu ay iki duruşma var iki ayrı davadan..Kafa dinlemek istiyorum.
NOT : Hayatımin ikinci tatil rezervasyonu oluyor bu,ilki zehir edilmişti ex tarafından.
Teşekkürler canımHadi bakalım iyi tatiller canım nereye yolculuk ?
Iyi tatiller, iyi eğlenceler canımTeşekkürler canım
Kısmetse kemer
Sagol canım hem uzaklasalim hem oğlusa iyi gelir Allah'ın izniyleIyi tatiller, iyi eğlenceler canım
Her şey gönlünüzce olsun Bugsbunny.siz ve oğlunuz çok mutlu olunSagol canım hem uzaklasalim hem oğlusa iyi gelir Allah'ın izniyle
Aminn coookk teşekkür ederim topikcek mutlu olalım inşallahHer şey gönlünüzce olsun Bugsbunny.siz ve oğlunuz çok mutlu olun
Evet ablacım malesef ilçedeki fen lisesini tutuyor ama cok uzak kendisi de gitmek istemiyor. Bu yüzden ildeki 2. Nitelikli liseye gidecek insallahNasıl netleri kuzucuğunun hesapladınız mı?
İyi tatiller canim iyi etmissin dinlen kafanı dagitKızlar bugün bir çılgınlık yaptım
Kk limitini 3000 artırıp oglusla iki gece üç günlük bir tatil rezervasyonu yaptım.2500 TL+540 TL gidiş biletleri..
İki ay boyunca hem okuldaki yoğunluk,hem çocuğun hastalıkları hem de duruşmalar dilekçeler vs derken beynim vücudum yoruldu.
Yazın promosyon yatacak 13.200 e kadar çıkılmış fakst yine de anlaşma sağlanamamış kk dan harcadığimi promosyondan birikim yaparak telafi ederim diye düşündümBu ay iki duruşma var iki ayrı davadan..Kafa dinlemek istiyorum.
NOT : Hayatımin ikinci tatil rezervasyonu oluyor bu,ilki zehir edilmişti ex tarafından.
Teşekkürler canımİyi tatiller canim iyi etmissin dinlen kafanı dagit
Hayırlı olsun canım Allah kuzucuğun hakkında hayırlı olanı versinEvet ablacım malesef ilçedeki fen lisesini tutuyor ama cok uzak kendisi de gitmek istemiyor. Bu yüzden ildeki 2. Nitelikli liseye gidecek insallah
Allah korusun canım yaBizim binaya iki defadır hırsız giriyormuş kızlar,hem de gündüz gözüyleBugün öğrendim ve korktum
Amin canım sağolAllah korusun canım ya
Amin inş. Ablacım sagolHayırlı olsun canım Allah kuzucuğun hakkında hayırlı olanı versin
Allah korusun canim evde altin doviz falan bulundurma madem zor bir araya getiriyorsun zatenBizim binaya iki defadır hırsız giriyormuş kızlar,hem de gündüz gözüyleBugün öğrendim ve korktum
Bankada tutsam bir türlü evde saklasam bir türlüAmin inş. Ablacım sagol
Allah korusun canim evde altin doviz falan bulundurma madem zor bir araya getiriyorsun zaten