Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah

Sürekli bu sanal ortam alışverişlerinden uzak durun der durur okuldaki pek muhterem bir arkadaşım
Yine haklı çıkardı Allah onu
Allah ondan razı olsun
Onunla aynı fikirdeyim
Fiziki alım satımlar candır gerisi de altı boş heyecandır herşeyin ötesinde kim ne derse desin kumardır
Kumarhaneye giren de kasanın kazanacağını baştan kabul etmiştir bana göre
Kasa bir verir gibi görünür ama bin geri alır
Sadece para değil hayatını, hayallerini, emeğini, sağlığını vs vs
Geçmiş olsun coinciler

Eklentiler

• 20220513_064603.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 109
ne kadar doğru gerçekten!

o nedenle ben de hepsini bıraktım :) sadece kuveyttürkten gram altın alıyorum bazen, o da anında hesaba gram olarak geçtiği ve istediğimde atm den bile gram olarak çekebildiğim için, helallik şartlarını taşıyor niyet ve ümidiyle... onun dışında ben de fizikiye yöneldim ama onun da saklama sıkıntısı var işte... ofiste kasada duruyor ama Allah korusun bir deprem vs durumunda ne olur bilemiyorum...

aslında elimde bir miktar birikim var, saklamaktan ziyade değerlendirmek ve kurtulmak istiyorum ama, şu an için önümde cazip bir fikir vs yok maalesef... :) sen olsan ne yapardın diye merak etmiyor da değilim canım... :)

bu arada merhabalar, herkes iyidir umarım, yine uzun zamandır yoktum... :)

bayram tatilinde, aile ziyareti sonrası küçük bir güneydoğu turu yaptık, Antep, Urfa ,Mardin, Diyarbakır, Malatya....

ve bir kere daha anladım ki vatanımız gerçekten cennet gibi, her köşesi ayrı güzel..... :)

Hoşgeldin canımcım
Benim birikim yatırım stratejisi belli
Fiziki altın birikimi yapıp ,herhangi bir arsa tarla ya da gayrimenkul alacak seviyeye geldiğinde pasif gelir elde edecek şekilde değerlendirmek

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle ...

Yarın malum maaş günü

Yarın cep tel 176 tl
Kredi kartı 4124

Toplam 4300 tl ödemem var

Bir müddet tl de bekleyesim var

Önümde belirsiz süreç olmasa artan para ile 1 cumhuriyet altını alırdım, hayırlısı olsun

Bu ayın dükkan kirası da yatırılacak nasipse
Bugün küçük oğlan babasından mutfak için para getirecek.
Yanımda da 500 tl var
Alışverişleri kredi kartı ile yapıyorum zaten
Gelsin Haziran 15

Sabahtan beri ev içindeki yapılması gereken işler yapıldı
Yemeği de planladım,oğlanın isteklerine yer verdim

Çıtır tavuk
Makarna
Kabak yemeği
Salata ( kuru fasulye, marul ,soğan, domates)
Yoğurt
Çilek kompostosu

Bugün oğlumu yolcu ettim, nasipse çarşamba günü geri gelecekmiş
Arkadaşlarıyla yesin diye ıslak kek ve poğaça yaptım
Anneme de götürdüm
Komşumun tabağı da vardı

Bugün babasından 400 tl alıp getirmiş mutfak için .

Eklentiler

• 20220515_151123.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar maaşlarımız bereketli olsun

Bugün küçük oğluma olan altın borcumun 1 tanesini almakla işe başladım hayırlısı artık

Geriye kaldı 7 cumhuriyet altını

Eklentiler

• 20220516_132642.jpg
    176,4 KB · Görüntüleme: 81
Merhabalar hanımlar bildirimi kaçırmışım
Ek dersin büyük kısmını birikime ayırmıştım,bu maaş ile ödemeleri yaptım.Birikimi bozmamak adına yine de 10 Euro aldım Allah bereket versin.400 nakit var,250 evin cüzdanına koydum ekmek su için,467 de nafaka gelir,kk da 1231 limit var,bakalım amacım eksiye düşmeden ek derse kavuşmak inşallah hayırlısıyla.Piyasa kizistikca birikimin önemi artıyor gözümde ama evde saklamak meblağ yükseldikçe korkutuyor beni.Bankada kasa kiralamak ne kadardir ki hiç yapmadım öyle..Allah hayırlısıyla yatırımlara nasip etsin ve helalinden çoğaltmayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…