- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Himm tamam mesela benim tuvalet kağıdım var aslında Bi daha ne zaman indirime girer acaba?Markette geçerli şu an
Hergün ,her haftanın farklı ürünler için indirimleri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himm tamam mesela benim tuvalet kağıdım var aslında Bi daha ne zaman indirime girer acaba?Markette geçerli şu an
Hergün ,her haftanın farklı ürünler için indirimleri var
BilmemHimm tamam mesela benim tuvalet kağıdım var aslında Bi daha ne zaman indirime girer acaba?
ne kadar doğru gerçekten!Sürekli bu sanal ortam alışverişlerinden uzak durun der durur okuldaki pek muhterem bir arkadaşım
Yine haklı çıkardı Allah onu
Allah ondan razı olsun
Onunla aynı fikirdeyim
Fiziki alım satımlar candır gerisi de altı boş heyecandır herşeyin ötesinde kim ne derse desin kumardır
Kumarhaneye giren de kasanın kazanacağını baştan kabul etmiştir bana göre
Kasa bir verir gibi görünür ama bin geri alır
Sadece para değil hayatını, hayallerini, emeğini, sağlığını vs vs
Geçmiş olsun coinciler
Hoşgeldin canımcımne kadar doğru gerçekten!
o nedenle ben de hepsini bıraktım :) sadece kuveyttürkten gram altın alıyorum bazen, o da anında hesaba gram olarak geçtiği ve istediğimde atm den bile gram olarak çekebildiğim için, helallik şartlarını taşıyor niyet ve ümidiyle... onun dışında ben de fizikiye yöneldim ama onun da saklama sıkıntısı var işte... ofiste kasada duruyor ama Allah korusun bir deprem vs durumunda ne olur bilemiyorum...
aslında elimde bir miktar birikim var, saklamaktan ziyade değerlendirmek ve kurtulmak istiyorum ama, şu an için önümde cazip bir fikir vs yok maalesef... :) sen olsan ne yapardın diye merak etmiyor da değilim canım... :)
bu arada merhabalar, herkes iyidir umarım, yine uzun zamandır yoktum... :)
bayram tatilinde, aile ziyareti sonrası küçük bir güneydoğu turu yaptık, Antep, Urfa ,Mardin, Diyarbakır, Malatya....
ve bir kere daha anladım ki vatanımız gerçekten cennet gibi, her köşesi ayrı güzel..... :)
Günaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar
Bugün maaş alan arkadaşlar Allah kazançlarımıza bol bereketler ihsan etsin
Amin canım aminAmin
Bereketli ay ve huzurlu günlerimiz olsun
Bugün oğlumu yolcu ettim, nasipse çarşamba günü geri gelecekmiş
Arkadaşlarıyla yesin diye ıslak kek ve poğaça yaptım
Anneme de götürdüm
Komşumun tabağı da vardı
Bugün babasından 400 tl alıp getirmiş mutfak için .
Merhaba şekerim hoşgeldinMerhaba hanımlar mutlu haftalar
Hosbuldum ablacimMerhaba şekerim hoşgeldin
Oh bereketli olsunKızlar maaşlarımız bereketli olsun
Bugün küçük oğluma olan altın borcumun 1 tanesini almakla işe başladım hayırlısı artık
Geriye kaldı 7 cumhuriyet altını
Allah razı olsun canım benimHosbuldum ablacim
Oh bereketli olsun