Maşallah yengeye bizde hiç öyle bonkör akrabalar yok herkes birbirinden bekliyor.Günaydın kızlar yavaş yavaş bir ara tatilin sonuna yaklaşıyoruz
Evde ramazan ayını geçirmek çok güzel çocuklarla birlikte vakit geçirmek de öyle
Gün içinde gerektiği kadar ev işleri, yemek , çocukların çamaşırları, nevresim banyo havlularını yıkama vs
Dışarıda görülmesi gereken işler derken günler geçiyor
Çocukların babasının yengesi yurt dışından para göndermiş yine dün onu çektim tl ye çevirdim
Yenge namına zekat olarak verilecek kişilere dağıtıvermeye başladım Allah yengenin de niyetini kabul etsin
Yengem iyi insandır çok da çilekeş özellikle benim çocukların babalarının kapısında gelin olmanın bedelini ağır ödeyenlerden biri de yenge hanımdırMaşallah yengeye bizde hiç öyle bonkör akrabalar yok herkes birbirinden bekliyor.
Bu arada bizim doğalgaxi yazmıslar hayret gecikmemis bu ay,678 TL
Kendi borçlarımı Ödemiş kadar sevindimVeeee an itibariyle 2400 Euro borcu bitti
Allah razı olsun canım benimKendi borçlarımı Ödemiş kadar sevindim
Rabbim oğlunuza olan borçlar içinde ödeme kolaylığı versin
Tez vakitte bitirirsin umarım
Allah bereket versin kazancına, kolaylıklar versin Allah'ımGünaydın hanımlar hayırlı cumalar olsun
1300 kira
2000 avukat ücreti
468 annemin SGK dan kalan
1600 kredi kartini kapattım
96 şu faturası
500 eksi hesap ödemesi
1000 dogalgsz ve elektrik için ayırdım.
Ödemeler bu sekilde.Nafaka da gelince 1000 nakit kalmış oluyor bana.Bu ay birikim yok anlayacağınız.Duzeni bozmamak için 10 Euro alırım çıkınca o kadar.
Allah bereket versin
Allah razı olsun kuzucumVaryemez hayırlı olsun abla darısı bizim gibi tüm borçlu olanlara Allah ödeme kolaylıgı versın hepımıze
Çocuklar yokken de mi mutfak masrafı veriyor ?Bir ara tatilin daha sonuna geldik sayılır, yarın oğlanlar okullarına gidecekler
Bu tatilde oğlanların babalarından getirttiğim paralar
büyük oğlana alınan kulaklık için 700 tl
büyük oğlanın internetten şampuan siparişi için 140 tl
Mutfak masrafları için 1000 tl
Merhaba canımÇocuklar yokken de mi mutfak masrafı veriyor ?
Ben Master nick değiştim
Valla benim şahsen boğazımdan bu hainlerin kuruşu geçsin istemem,mutfagima parasını sokmak bile istemem,Allah da düşürmesinMerhaba canım
Oğlanlar burada iken veriyor 9 günlük tatilde 600 tl para göndermişti, bugün için para göndersin dedim 400 tl daha göndermiş
Allah nasip ederse 2 hafta sonra oğlanlar bayram için geldiklerinde nasip olursa liste verip market ,kasap vs alışveriş yaptırmayı düşünüyorum
Tabiki o senin düşüncenValla benim şahsen boğazımdan bu hainlerin kuruşu geçsin istemem,mutfagima parasını sokmak bile istemem,Allah da düşürmesin
Doğru canım biz çocukları büyütüyoruz onlar uzaktan baba olduklarını sanıyorlar,yok bunlara acımayacaksin,yasattiklari hayal kırıklığıninin bir bedeli olmali, haklısın.Tabiki o senin düşüncen
Ben çocuklarımın hizmetini görüyorsam babaları da maddi ihtiyaçlarını görmek zorunda
Babaları benim verdiğim hizmeti veriyorsa sorun yok parayı ben verirdim
Lakin babaları cebinden o parayı bir şekilde çıkarır ne yapar mesela gider çocuklarının rızıklarını başkalarına savurur
Bu onursuz, gurursuz tayfaya onur gurur yapmak yaramayacak anlamadılar anlamazlar da bu zamana kadar hissettirdiği bu
O nedenle hak verilmiyormuş bazen eli kolu sıvayıp söke söke almak gerekiyormuş
Oglanlar da benimle aynı düşüncendeler deyim yerindeyse oğlanlarla birlikte hareket ediyoruz babalarına karşı