- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Küçük oğlanın dediği gibi 2 hafta sonra bayram tatili için geldiklerinde sağlam bir market kasap alış verişi yaptıracağım nasipse, şimdiden listeyi hazırladım
Oğlanlar da kıyafet aldırırlar
Hayır canım 9200 tl promosyon ama benim belli bir süredir harcayıp geldiğim paralar var not alıyorum
1800 tl olmuş harcadığım para onu promosyon içinden alacağım
Himm iyi ben de 7000-9000 arası ödenecekmis diye duymuştum promosyonlar için ondan şaşırdım.
Bizimki de temmuz gibi ödenecekmis öyle söylemişti bankacı..
9200 iyiymiş Allah bereket versin
Etin her türlüsünü ben de çocuklar da severiz yerizMerhaba
Benim anlamadığım , adam kasap alışverişini yapıyorken sen neden tavuk yiyorsun , günümüzde kafeste yetiştiği için ben hiç tavuk tercih etmiyorum
Yerinde olsam pirzola antrikot bolca kıyme ve kuşbaşı aldırırım . Bir de somon ve kalkan balığı..
Halk bankası, 3 yıllıkPromosyon hangi bankadan ve kaç yıllık için ?
Çookk haklısınTabiki o senin düşüncen
Ben çocuklarımın hizmetini görüyorsam babaları da maddi ihtiyaçlarını görmek zorunda
Babaları benim verdiğim hizmeti veriyorsa sorun yok parayı ben verirdim
Lakin babaları cebinden o parayı bir şekilde çıkarır ne yapar mesela gider çocuklarının rızıklarını başkalarına savurur
Bu onursuz, gurursuz tayfaya onur gurur yapmak yaramayacak anlamadılar anlamazlar da bu zamana kadar hissettirdiği bu
O nedenle hak verilmiyormuş bazen eli kolu sıvayıp söke söke almak gerekiyormuş
Oglanlar da benimle aynı düşüncendeler deyim yerindeyse oğlanlarla birlikte hareket ediyoruz babalarına karşı
Doğru canım biz çocukları büyütüyoruz onlar uzaktan baba olduklarını sanıyorlar,yok bunlara acımayacaksin,yasattiklari hayal kırıklığıninin bir bedeli olmali, haklısın.
Ben ne kadar nefret etmissem artık lanet olsun diyorum
Darısı tüm borçu olanlaraVeeee an itibariyle 2400 Euro borcu bitti
Amin canımDarısı tüm borçu olanlara
Ben de en kısa zamanda çünkü alacaklarımı kolaylıkla alabileyim
Amin canım
Kalan borcum küçük oğlana 8 cumhuriyet altını onun da aman aman acelesi yok
Önümüzde oturduğum binanın asansör işi olmamış olsa bu sene ekim kasım ayına kadar o borç da biterdi ama sağlık olsun
Oğlun kaç yaşında?Varyemez Bana fikir verir misin
Oğluma birikim , tasarruf , kumbara vs fikrini nasıl öğretip alıştırabilirim ?
Çoookk uzak .
Bozuk olmayınca 50 TL veriyorum . Kalanı bana geri verirsin diyorum . Tüm parayı bitirip geliyor .
Halk 3 yılSizinki hangi banka ve kaç yıllık anlaşma için
Evlenmek istemedi olur mu ? Tanıştık 3 ay sonraya nikah istedi,bir dünya da vaatlerde bulundu vs vs beni bir şekilde ikna etti..Hayal kırıklığıni genel olarak hepimiz için söylemiştim,mutlu evlilik umduk ne bulduk,bu en büyük hayal kırıklığı değil miydiYaşattığı hayal kırıklıkları neler ?
Uzun bir konun vardı orada okumuştum da adam zaten evlenmek de istememiş ki bir vaatte de bulunmamış o yüzden anlayamadım
Halk 3 yıl
Evlenmek istemedi olur mu ? Tanıştık 3 ay sonraya nikah istedi,bir dünya da vaatlerde bulundu vs vs beni bir şekilde ikna etti..Hayal kırıklığıni genel olarak hepimiz için söylemiştim,mutlu evlilik umduk ne bulduk,bu en büyük hayal kırıklığı değil miydi
Maşallah. Bereketli olsun.Binamızdaki asansör işi olacak gibi bir ihtimal o nedenle 8 cumhuriyet altını borcumu bir müddet askıya aldım .Oğlum önceliğin asansör işi olsun anne dedi .
Ben de bugün elimdeki tl nin bir kısmıyla 2 gr altın aldım, Allah bereket versin