İntikam soğuk yenen bir yemektirKüçük oğlanın dediği gibi 2 hafta sonra bayram tatili için geldiklerinde sağlam bir market kasap alış verişi yaptıracağım nasipse, şimdiden listeyi hazırladım
Oğlanlar da kıyafet aldırırlar
Beni salon kadını çizgimden çıkarmayacaktıİntikam soğuk yenen bir yemektir
Bereketli olsun canım,ah ah 5 liraya marul kalmış mıBugün boş dersimde pazara gittim
Yaz için şimdiden 2 kilo kırmızı pancar aldım defin donrucuya atmak için sarımsaklı yoğurtlu seviyorum
Pazarda 45 tl harcadım
2 kilo pancar 30 tl
1.5 kilo havuç 10 tl
1 adet kıvırcık marul 5 tl
A 101'de de 19.75 tl harcadım
Dikey süpürgeyi iyiki almışım çok sık kullanıyorum ev daha hoşuma gidiyor
Evi de süpürdüm, iftar hazırlığımı yaptım
Günler ne kadar da cabuk geçiyor anlamıyorum
Allah razı olsun canımBereketli olsun canım,ah ah 5 liraya marul kalmış mı
Bugün elektrik faturası yazıldı 183 TL .Gecen son iki ayda 273,278 TL olunca şaşırdım,kombinin kapanışı farketmiş bayağı.
Promosyon 1800 mu gelecekAşağı yukarı ekdersimi hesapladım 1555 tl Allah bereket versin.
Maaş da 8000 tl
Bu ay sonu banka promosyonları yatırılacakmış
1800 tl civarı sağa sola karşılık beklemeden aldığım hediyeler vardı not alıyorum onları ve promosyon parasından düşüyorum
Promosyon parasını kendime harcamıyorum
Dükkândaki kiracı da zamanında borcunu öderse çok iyi olacak ,1680 tl de oradan gelir .
Bina sakinleri asansörü yaptıralım derlerse bu yıl oğlanın altınlarını ödemeyi erteleyeceğim nasılsa al yat yapıyor öyle de böyle de benden 8 cumhuriyet altını alacağı var ,hayırlısı...
Hayır canım 9200 tl promosyon ama benim belli bir süredir harcayıp geldiğim paralar var not alıyorumPromosyon 1800 mu gelecek
Himm iyi ben de 7000-9000 arası ödenecekmis diye duymuştum promosyonlar için ondan şaşırdım.Hayır canım 9200 tl promosyon ama benim belli bir süredir harcayıp geldiğim paralar var not alıyorum
1800 tl olmuş harcadığım para onu promosyon içinden alacağım
Binadaki asansörü sen mi yaptırıyorsun canim? Yani bina size mi ait?Aşağı yukarı ekdersimi hesapladım 1555 tl Allah bereket versin.
Maaş da 8000 tl
Bu ay sonu banka promosyonları yatırılacakmış
1800 tl civarı sağa sola karşılık beklemeden aldığım hediyeler vardı not alıyorum onları ve promosyon parasından düşüyorum
Promosyon parasını kendime harcamıyorum
Dükkândaki kiracı da zamanında borcunu öderse çok iyi olacak ,1680 tl de oradan gelir .
Bina sakinleri asansörü yaptıralım derlerse bu yıl oğlanın altınlarını ödemeyi erteleyeceğim nasılsa al yat yapıyor öyle de böyle de benden 8 cumhuriyet altını alacağı var ,hayırlısı...
Hayır canım diğer hissedarlarla beraber yaptıracağız nasipseBinadaki asansörü sen mi yaptırıyorsun canim? Yani bina size mi ait?
Anladım bazen arsa alıp apartmanı yaptırıyorlar ya eskiden öyle yapanlar çok olmus ama şimdi baya maaliyetliHayır canım diğer hissedarlarla beraber yaptıracağız nasipse
Bizim müteaahhit sözleşme şartlarını tam olarak yerine getirmedi inşaatın kabasında kaçtı gitti bizler de kendi imkanlarımızla binayı deyim yerindeyse dirilttik ,adam ettik çok şükürAnladım bazen arsa alıp apartmanı yaptırıyorlar ya eskiden öyle yapanlar çok olmus ama şimdi baya maaliyetli