Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün hiç para harcamadım

Okuldan eve dönerken anneme uğradım, ona da süt getirtmiştim sütü verdim biraz oturup eve geçtim

Annemden pırasa yemeği aldım evde mercimek çorbası ve tavukla yemeğimi yedim adetli olduğum için niyetli değilim

Evde de yapacak pek iş olmayınca balkonu yıkadım biraz güneşte oturdum

Sonra hamur yoğurdum lavaşlar yaptım ocak üstünde

Bu gece kredi kartının hesap kesimi yapılacak, artık 15 Nisan gelsin

Kredi kartı, doğalgaz ,cep telefonu ödenip
115 Euro alınacak nasipse

Böylece mayıs ayının gelmesini bekleyeceğim 😊

Merhabalar hanımlar herkese mutlu pazarlar 🙏
Tatile girdik çok ihtiyacım varmış benim.
Annem babam il dışına kız kardeşime gittiler bir haftalığına.Uc gündür sadece ekmek aldım,hem ihtiyaç olmuyor hem zaten yanıma pek harçlık kalmadı,-500 u fulledim.Komsumun oğlunun Perşembe doğum günü var ona bir hediye almayı düşünüyorum.Sonra da gelsin 15 i 😊 Bugünle 15 ini sayma kaldı 3 gün 😊 Gerçi avukata 2000 vericem birikime düzeni bozmamak adına ufak da olsa bir şey almayı düşünüyorum Euro gibi bakalım.

Merhabalar hanımlar herkese mutlu pazarlar 🙏
Tatile girdik çok ihtiyacım varmış benim.
Annem babam il dışına kız kardeşime gittiler bir haftalığına.Uc gündür sadece ekmek aldım,hem ihtiyaç olmuyor hem zaten yanıma pek harçlık kalmadı,-500 u fulledim.Komsumun oğlunun Perşembe doğum günü var ona bir hediye almayı düşünüyorum.Sonra da gelsin 15 i 😊 Bugünle 15 ini sayma kaldı 3 gün 😊 Gerçi avukata 2000 vericem birikime düzeni bozmamak adına ufak da olsa bir şey almayı düşünüyorum Euro gibi bakalım.
Merhaba canım insan tek başına ya da en fazla 1 çocukla filan olunca öyle aman aman para harcanmıyor gerçekten
Maaşlarımız şimdiden çoookkkk bereketli olsun 😊

Merhaba canım insan tek başına ya da en fazla 1 çocukla filan olunca öyle aman aman para harcanmıyor gerçekten
Maaşlarımız şimdiden çoookkkk bereketli olsun 😊
Amin 🤲
Evet demek bir toplu alışveriş yapsam bayağı gider.Bir de çocuk küçük olunca bor yere çok çıkamıyorum onunla,tek olsam geze geze yine alacak şeyler çıkarırdim 🤭

Merhaba hanımlar

Günler su gibi geçiyor oğlanlar malum ara tatildeler

Günlük işler çamaşır, yemek ,bulaşık alış veriş vs vs

Büyük oğlan için aldığım kulaklığın parası 700 tl ile bir de mutfak parası olarak 600 tl yi getirmişler
Ara tatil babalarına yaramayacak galiba 🤣🤣🤣🤣

Müdür bey maaş bordrosunu atmış, bu ay 8502 tl alacakmışım .Allah bereket versin 😊

X