Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ben zaten sen elektrik faturasını yazınca hep şaşırıyordum bu kadar Yüksek olmasına .

Bunu farketmen güzel olmuş .
Umarım parayı öderler işi uzatmadan

Kurutma kullandığın ve kullanmadığın aylardaki fatura farkın ne kadar

Son düzenleme:

Onlar İçin de zor aslında
Ekstradan hiç bilgileri yokken 1.500 tl borçları çıktı
Bir de faturayı o kadar kullanıyoruz az geliyor diye o düzene alışmışlardır yıllardır. Yeni düzen onları zorlar sanki biraz
Allah kolaylık versin onlara da

Kurutmayı kullanmayı bırakalı neredeyse 2 sene oldu ve alıştım, acil birşey olursa açarım ama öyle birşey olmadı
Sanırım bütün herşeyi kullansam geleceği anca şimdiki faturam kadar olmaz
Hatta okuldaki bir beyfendi arkadaş herşeyi kullansan 150 200 tl gibi bir faturan gelir dedi

6 kişiler hergün çamaşır yıkandığından bahsediyor aslında onlar da elektrikçi çağırmışlar ve ve gerisinden bahsetmiyor elektrikçiyi çağırdın madem ya sonra yetkilileri niye çağırmadın öyle değil mi
Kimse kusura bakmasın köylü kurnazlığı yapmanın çirkefleşmenin alemi yok
Herkes aldığı hizmetin bedelini ödemeye razı olacak ya da hizmet almaktan vazgeçecek tıpkı benim bulaşık makinası, çamaşır kurutma, kettle ve fırını çalıştırmayı bıraktığım gibi ,tv nin fişi için sartelli 3 lü priz aldım yani demem o ki ben faturalar için zamlardan sonra son 3 aydır o kadar fedakarlıkta bulundum ama onlara yaramış onlar da her türlü ihtiyacını görmüş fatura bana kesilmiş şimdi kimse kusura bakmasın bunun adı "yanlış hesap Bağdat 'tan döner" oldu

Ben de hatta benim küçük oğlan da çok şaşırıyordu bütün tedbirlerime rağmen faturaların 317 341 aralığında olmasına ve mümkün değil anne bu işte bir yanlışlık var evde sadece derin dondurucu buzdolabı akşamları tv çünkü gündüz evde değilim öğleden sonra ya da akşam üzeri eve gelsem mutfak işlerimden tv ye vakit bile yok daha çok telefondan internete giriyorum
Bir de nerede oturuyorsam o odanın ışığı yanıyor akşamları

Aaa ne kadar ilginç bir durum

Senin yaşantının da benimki gibi olduğunu az çok tahmin ettiğim için , faturanın da benimki gibi geleceğini düşünüyordum .
Neyse ki sorunu bulup çözmüşsün
Bu arada son fatura kaç kw? 99 tl olan

Dün oğlan babasından 400 tl getirmiş

Saç kesimine 40ntl ödedim.
Geçen hafta markete 220.50 tl harcamışım

Elektrik aboneliğine 650 tl ödedim
Elektrik ustasına 70 tl verdim

Bu hafta ekders yatırılır , 1470 tl

156 tl lik cep telefonumu ve de gelecek olacak doğalgaz faturasını ödedim nasipse

Annemden bu hafta aldığım borç var ;
vergi +Elektrik aboneliği +hediyelik battaniye aldım birisine onun parası

Toplam 1171 tl

Artık 15 Nisan gelsin

Gelecek paralar

Maaş + Büyük oğlana alınan kulaklık parası 700 tl + 2 aylık dükkan kira bedeli +birisine verdiğim 100 tl +önümüzdeki haftanın mutfak parası

Günaydın kızlar sağlıklı, mutlu, huzurlu ,af,afiyet dolu güzel bir hafta olması dileğiyle...

Iyiki geçen cuma günü tedaş yetkilileriyle yüz yüze konuşup aynı gün elektrik işini hallettirmişim çarşamba günü telefonda bıraktığım ihbara anca bugün yetkililer gelmiş, ellerinde iş olunca demekki anca müsait oldular ama ben 3 gündür başkasının kullandığı kwh 'ları ödemek zorunda kalmadım
Saatleri de mühürlettim

Ek ders yattı,iki kurs yaptığım için iyiydi.Allah bereket versin.
1200 TL annemin SGK'sinin bir kısmı
800 TL kreş aidatı
530 TL anneme babama otobüs bileti
260 TL alışveriş

Geri Kalan da annemlere yol harçlığı ve bana harçlık olur Allah'ın izniyle :)

Bu arada 500 u de eksiye kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…