Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Süt içmem . 5 lt direk Yoğurt yapıyorum . 5-6 gün anca gidiyor .

Kıvırcıkların boyu her yerde küçülmüş o zaman .

Mevsimi olmadığın domates almıyorum
Ben de kıvırcık , soğan , kırmızı lahana , havuç , sarımsak , yeşil soğan ve maydanozdan + yeşil nane yapıyorum. Dediğim gibi kıvırcığın tamamı tek kerelik oluyor . .

Ne mi yaptım. Anlatım biraz gülün tatlim anneme telefon alındı belirtmiştim. Bu vesileyle bitirdiğim kredi kartı tekrardan borç oldu. O sorun değil en azinda bı miktar yatırım harçlık diye ayirmistim. Ama işin diğer tarafı insanların salak saati mı boşluk saati mı ne derler öyle bir ana denk geldim 3 bin dolandirildim. Hemde tertemiz bir yandan daha fazla kaptirmadim diye seviniyorum. Bankayı arayıp o kartı tamamen kapattım . Borcunu öderim sadece. Yani başa sardım

Buna alisiriz da devamı gelince hesaplar alismiyor

Dükkân için stopaj vergisi vergi dairesine 1 tam yıl geçtikten sonra kiracı tarafından ödeniyormuş

Dükkanla ilgili vergiyi 1 sene sonra görüşelim deyip ,kapattık memur hanımla

Dükkanın kirası 1000 tl

Annemin kiraya verdiği benim alt kattaki daire
3 yıllık kiracı şu an kirası 840 tl
Annem gelir vergisi ödüyor 525 tl ödedim

3000 tl yi nasıl dolandırıldın

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah

Geçmiş olsun
Dolandırılma nasıl oldu ?
Rabbim beterinden hepimizi korusun

Krediyi ne için çekmiştiniz ? Hemen kapatma imkanı varmış sanki ondan merak ettim

İnternetten mi dolandırıldı.Gecmis olsun bu arada canın sağolsun

Merhaba kızlar herkese hayırlı huzurlu akşamlar bir hafta daha geride kaldı

Yarın arkadaşlarım gelecek nasipse ikram olarak pasta ,börek, poğaça tarzı değil de

Tavuk, nohutlu pilav, salata, ayran, revani ve turşu düşündüm.

Bugün marketten tavuk, çikolata ve pide aldım toplamda 85,45 tl tuttu

çok gecmıs olsun herkesın bi dalgın anı olabılıyor Allah beterınden korusun

Allah yerini doldursun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…