Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Abla bizim geçen yıl 11 kişi gün yaptık
500 tl idi
Çeyrek olsun dedik kişi başı 1 çeyrek ama millet altın yükseliyor diye yanaşmadı
Altının gramı 200 küsurlarda başlayan gün 380 lerde bitti
Ilk sırası çıkan altın alsa koysa ne kadar karda sona kalanın parası pul oldu
Acaba bu sene ben de girmesem mi diye düşünüyordum
Sen böyle yazınca aklıma geldi de aslında dediğin gibi çok mantıklı 🥰
Bana gunler gereksiz geliyor. Altin yine altindir denebilir belki. Herkes birikimini kendi bilsin diyenlerdenim...
Ozdisiplini oturmus biri her sekilde biriktirir, yaptirima ihtiyac duymaz. @Altisapka'nin dedigi gibi para biriktirme aliskanligi olmayan icin belki iyi olabilir. Artik o aliskanligi kazandiysa bence gerek yok...

Altı şapka seni de tanıyalım biraz bahset kendinden bizlere 🥰
Tabiki🙂 39 yaşındayım,20 aylık bir oğlum var,ogretmenim, Ankara'da yaşıyorum.Okullar tatil edildi oglusla çokça vakit geçirebiliyoruz,fırsat oldukça da buraya giriyorum.
Oğluma bir şeyler bırakmak istiyorum.O okula başlamadan önümüzdeki 5 yılda ne biriktirebilirsem yanıma kar,tabi Allah ömür rızık verirse inşallah 🤲Hedefim 5 yıl sonunda elimdeki parayi peşinat yapıp biraz da krediyle ev almak kira öder gibi kredi ödemek.Cocuk büyüyünce zor 😊

Tabiki🙂 39 yaşındayım,20 aylık bir oğlum var,ogretmenim, Ankara'da yaşıyorum.Okullar tatil edildi oglusla çokça vakit geçirebiliyoruz,fırsat oldukça da buraya giriyorum.
Oğluma bir şeyler bırakmak istiyorum.O okula başlamadan önümüzdeki 5 yılda ne biriktirebilirsem yanıma kar,tabi Allah ömür rızık verirse inşallah 🤲Hedefim 5 yıl sonunda elimdeki parayi peşinat yapıp biraz da krediyle ev almak kira öder gibi kredi ödemek.Cocuk büyüyünce zor 😊
Rahmetli babam bize, cocuklar okula baslayana kadar ne yaptiniz yaptiniz, sonra cok zor derdi. Kizim 7, oglum 4 yasindayken evimizi almistik. Evliligimizin ilk 8 yili biraz zorlansak da, cok seyden fedakarlik etsek de sonrasinda rahat ettik.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Birikimleriniz bereketli olsun.🥰

Rahmetli babam bize, cocuklar okula baslayana kadar ne yaptiniz yaptiniz, sonra cok zor derdi. Kizim 7, oglum 4 yasindayken evimizi almistik. Evliligimizin ilk 8 yili biraz zorlansak da, cok seyden fedakarlik etsek de sonrasinda rahat ettik.
Amin çok teşekkür ederim, aynen 😍

🙄🙄🙄🙄

Eklentiler

• Screenshot_20200624-125313_Ziraat Mobile.jpg
    Screenshot_20200624-125313_Ziraat Mobile.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 31
WP komsu grubumuz var. Ekim ayinda ayda 500 tl'lik gun baslatacaklarmis. Cogunluk calisiyor, o yuzden 6 kisi disindaki 12 kisi sadece parayi dondurecekmis. 18 kisilik bir gun, amac para biriktirmek...
Katilmayacagimi soyledim. Cok sukur ben her sekilde biriktiriyorum. 18. gunde sirasi gelen zararda olur. Para hergun eriyor. Ceyrek cok gelebilir belki, gram toplansa daha mantikli...Gerci oyle olsa yine sadece ziyaret etmeli, agirlamali kismina katilirim.
Birikimimi ozgurce yapmayi seviyorum ben. 😍
Bereketli olsun inşallah, bireysel daha keyifli oluyordur.

Nur içinde yatsın amca. En güzel miras bence tecbüresini aktarmış

Allah size ve evladınız sağlıklı bir ömür nasip etsin. Hedeflerine kavuşmanı diliyorum.

X