Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kart elimdeyken dayanamıyordum elim hep karta gidiyordu sanki bedavaymis gibi kartları kestim bu sorundan kurtuldum şükür.Yarından itibaren 200tl harcama limiti olsun
Annemler vs için extra çıkarsa ayırdığım 150tl den kullanayım.
Kart kullanmak istemiyorum
Allah tadıyla yemeyi nasip etsin canım, bereketli olsunSabah kış hazirligim yok demiştim ve o mesajdan sonra...
Tüm evi sildim supurdum toz aldım.
Çamaşır yikadim astım kuruyanlar vardı katladim.
Ben bunları yaparken eşim alışverişe gitti
60 kilo domates
20 kilo patlıcan
20 kilo civarı biber kapya +yeşil biber toplam
Bamya ,yeşil fasulye, Su kabağı
Muz ,buz dolabı poşeti içecek aldi geldi.
Karnıyarıklik kızartma patlıcan
Musakka için patlıcan
Alinaziklik köz patlıcan
Köz kapya
Kızartma kapya yaptım dolaba yerleştirdim şükür.
Kabak ve bamya da tamam
Yeşil fasulye yi de pişirdim birazdan yemeklik posetleyip kaldircam
Allah kısmet ederse yarına da domates konservesi
Konserve menemen
Ekstra dan buzluğa doğranmış biber ve domates atacağım ,galiba şuan yorgunluktan ölüyorum ama şükür baya bı iş hallettim bugün
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah tadıyla yemeyi nasip etsin canım, bereketli olsun
Süper iş yapmışsın maaşallah sanaSabah kış hazirligim yok demiştim ve o mesajdan sonra...
Tüm evi sildim supurdum toz aldım.
Çamaşır yikadim astım kuruyanlar vardı katladim.
Ben bunları yaparken eşim alışverişe gitti
60 kilo domates
20 kilo patlıcan
20 kilo civarı biber kapya +yeşil biber toplam
Bamya ,yeşil fasulye, Su kabağı
Muz ,buz dolabı poşeti içecek aldi geldi.
Karnıyarıklik kızartma patlıcan
Musakka için patlıcan
Alinaziklik köz patlıcan
Köz kapya
Kızartma kapya yaptım dolaba yerleştirdim şükür.
Kabak ve bamya da tamam
Yeşil fasulye yi de pişirdim birazdan yemeklik posetleyip kaldircam
Allah kısmet ederse yarına da domates konservesi
Konserve menemen
Ekstra dan buzluğa doğranmış biber ve domates atacağım ,galiba şuan yorgunluktan ölüyorum ama şükür baya bı iş hallettim bugün
Teşekkür ederim,amin inşallah Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimizeSüper iş yapmışsın maaşallah sana
Ağız tadıyla yiyin
Evde mi közledin biberi patlıcanı
Bende hafta arası düşünüyorum, manavdan alıp fırına götürüp iş çıkışı eve getiririmTeşekkür ederim,amin inşallah Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin hepimize ♥
Fırına yolladim köz olanları
Ooo seni de bugün baya iş bekliyor,şimdiden kolay gelsin Bende pert uyandım bugün ama işler beni beklerGünaydın
Yorgun uyandım yine, hava kapalı
Bugün enerjimi toparlamalıyım
Güzel bir kahvaltı hazırlamalıyım, yukardaki bir butikte elbise görmüştüm kızımla gidip bakayım begenirse alayım
Tüm evi temizleyip, yemek yapayım, tatlı da yapayım pratiğinden
Kesinlikle çok mantikli ertelemeden halletmek lazimBende hafta arası düşünüyorum, manavdan alıp fırına götürüp iş çıkışı eve getiririm
Tatlı ne düşünüyorsun,ben de bugün son kez canım ne çekerse yeyip yarın tekrar diyete döneceğim bı tatlı yapsam fena olmazGünaydın
Yorgun uyandım yine, hava kapalı
Bugün enerjimi toparlamalıyım
Güzel bir kahvaltı hazırlamalıyım, yukardaki bir butikte elbise görmüştüm kızımla gidip bakayım begenirse alayım
Tüm evi temizleyip, yemek yapayım, tatlı da yapayım pratiğinden
Merhaba. Bu konuda ben de yazmak istedim. Gecen ay 6 temmuzda biz de 30 bin ihtiyaç kredisi çektik 4 yıl geri ödemeli 40 bin tL olacak şekilde.Merhabalar hanımlar belki garip gelebilir ama fikirlerinizi merak ediyorum 50000 gibi ihtiyaç kredisi çekip altın almak mantıklı mı şu dönemde