Ben de kolaymis, soguk caymis hic sevmem. Varsa yoksa ayran ve ev yapimi meyve suyu...Bereketli olsun abla gerçekten de öyle ev yapımı katkısız, tertemiz
Ben de yemeklerin yanında illa içecek meyve suyu arıyorum o nedenle bol bol erik vişne çilek kayısı koydum
Ne yalan söyleyeyim kola içiyorum ama oldukça az onu da içmek istemiyorum sağlık içinBen de kolaymis, soguk caymis hic sevmem. Varsa yoksa ayran ve ev yapimi meyve suyu...
Allah razı olsun canım,kv'dem 90 yaşında kalçası kırıldı ameliyat olmuştu bayramdan sonra tekrar ameliyat olacak, normalde Ne kızından ne gelinlerden hiç bişey istemez sessiz kendi halinde biridir yavaş yavaş yapabileceği her işini yapardı (bir tek çamaşır makinesi çalıştıramıyor.) Bu sene konservenizi ben yaparım dedim de kayınım malzemeleri getirdi yaptım aradan çıktı salı günü de gelip alacak kilere yerleştirirler.Bereketli olsun canım
Afiyetle yiyin ne güzel hazırlıklar
Afiyet olsun canımŞimdiden akşam yemeğimi yedim
Bamya yemeği
Nohutlu bulgur pilavı
Yoğurt
Vişne kompostosu
Bence al altını koy kenara bakma arkana ,ben olsam öyle yapardımHic birikim yapmadim. Aldigim maas oldugu gibi faturalara ve mutfak harcamasina gidiyor.
Ama ekim de elime 15bin gececek,maasim disinda.
Nasil degerlendirmem gerek bu parayi?
10sene oldu evleneli en son balayinda tatile cikmistim. Bir bakima ona mi ayirsam bu miktari diyorum? Fikirlerinizi alabilir miyim
Allah razı olsun canım senden .Ne güzel insansın kayınvalideciğine de Allah'ım acil şifalar versinAllah razı olsun canım,kv'dem 90 yaşında kalçası kırıldı ameliyat olmuştu bayramdan sonra tekrar ameliyat olacak, normalde Ne kızından ne gelinlerden hiç bişey istemez sessiz kendi halinde biridir yavaş yavaş yapabileceği her işini yapardı (bir tek çamaşır makinesi çalıştıramıyor.) Bu sene konservenizi ben yaparım dedim de kayınım malzemeleri getirdi yaptım aradan çıktı salı günü de gelip alacak kilere yerleştirirler.
Amin canım Allah bütün hastalara şifa bekleyenlere iyilik sağlık versin.Allah razı olsun canım senden .Ne güzel insansın kayınvalideciğine de Allah'ım acil şifalar versin
Buzlukta bekleyip çözülen süt iyi tutmuyor malesef ama..Buzlukta süt vardı onu çıkardım sokağa çıkma yasağı falan olur diye fazla almıştım çözülünce yoğurt Mayalıyacağım inşallah.
Olmazsa kestirip lor peyniri yaparım.Buzlukta bekleyip çözülen süt iyi tutmuyor malesef ama..
Sağol canım Allah razı olsun. Amin.Selam kızlar,
durkan ellerine emeklerine sağlık canım,Allah şifa versin
Ben de aylar sonra kayinvalideye gittim balkonda oturduk, biraz yürüdük
Harcama yapmadım