Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hic birikim yapmadim. Aldigim maas oldugu gibi faturalara ve mutfak harcamasina gidiyor.
Ama ekim de elime 15bin gececek,maasim disinda.
Nasil degerlendirmem gerek bu parayi?
10sene oldu evleneli en son balayinda tatile cikmistim. Bir bakima ona mi ayirsam bu miktari diyorum? Fikirlerinizi alabilir miyim

Bereketli olsun canım
Afiyetle yiyin ne güzel hazırlıklar
Allah razı olsun canım,kv'dem 90 yaşında kalçası kırıldı ameliyat olmuştu bayramdan sonra tekrar ameliyat olacak, normalde Ne kızından ne gelinlerden hiç bişey istemez sessiz kendi halinde biridir yavaş yavaş yapabileceği her işini yapardı (bir tek çamaşır makinesi çalıştıramıyor.) Bu sene konservenizi ben yaparım dedim de kayınım malzemeleri getirdi yaptım aradan çıktı salı günü de gelip alacak kilere yerleştirirler.

Bence al altını koy kenara bakma arkana ,ben olsam öyle yapardım
Tatile de parayı kazanır öyle giderdim hazırdan tatil için para harcamaya kıyamam

Allah razı olsun canım senden .Ne güzel insansın kayınvalideciğine de Allah'ım acil şifalar versin

Yorucu bir günün daha sonuna geldik.Dun bugün sınav gorevindeydim.Yaslilik sanırsam azıcık uykusuzluk yorgunluk baş ağrısı yapıyor oturup beklemekten yorulur mu insan.Dun bir ağrı kesici bugün bir ağrı kesici içerek ağrıyı geçirdim.Allah sağlıktan ayırmasın bir baş ağrısı bile ne zor geliyor.Eve gelince biseyler yiyip hemen duş.Sonra yattım uyudum çocuk babayla takıldı.Gun içinde 4 saat filan uyudum.Yarin kısmetse oglusla yolcuyuz.Valiz hazırladım.Sabah da kısmetse evi toparlarim bugun bişey yapamadım

Selam kızlar,
durkan ellerine emeklerine sağlık canım,Allah şifa versin
Ben de aylar sonra kayinvalideye gittim balkonda oturduk, biraz yürüdük
Harcama yapmadım
Sağol canım Allah razı olsun. Amin.
Bizde 7aydır gitmiyoruz enfeksiyon kapar diye, bide pandemi oldu tam oldu. Telefonla görüntülü konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…