Araban hayırlı olsun canım kazasız belasız sürüşler diliyorumSelamlar Hanımlar,
Cuma günü ikinci arabamızı aldık. Eşim işe servis yerine araba ile gitmeye başladığı için ve kızımı okuldan alıp bırakmaya, iş saatleri uymadığı için bana araba lazım oldu.
207.000 lira arabanın fiyatı. 112.000 lira 0,89’dan kredi kullandık. Kalanı birikimden ve eşimin kuzeninden elden borç alarak kapattık. Ocak ayında ikramiye alıyorum. Elden borcu ikramiye ile kapatacağız.
Arkadaş aramaya başladı, tatil için alışveriş yapalım diye. Sen eksiklerini al dedim. Benim geçen yıldan kalan parçalarim var. Onları kullanacağım. Bikini giyemeyecegim orda, şortum ve üstüm var suya girmek için. Kızımın da var. Evdekileri atarım valize. Zaten çok kısa bir kafa dinleme olacak. Masrafa gerek yok o kadar. Daha büyük çaplı bir tatil olsaydı, veya batı tarafi o zaman belki daha detaylı bir alışveriş yapardım.
Iyi dinlenmeler canımEski koylarını kesmiştim geçen sene tatile giderken. Şortun biraz daha uzun halı düşünün. Yine onları da alırım. Bir iki etek. Ben hazır sayılırım.
Altın kaynakSizin oradakiler hangi uygulamayı kullanıyor?
Benim bahsettiğim harem altın
Çok teşekkür ederimAraban hayırlı olsun canım kazasız belasız sürüşler diliyorum
İyi eğlenceler iyi tatiller.Selamlar. Eve sineklik, pencerelere de korkuluk yaptırma kararı verdik, gelip ölçü aldılar dün, hepsi 750 TL tutuyor. Yaptıracağız bayramdan sonra inşallah.kizim hareketli şimdiden önlemlerimizi almak en önemli nokta.
Bir de bayramda iki günlüğüne arkadaşlar ve biz yani iki aile, ikimizin de birer kızı var Hazar gölüne gitmeyi planladık. Uzun zamandır bir yerlere gitmedik. Ufak çaplı bir tatil diyelim. Bu ay Birikim olmasa da olur gözden çıkardım bu aylık birikimi. Bunların hepsi anı gelişti :)
Bende bu sene olma ihtimali görmüyorum en az iki üç ay sonraya sıra verilirken neden indirim olsun ki mantıkenŞahsi fikrim şu
Indirim niye yapılır satılmayan malı elden çıkarmak için
Acaba araç piyasasında alım satım sıfır noktasında mı onu bilmek lazım
Şu an araç alım satımı bankaların sunduğu faizli kredi ödeme planlarıyla hareketli diye düşünüyorum
O nedenle piyasası canlı bir malda durup dururken niye indirime gidilsin ki
Indirim yapılacak olsa bile bence yaz dönemi değil piyasanın nispeten daha durgun olduğu kış döneminde olur
Hayırlı olsun güle güle kullanınSelamlar Hanımlar,
Cuma günü ikinci arabamızı aldık. Eşim işe servis yerine araba ile gitmeye başladığı için ve kızımı okuldan alıp bırakmaya, iş saatleri uymadığı için bana araba lazım oldu.
207.000 lira arabanın fiyatı. 112.000 lira 0,89’dan kredi kullandık. Kalanı birikimden ve eşimin kuzeninden elden borç alarak kapattık. Ocak ayında ikramiye alıyorum. Elden borcu ikramiye ile kapatacağız.
Amin canım aminKızlar bu altındaki artık nedir böyle. Çeyrek 715 mi ne olmuş. Allah borçlu ve evlenecek olanların yardımcısı olsun.
Sefanız olsun canımSelam kızlar
elecda hayırlı olsun güle güle kullanın
Akşam yemeğini dışarda yedik
Üzerine kahve, tatlı vs
Yemek benden diğerler eşimden oldu