Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selamlar Hanımlar,

Cuma günü ikinci arabamızı aldık. Eşim işe servis yerine araba ile gitmeye başladığı için ve kızımı okuldan alıp bırakmaya, iş saatleri uymadığı için bana araba lazım oldu.

207.000 lira arabanın fiyatı. 112.000 lira 0,89’dan kredi kullandık. Kalanı birikimden ve eşimin kuzeninden elden borç alarak kapattık. Ocak ayında ikramiye alıyorum. Elden borcu ikramiye ile kapatacağız.

Selamlar. Eve sineklik, pencerelere de korkuluk yaptırma kararı verdik, gelip ölçü aldılar dün, hepsi 750 TL tutuyor. Yaptıracağız bayramdan sonra inşallah.kizim hareketli şimdiden önlemlerimizi almak en önemli nokta.
Bir de bayramda iki günlüğüne arkadaşlar ve biz yani iki aile, ikimizin de birer kızı var Hazar gölüne gitmeyi planladık. Uzun zamandır bir yerlere gitmedik. Ufak çaplı bir tatil diyelim. Bu ay Birikim olmasa da olur gözden çıkardım bu aylık birikimi. Bunların hepsi anı gelişti :)

Arkadaş aramaya başladı, tatil için alışveriş yapalım diye. Sen eksiklerini al dedim. Benim geçen yıldan kalan parçalarim var. Onları kullanacağım. Bikini giyemeyecegim orda, şortum ve üstüm var suya girmek için. Kızımın da var. Evdekileri atarım valize. Zaten çok kısa bir kafa dinleme olacak. Masrafa gerek yok o kadar. Daha büyük çaplı bir tatil olsaydı, veya batı tarafi o zaman belki daha detaylı bir alışveriş yapardım.

Eski koylarını kesmiştim geçen sene tatile giderken. Şortun biraz daha uzun halı düşünün. Yine onları da alırım. Bir iki etek. Ben hazır sayılırım.

Araban hayırlı olsun canım kazasız belasız sürüşler diliyorum

Eski koylarını kesmiştim geçen sene tatile giderken. Şortun biraz daha uzun halı düşünün. Yine onları da alırım. Bir iki etek. Ben hazır sayılırım.
Iyi dinlenmeler canım

İyi eğlenceler iyi tatiller.

Bende bu sene olma ihtimali görmüyorum en az iki üç ay sonraya sıra verilirken neden indirim olsun ki mantıken

Hayırlı olsun güle güle kullanın Hangi bankadan çektiniz bazıları 0.82 den veriyor

Kızlar a101 e gittim kataloglarında gördüğüm bazı ürünleri hemen stokladım

Stoğa attığım ürünler ;
Tahin, 5 kilo şeker, 1.25 lt lik 5 adet orkide ayçiçek yağı (yağların tanesi 10 tlik alışverişe 8 tl idi )

Alıveriş toplamı 108.10 tl

Açılımı şu şekilde
Haftalık mutfak 46.90 tl
Stok 51.45 tl
...........................................

Seyyar manav gelmiş 2 kilo da şeftali aldım 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…