Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hoşbuldum teşekkür ederim
Ben de ilana yatak odamdaki makyaj masasını ve iki berjeri koydum mesajlar geliyor ama daha ciddi alıcı çıkmadı.. Bir an önce satılsa da bebeğime beşik dolap alsam fiyatı da düşürdüm kaç kez ama... Oda yapmayacağız şimdilik sadece anne yanı beşik ve küçük odaya da eşyalarını koymak için bir dolap ya da şifonyer alacağız.. Bakalım satılırsa

Ne güzel herşeyi kalem kalem planlamissn ,gönlüne göre olsun canım herşey

Ödeme gününden 1 ya da 2 gün önce bozdursaymışsın iyiymiş ama kısmet işte
Ödeme günü yakın mı ne kadar var ?
Net değil ya iki üç hafta gibi sıfır araç olduğu için bayiye aracın gelişini bekliyoruz.Duser diye sattım aslında beklemeyi düşünuyordm öyle bı an gafil avlandim.neredeyse tüm parama tekrar girecegm

Ahh o bayiiler tam net birşey söyleyemezler onların da ellerinde değil belki de...
Neyse bu da tecrübe hanene yazılmış oldu
Sen sen ol aracınız bayiye geldi işlemlere bugün başlayabiliriz lafını duymadan hiçbir işlem yapma
Gerekirse bayiye ufak bir kapora verirsin aracı satmasınlar diye banka üzerinden hesaplarına kapora bedeli diye
Sonra da döviz altın vs bozum işlemi yaparsın aynı gün ya da 1 2 gün içinde

Ona göre bayi ile anlaşma yaparsın

Bundan sonra hayatında nasipse yapacağın diğer alışverişler için yazdım

Benim ufak oğlan kendi altınlarından elde ettiği kârı hesaplıyor 5000 5500 tl civarı karı varmış
Playstation parası çıkmış diyor
Ama altınlarına dokunmayacak babasından alacağı 6000 tl ile o işi halledecek

Şu an satış 429 tl ama kuyumcu üzerine 2 3 tl koyarak hesaplıyor

Aynen söylediklerinde haklısın kapora verdik sözleşme imzaladık ama onların da galiba elinde olmayan sebeplerle gecikme oldu,çünkü gidiyoruz arada gerçekten araba yok bayilerde

Aynen söylediklerinde haklısın kapora verdik sözleşme imzaladık ama onların da galiba elinde olmayan sebeplerle gecikme oldu,çünkü gidiyoruz arada gerçekten araba yok bayilerde
Ben aracımı alırken yaklaşık 60 tane Türkiye çapında bayiyi aramıştım
Yaklaşık 3 4 ay kesin elimizde araç yok
Sonrasını da bilemiyoruz demişlerdi

Peki sana kritik bir soru bu sene ÖTV indirimi olur mu
Şahsi fikrim şu
Indirim niye yapılır satılmayan malı elden çıkarmak için
Acaba araç piyasasında alım satım sıfır noktasında mı onu bilmek lazım
Şu an araç alım satımı bankaların sunduğu faizli kredi ödeme planlarıyla hareketli diye düşünüyorum
O nedenle piyasası canlı bir malda durup dururken niye indirime gidilsin ki

Indirim yapılacak olsa bile bence yaz dönemi değil piyasanın nispeten daha durgun olduğu kış döneminde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…