Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlı aksamlar balım Okuldan geldim pırasa yemegi koydum ocağa Kaç gündür sütlaç istiyorlardı sütlaç yaptım Hemen arkasına makarna koydum Buyukbasi bekliyoruz çok açız Bugün çok üşüdüm nedense Regl oldum fazladan agrimda var Mutfaktan çıkıp uzanmak istiyorum Sen ne yapan
Hayırlı aksamlar balım Okuldan geldim pırasa yemegi koydum ocağa Kaç gündür sütlaç istiyorlardı sütlaç yaptım Hemen arkasına makarna koydum Buyukbasi bekliyoruz çok açız Bugün çok üşüdüm nedense Regl oldum fazladan agrimda var Mutfaktan çıkıp uzanmak istiyorum Sen ne yapan
Geçmiş olsun kuzucum ben de bugün regl oldum Bugün ben de üşüdüm annemde ağrı kesici kullanıp bir uyudum bir uyudum şimdi uyandım bir dinlenmişim ohhh misss