Sen kiracı olsan böcekli evi kiralar mısın ya da farkettiğin anda böcekleri o evde durur musun?O zaman kiraya verme seçeneğini kullanırım çünkü çok korkarimmmmm hamam böceklerinden
canım benimVaryemez abla oğlanın telaslari ne güzel Allah herkese hayırlı güzel heyecanlar nasip etsin,
O da giderse yalnız mı kalacaksın☹İnan tanımadığım halde seni düşündüm oğlanın haberini alınca♥
Purpplee ya benim de gözüm seni aradı yoktun bı kaç gün sanki,ev işi hayirli olsun gerçekten kiraya verilen para çöpe atılıyor gibi almaya gücü yetenin ev sahibi olması daha güzel olur.Ama bence aceleye getrme iyice bak dolaş,böcekli evde kiracida durmaz ama belki ev sahibi böcek olmasın diye tedbir amaçlı koymuştur iyice sormak lazım
Gelemedim pek buralarakacirdigim bişey olmamıştır inşallah
Senin kuslarin pek erken ucuyorlar be...canım benim
Evet ,yalnız kalacağım.
Yaşadığım yerde komşuluk ilişkileri güzel ,annem ablam akrabalarım da bu ilçedeler
Yavru kuşlar tek tek yuvadan uçuyorlar herşeyin bir vakti var ve vakti gelince yaşanması gerekenler bir bir yaşanıyor
Allah hakkımızda herşeyin her zaman en hayırlısını versin
Amin Allah razı olsun ablacımSenin kuslarin pek erken ucuyorlar be...
Allah yollarini acik etsin, zihin acikligi versin...
Allah kivandirsin canim...
Canım öylesine yazdım öyle içime sinmiyor zaten Allah kısmet ederse hayırlısı ise kendim oturmak isterim.Alt komşuya inip sormuştum,on yıldır buradayım hiç görmedim dedi bilmiyorum ama tabi kurt düştü bir kere.İlaclatirim kendim de sürekli ilaçlarım.Daha önce oturduğum bir evde vardı ilaç Sika Sika ve sürekli çamaşır suyu ile şile sile girmelerini engellemistim 4 yılda toplsm 6 tane görmüştüm dördü ölüSen kiracı olsan böcekli evi kiralar mısın ya da farkettiğin anda böcekleri o evde durur musun?
AminPurpplee bocekten kurtulmanin kesin yolu, apartmani cati ve bodrum, merdivenler de dahil olmak uzere ilaclatmak.
Yillar once eski evimde kalorifer bocegi cikmisti. Hangi komsuya sorsam bizde yok dedi...
Duzenli olarak evi ilaclatiyoruz, 3 ay sonra yine cikiyor. Herkes de israrla bizde yok diyor.Meger varmis. Ne zamanki cebren apartmani komple ilaclattik, bicak gibi kesildi...
Ozellikle iki daireyi us yapmis bocekler...
Insallah komsular uyumludur, bu cok cok onemli...
Hakkinizda hayirlisi olsun...
Ben de öyle muziplik olsun diye yazdımCanım öylesine yazdım öyle içime sinmiyor zaten Allah kısmet ederse hayırlısı ise kendim oturmak isterim.Alt komşuya inip sormuştum,on yıldır buradayım hiç görmedim dedi bilmiyorum ama tabi kurt düştü bir kere.İlaclatirim kendim de sürekli ilaçlarım.Daha önce oturduğum bir evde vardı ilaç Sika Sika ve sürekli çamaşır suyu ile şile sile girmelerini engellemistim 4 yılda toplsm 6 tane görmüştüm dördü ölüÇaresi bulunur elbet sağlık olsun
Canım ,annem şimdiki evinden önce 14 sene 6 katlı bir apartmanın en üst katında oturduAminEv alma komşu al demişler,bir inip tanışmış olduk iyiye benziyor apartmandan memnun olduğunu söylüyor ins öyledir.
Ya niye gerçeği söylemiyorlarEvet geekirse apartmanı komple ilaclatirim huzurum için.Bu arada en üst kat bu daire.Neye dikkat etmek gerekir açıkçası fiyat konuşmaktan çok inceleyemedim tavan filan
Sağol canım aminVaryemez abla oğlanın telaslari ne güzel Allah herkese hayırlı güzel heyecanlar nasip etsin,
O da giderse yalnız mı kalacaksınİnan tanımadığım halde seni düşündüm oğlanın haberini alınca
Purpplee ya benim de gözüm seni aradı yoktun bı kaç gün sanki,ev işi hayirli olsun gerçekten kiraya verilen para çöpe atılıyor gibi almaya gücü yetenin ev sahibi olması daha güzel olur.Ama bence aceleye getrme iyice bak dolaş,böcekli evde kiracida durmaz ama belki ev sahibi böcek olmasın diye tedbir amaçlı koymuştur iyice sormak lazım
Gelemedim pek buralarakacirdigim bişey olmamıştır inşallah
Soylemiyorlar, cunku onlarin kafasina gore pis insanda bocek olur. Belki yuvalanma o sekilde olur ama zamanla dagilir...Belki catida yuvalandi oyle dagildi. Simdiki apartmanimizda yilda uc kez cati arasi ve bodrum ilaclaniyor. Evde hic bocek gormedik sukur...AminEv alma komşu al demişler,bir inip tanışmış olduk iyiye benziyor apartmandan memnun olduğunu söylüyor ins öyledir.
Ya niye gerçeği söylemiyorlarEvet geekirse apartmanı komple ilaclatirim huzurum için.Bu arada en üst kat bu daire.Neye dikkat etmek gerekir açıkçası fiyat konuşmaktan çok inceleyemedim tavan filan
Teşekkür ederim önerileriniz için.Baktigim muhitte ara katlar 400 den başlıyormuş amaPurpplee almayi dusundugunuz daireye merdivenlerden yuruyerek cikin, kapi onlerine bakin. Medeniyetten uzak insanlarin daire onleri ayakkabi, terlik ve alinma saatine riayet edilmemis cop dolu oluyor...Bu kural hic sasmaz...
Merdiven duvarlarina, tavanlarina bakin. Orumcek agi, ayak izi var mi... Yine medeniyet yuzu gormemislerin yetistirdigi cocuklar, duvarlarda ayak izi birakmaya bayiliyor...
Ayrica cati ve bodruma da bakin. Ellerine geceni oralara tiktilarsa, bir duzen tertip yoksa iyice bir dusunun...
Varyemez cok hakli, ara kat her zaman iyidir...
Hımmmm işin bir de bu yönü varŞimdi bir hocamla konuştuk.Dikkat etmem gereken prosedürlerden bahsetti.Butun ödemeleri noter huzurunda yapmamı önerdi dolandırıcıliga karşı.Kapora istenecekmis protokol yapılacakmış.
Ya bir de canımı sıkan bir şey varmış,eş kisisinin de bankalardaki durumuna bakıyorlarmis,benim var ama yok olan eş kişisinin dünya borcu var bankalara,bana sırf bu sebepten kredi çıkmayabilirmis.....veeeeee eş imzası isteniyormus
Anlaşma protokolunde karşılıklı olarak hak iddia etmeyeceğiz diye yazıldı ama...Pek gözü olmaz gibi geliyor tabi bilemem insanoğlu..davayi pazartesi acmasini isteyeceğim protokolü ver ben bırakayım diyordu hepHımmmm işin bir de bu yönü var
Ev üzerinde olacak doğal olarak yarın bir gün boşanırken hak iddia etmeye kalkar mı iyi düşün canım
Çekişmeli mı anlaşmalı mı bir boşanma olacak ?Anlaşma protokolunde karşılıklı olarak hak iddia etmeyeceğiz diye yazıldı ama...Pek gözü olmaz gibi geliyor tabi bilemem insanoğlu..davayi pazartesi acmasini isteyeceğim protokolü ver ben bırakayım diyordu hep