Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Harika 10 yıl sonrasını düşünün,kira gibi olur
Bankaya gidip kredi sordum 200 bine 2585 aylık ödeme..çok iyi bana göre ama işte şehir dışında olcam dönüşte durum ne olur bilemiyorum ki hayırlısı

Gece gece fark yatmış çok sevindirik oldum Bu ay için kendime ayirdigim harçlık tam yetsin diye minimum harcama yapıyorum çünkü eksiye düşmek istemem.Tek ben olsam fazla bile kalır da memlekette şu an geliri olmayan kardeşim ve anne babama da alışveriş yapacağım ne gider bilmiyorum.

Sen ailene verdikce, Allah birini bin etsin...

Abla yazdıklarını roman gibi okudum
Temizlik için kolay gelsin
Teyzeme Maaşallah Barekellah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Enişte beye yakalandın demek (radara )
Birikimlerin ,pazardan aldıklarınız kuzucuğun parası bereketli olsun
Evinde sevdiklerinle sağlıklı, mutlu,huzurlu ömrün olsun

Arkadasim kizini evlendirecek.
Ilk mutfak ve deterjan ihtiyaclarini o alacakmis, yarin kendisine arkadas olmami istedi.
2500 tl butce ayirmis.
Yedekli alacakmis...
Parayi ver, birak kendileri alsinlar dedim ama, ici rahat etmezmis...
Ben nasil anaymisim ki, icim gayet de rahat etti...
Evlenmeyi biliyorlar da, alisverisi mi bilmeyecekler yahu...
Bilmiyorlarsa da ogrenirler...

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 100 tl bozdurdum eve bozukluklarla geldim,
Her şey çok pahalı, paranın değeri yok...
Akşam yemeği olarak ev yapımı iskender yaptım, normalde eti sosda bekletirdim ama aceleye geldi direk pişirdim.
Yarına karnıyarık düşünüyorum kısmetse
Yıkanacak halılar var ama acelesi yok şuan .
blondemary hoş geldiniz

Bugün hem bankaya gittim hem ev baktım.Bir alt sokagimizda 240 ₺ ye bir daireye anlaştık.plani oturduğumuz eve benziyor eski bina fakat muhit iyi,kiralar yüksek.uc katlı binanın en üst katinda daire,3+1..dolaplar vestiyer filan var ama içi öyle çok bakımlı sayılmaz,benim için kâfi,kiradan kurtulayım ısınsın zamanla benim olsun isteğim bu.Canimi sıkan kafamı karıştıran tek şey banyoda ve yanındaki odada yerde haşereler için bir beyaz şey var ya onlardan olmasıydı.Alt komşuya sordum binada böcek mi var diye,ben on yıldır burdayım hiç görmedim ama o evde var mı bilemem dedi.Nasil ogrenicem sadece bu bile o evden vazgecmem için yeterli sebep.
Pazartesi kısmetse kredi başvurusu yapicam

Heh işte şu şeyden

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-25-01-12-24-67.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…