Allah zihin açıklığı versin nazarlardan korusun inşallah.Dün gece ve bu sabah oğlana n 11 ,hepsi burada ve lcw den siparişler verdim (nevresim takımı, banyo için havlu takımı, tişört, swetler ,mevsimlik mont,kapişonlu ceket,eşofman altları, okul çantası ,silikon yastık vs gibi)
Bugün çarşıya çıktık 2 tane bavul ,pijama takımları, iç çamaşırları,terlik , askılar vs aldım
2100 tl den 672 tl kaldı.
Daha kırtasiye malzemeleri, marketten sıvı sabun ,kağıt ürünler, ıslak kuru mendiller, plastik tabak,şampuan diş fırçası, macunu vs gibi son hafta alınacak da var .
Tatlı heyecanlar Allah bütün dost ve dost niyetlilere yaşatsın
Amin Allah razı olsun canımAllah zihin açıklığı versin nazarlardan korusun inşallah.Güzel heyecanlar kolay gelsin
Abla nerelerdesin?Gunaydin hanimlar...
Hakli kuzu, dersaneye gitmeden kac babayigit fen lisesi kazaniyormus?Ufak oğlana babası sınavda izmir fen lisesine gidecek olsa 10bin tl verecekmiş bu şekilde aralarında anlaşma yapmışlar
Oğlan şimdi ben dersaneye gitmedim ,özel ders almadan 0.55 yüzdelik dilime girdim bunun hiç mi karşılığı yok diye 6 bin tl nin sözünü almış
Bugün de 3000 tlsini aldı geldi
Abla öncelikle Allah acil şifalar versinHakli kuzu, dersaneye gitmeden kac babayigit fen lisesi kazaniyormus?
Denge bozuklugum bir kac gundur artti, ben de telefondan mumkun mertebe uzak durmaya calisiyorum.
Ziyaretcimiz olmasa da, gelen bayram. Yatip kalmiyayim...
Çok şanslı çocuklar altın gibi anneleri var maşallah.Abla öncelikle Allah acil şifalar versin
Kuzum gibi abisi de o kadar moral bozucu ortama ve babasının o kadar aşağılayıcı laflarına rağmen çok şükür kazanmıştı.
Bu adam bu çocukları hiç haketmiyor
Geçmiş olsun ablacığım Allah iyilik sağlık versin inşallah.Hakli kuzu, dersaneye gitmeden kac babayigit fen lisesi kazaniyormus?
Denge bozuklugum bir kac gundur artti, ben de telefondan mumkun mertebe uzak durmaya calisiyorum.
Ziyaretcimiz olmasa da, gelen bayram. Yatip kalmiyayim...
Afiyet şifa olsun inşallah.Akşam menüm
Bamya yemeği
Arnavut ciğeri
Makarna
Yoğurt
Kayısı suyu
Karpuz
Kakaolu pudingli kedi dili
Kayısı suyu yaptım
Yaklaşık 1 kilo kayısıya
Yaklaşık 2 lt su koydum (250 ml lik su bardağı ile 7.5 bardak su )
2 bardak şeker
Eki Görüntüle 2666433
2 kavanozu bizim ,komşumun tenceresi de boş gitmesin
Eline saglik, Afiyetle yiyinKayısı suyu yaptım
Yaklaşık 1 kilo kayısıya
Yaklaşık 2 lt su koydum (250 ml lik su bardağı ile 7.5 bardak su )
2 bardak şeker
Eki Görüntüle 2666433
2 kavanozu bizim ,komşumun tenceresi de boş gitmesin
Allah razı olsun canımÇok şanslı çocuklar altın gibi anneleri var maşallah.
Afiyet şifa olsun inşallah.
Allah razı olsun canlarEline saglik, Afiyetle yiyin