- 28 Aralık 2023
- 5.301
- 15.391
Bilmiyorum at bakim nasıl kuduruklu bişi miAvrupa yakası makbule ile Şahika sahnesi geldi aklima
Çevreye verdigikmgurultu ve görsel kirlilik için özür dilerim canlar...Bilmiyorum at bakim nasıl kuduruklu bişi mi
Bir alo demeyen insanlara neden altın alıyorsun hayatım manyak mısınÇevreye verdigikmgurultu ve görsel kirlilik için özür dilerim canlar...
Bu arada altın düşüşte kuzeninncocugu evlenecek evden grammverecektim anneme düğüne ben gidemem diye annemlerinde hastamız oldu bakalım.nasil olacak düğünler yani bu mevsimde de ne düğünü diyorukmicimden sonra dönüş de herkes covid olacak... Neyse bir grammalacagimm yeter gayri onlar bir alo da demez hayatımda uzaklar
Tamam eteklide ben hadi gayriii harikaaa...Pantolonlu abla ben olabilir miyim acaba
İzlemedim canoTamam eteklide ben hadi gayriii harikaaa...
Dünde güldür guldure bayildim mehtap in dilber dansını
Iyi geceler tatlı rüyalar canım Allah rahatlık versinİyi geceler aşklar kuşkolar
Dün erkek kardeşim için bugünde kız kardeşim için alışveriş yaptıkzevkime güveniyorlar vesselam
Kendime hiç bisey almadım hayret
Akşamda annemlerde yemek yiyip günü kapattık
Kizcem geldi yenice
3 gün izin aldım yarın evden çıkmak istemiyorum
Cuma altın almak için çıkarım sadece
İyi geceler ben yatar
Allah razi olsun ablacimIyi geceler tatlı rüyalar canım Allah rahatlık versin
Gözün aydın Kızçen gelmiş
Maaşlarımız bol bereketli olsun
Günaydın aşko gözünaydın kızçen gelmişİyi geceler aşklar kuşkolar
Dün erkek kardeşim için bugünde kız kardeşim için alışveriş yaptıkzevkime güveniyorlar vesselam
Kendime hiç bisey almadım hayret
Akşamda annemlerde yemek yiyip günü kapattık
Kizcem geldi yenice
3 gün izin aldım yarın evden çıkmak istemiyorum
Cuma altın almak için çıkarım sadece
İyi geceler ben yatar
Günnnnayyydunnnnn
Son cümleye DİKKATTTTT
Günaydın balımmm günaydınGünnnnayyydunnnnn
Çok güzel demiş valla
Allah evlatlarından razı olsun lakin kimseyi ee kimseye muhtaç etmesin ablacımGünaydın balımmm günaydın
Geçenlerde büyük oğlanla telefonda konuşurken laf arası yavrum ben dünya malını put edinmedim Allah muhafaza öyle bir derdim de yok ben sadece şu anki konfor alanımı emekli olduktan sonra da devam ettirebilmek adına paramı çarçur etmeden pasif gelir elde edebileceğim bir şeylere bağlamak istiyorum dedim
Anne senin 2 tane oğlun var merak etme dedi
Allah razı olsun lakin ben kimseye yük olmak istemem sizlerin emek sömürücünüz olmak istemem evlat diye karşılık verdim
Ben şu anda birşeyleri alabilecekken bir yerlere gidebilecekken almamak ya da gitmemek benim tercihim
Potansiyel olarak var olan imkanını kullanıp kullanmama yetkisine sahip olmayı daha çok seviyorum
Bu düşünceden yoksun kalmamak için, şu anki içinde bulunduğum durumdan geri kalmamak için çabalıyorum bütün birikim yatırım planlarımın temelinde bu fikir yatıyor
Ben emekli olduğumda bir şeylere el uzatamama duygusunu yaşamak istemiyorum, insanın ağırına gider dedim
Amin kuzucum aminAllah evlatlarından razı olsun lakin kimseyi ee kimseye muhtaç etmesin ablacım
Senin düşünce yapını belki şu an anlamıyor ama zamanla anlayıp sana hak verecektir
Doğru olanı yapıyorsun sonuçta mahrumiyet de yaşamıyorsun gezmen gerektiğinde geziyor mutfaktan kısmıyorsun