Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın herkesler iyidir inşallah

.grubumuzun değerli eğitimci öğretmenleri ara tatili de yariladiniz.iyi tatiller ..

Çocukla yarinnve cuma evdeyim yarın kuzeni gelecek görmeye fiİltedavinevbtemizlik yemek ..

Benimmis güç.

Bu arada derslerimemcalismaya başladım gibi ama acaip çayın yanında birşeyler yiyorum .buna nasıl engel.olurum kuruyemişlerin masum sanıyordum acaip kalorili diyet de lazım ne etsemmbilemedim...

Altın düşüşte ..
Hissselerde zarardayim satış emri verdim bir kurtulsam altına gececemnhisedeki ni

Allah rahmet eylesin.. bakımda iyi olmuş. Güzel.guzel ısının..

Bende de bir bunalım var

Hoş geldin cano Allah kolaylık versin

Ders çalışırken bişeyler yemek içmek zaten verimli de değil sağlıklı da değil filtre kahve tüketebşlirsin hem tok tutar hem odaklanmanı sağlar

İnşaallah bugün doğalgaz faturası gelir an itibariyle 100 metreküp yanmış

Hey gidi günler hey 5 sene önce 100 metreküpün bedeli 176 tl idi

Şimdi 850 900 tl

Ekonomimiz şahlanıyor aksini iddia edenin ağzına kürekle fururummmmm fururummmm uleeeeyyyynnnnn
Üstelik doğalgaz da buluyoruz

Hemen camları açıyorum

Hoş geldin cano Allah kolaylık versin

Ders çalışırken bişeyler yemek içmek zaten verimli de değil sağlıklı da değil filtre kahve tüketebşlirsin hem tok tutar hem odaklanmanı sağlar
O kahve nasıl birşey şimdi ben hayatımda türk kahvesi dibek Nescafe ve sütlü kahveden başka birşey bilmem.acaba özel makinesiz bir kahve ise alayim

Yaaa gerçekten oysa bedava olacaktı videodaki gibi.

Uf ki ufff..

O kahve nasıl birşey şimdi ben hayatımda türk kahvesi dibek Nescafe ve sütlü kahveden başka birşey bilmem.acaba özel makinesiz bir kahve ise alayim
Makinesi var da ben french pressle demliyorum canım
Türk kahvesi de içebilirsin odaklanmayı artırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…