- 28 Aralık 2023
- 6.127
- 18.706
Yiyemeyince sinirim bozuluyorsa demekO kadar stres olacak ne vardı yahu
Benim de annemler yanımda ama mecbur bu borçlar ödenecek sordum tutsam olur mu diye olur dedi babam
Az ye az
Bir an önce bitirmek lazım borçları, ben de yeni seneye borç bırakmayacağım inşallah …Allah razı olsuntutarız İnşallah balımmm daha çoooooook borcum var benim malum her sene garanti 10 ekleniyor
Hayırlı gecelerCümleten hayırlı geceler
benim 2 doğumdan duruyor 60 gün. Ikiside ramazanda doğdular.Allah razı olsuntutarız İnşallah balımmm daha çoooooook borcum var benim malum her sene garanti 10 ekleniyor
İnşallah canım azsa biter hemen inşallahBir an önce bitirmek lazım borçları, ben de yeni seneye borç bırakmayacağım inşallah …
Ben hiç kaza tutmadım desem yalan olmaz herhalde beraber tutarız aşkobenim 2 doğumdan duruyor 60 gün. Ikiside ramazanda doğdular.
Şu an reglim
Bitince devam edeceğim kaldığım yerden
En azindan 10gun tutsam kar
Millet aç aç kalk hadi meyraaaa
Oh misler gibi temiz ev ben iş yapmayı hiç sevmiyorum yaDünden evi süpürüp lavaboyu yıkayınca bugün sadece yemek yapmak kaldı
Bol bol köşeme çekilip zikir ve kitap okumayla meşgul olasım var
Kalorifer yanı berjer iyi oldu bu sene oğlanların odasındaki yataklar gidince evden cam kenarındaki büyük koltuğu onların odasına koydum 1 halı ile bir açılır kapanır masa ve de sandalye ile bana çalışma odası oldu
Salondaki 2 büyük 3 lü koltukları duvar kenarına alıp cam kenarına da 2 berjer benim için misss gibi oldu ferah ferah
Şimdi dondurucudan tavuk çıkardım haşlamak için, erik kompostosu yapmak için erikleri ocağa koydum
Sağlıklı zayıflama yükleniyorBenim kahvaltı
3 kuru erik 1 kuru incir 1 kuru kayısı 5 6 kadar yer fıstığı ve bi o kadar da kaju
Bol bol su
Allah kabul etsin canım benimSağlıklı zayıflama yükleniyor
Sahura kalkmadım namazdan sonra da uyuyamadım dua gruplarının zikirlerini okuyorum Allah kabul etsin
Atom karıncam aldıkların bol bereketli olsunYa bu arada
Hiç bu kadar pahali pazarımız olmamıştı
Brokoli 100
Muz 60
Domates 60
Salatalık 70
Sarmalik lahana 50
Mandalina 40
Cennet meyvesi(en sevdikim) 60
Ispanak 40 pırasa 40 karnabahar orta boy 80
Sarimsak 220
Marul 40
Çok anormal fiyatlar bunlar
Allah dar gelirinin yardımcısı olsun şok ola ola geldim yeminle
Allah kabul etsin cnmSağlıklı zayıflama yükleniyor
Sahura kalkmadım namazdan sonra da uyuyamadım dua gruplarının zikirlerini okuyorum Allah kabul etsin
Allah razı olsun ablacimAtom karıncam aldıkların bol bereketli olsun
Bizim buraya göre oldukça pahalı geldi
Domatesin kilosu 25 30 tl
Karnıbahar 50 60 tl
Cennet hurması 30 tl idi burada